התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםיש 3 תמונות בלינק שנתתי.
הרעיון הוא להגיע לחלון ההגדרות של ATI (התוכנה של כרטיס המסך)
ולפעול לפי התמונות.itsho
מנהל בפורום* דחיסת הכונן לא ממש תעזור לך
* מחיצה נוספת מC – אני הייתי ממליץ להקטין את C, ולהגדיל את D על חשבון המקום החדש בעזרת תוכנה לעריכת מחיצות. אך מומלץ לעשות זאת בזהירות, ואולי אפילו לבקש מחבר או טכנאי שיעשה זאת. כי קיימת סכנה של מחיקת כל החומר (גם וינדוס וגם התמונות)
* אחסון בZIP – רלוונטי רק אם אתה לא צריך גישה כל הזמן לתמונות
* אחסון בכונן החיצוני – לשיקולך בלבד…
itsho
מנהל בפורוםלך לכונן C
לתיקית "משתמשים" (או "Users")
נסה להכנס לתיקיה "שקד" ובדוק אם הדברים שלך עדיין שם.itsho
מנהל בפורוםכתוב את דגם לוח האם, ולפי זה נוכל להפנות אותך לדרייבר SATA המתאים.
בכל מקרה, תאלץ לשים את הדרייבר על דיסק, או התקן דומה (ולא דיסק-און-קי), כי ההתקנה של XP (בשלב שבו צריך את הדרייברים), לא יכולה לזהות DOK.פתרון נוסף – ליצור דיסק התקנה משלך, עם הדרייבר הנחוץ. פתרון זה נקרא slipstream. ראה כאן הסבר (תכין דיסק ריק, והרבה זמן פנוי)
אבל השלב הראשון הוא למצוא את הדרייבר SATA המדוייק…
itsho
מנהל בפורוםלמדפסת זו, יש תוכנה המציגה כמה דיו נשאר (HP Deskjet Toolbox), אך כנראה התוכנה לא ממש עובדת עם מערכות הפעלה חדשות, כי מדובר בתוכנה ישנה.
לפעמים, על ידי שקילה של הדיו (עם משקל דיגיטלי מדויק), ניתן לדעת כמה נשאר, אך קח בחשבון שגם אם נשאר הרבה, כשלא משתמשים הרבה זמן בראש דיו, הוא פשוט מתייבש בפנים ואי אפשר להשתמש בו יותר
הייתי ממליץ שתתקשר לHP ותשאל אותם מה לעשות.
itsho
מנהל בפורוםהאם יתכן שהמחשב נפל ?
מספר השגיאה בד"כ אומר שמדובר בבעיה של קריאה מהדיסק הקשיח. ויתכן שיש צורך להחליפו.הערה חשובה – אם תרצה להחליף את הקשיח, דרוש שינסו להוציא את המידע שלך לקשיח החדש.
itsho
מנהל בפורוםהצפצופים פירושים שיש בעיית חומרה כלשהי.
אם המחשב ממשיך ומעלה את וינדוס משמע שהבעיה לא חמורה – כנראה הגדרה לא נכונה של מהירות המעבד (Overclock).
או, בעיה בלוח (לדוגמא, בטרית BIOS שסיימה את תפקידה ומאפסת את המידע בכל הדלקה).
מכיוון שלא מדובר בבעיות פשוטות, הייתי ממליץ לקחת את המחשב למעבדה.לגבי הבעיה של "כח למסך", יתכן שיש קשר לבעיה הראשונה, ויתכן שבדיוק כמו שאתה מתאר, הבעיה היא בספק הכח, וצריך להחליף אותו. גם כאן, הפתרון המהיר הוא לפנות למעבדה.
itsho
מנהל בפורוםבשביל לזהות את דגם כרטיס הרשת ניתן לעבוד לפי ההסבר הבא:
1. פתח את מנהל ההתקנים
2. חפש את השורה שמייצגת את ההתקן הבעייתי (כרטיס הרשת). ככל הנראה, תראה על השורה סימן קריאה או סימן שאלה.
3. עבור לטאב "פרטים"
4. [בוינדוס 7 וויסטה:] בחר את "מזהי חומרה" (בוינדוס XP זה נקרא "מזהה מופע התקן")
5. כתוב כאן את הפרטים לפי מה שסימנתי בתמונה.

לפי השורה שתכתוב לנו כתגובה, נוכל לנסות למצוא עבורך דרייבר.
בהצלחה

itsho
מנהל בפורוםהשתמש בלינקים הבאים:
שכחתי את שם המשתמש לסקייפ
שכחתי את הסיסמה לסקייפitsho
מנהל בפורוםלהלן 3 מדריכים (חלקם בעברית) הקשורים למדפסת:
חוברת למשתמש 1
חוברת למשתמש 2
חוברת למשתמש 3 -
מאתתגובות