התגובות שלי בפורום

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: U nused Desktop Icons #27576
    advonet
    חבר

1. התיקייה לא נמצאת על שולחן העבודה (נעלמה?, נמחקה? אין לי מושג איפה היא במחשב. גם לא מוצאת אותה כשאני עושה חיפוש במחשב) ולכן אני לא רואה אותה מתוך המסלול שאתה רשמת, כיון שהמסלול הזה חושף אותי למה שרשום על שולחן העבודה.

2.אם אני מכניסה את התוכנה לתוך ה- STARTUP כפי שרשמת, התוכנית תתחיל לעבוד עם הפעלת המחשב, עם ה- STARTUP. לא זה מה שאני רוצה. אני רוצה שהתוכנית תהיה נגישה לי מתוך רשימת התוכניות מתוך תפריט ההתחלה. כעת, אני יכולה להפעיל אותה משולחן העבודה כיון שאני באופן ידני הוספתי קיצור דרך על שולחן העבודה, אבל לפני שהוספתי, התוכנית כאילו נעלמה מעיני הרואות, למרות שקיימת במחשב. לא נמצאה קיצור על שולחן העבודה ולא מתוך רשימת התוכניות מתוך תפריט התחל. אני רוצה להחזיר אותה לתוך תפריט התחל, ולא כפי שאתה מציע. אני רוצה שהיא תעמוד בפני עצמה (כפי שהיה עד לפני ההיעלמות המסתורית) כתוכנית שניתן להפעיל אותה מתוך תפריט ההתחל.

יש פתרון?

בתגובה ל: U nused Desktop Icons #27522
    advonet
    חבר

וחוץ מזה, התיקייה כבר לא נמצאת על שולחן העבודה ולכן אני גם לא מוצאת אותה במסלול שרשמת לי

בתגובה ל: U nused Desktop Icons #27521
    advonet
    חבר

יצרתי קיצור דרך. השאלה היא איך אני מחזירה אותו לרשימת התוכניות מתפריט ההתחלה?

בתגובה ל: Print Spooler שמכבה את עצמו #27520
    advonet
    חבר

הוא רשום כאוטומטי אבל בכל פעם שאני מבחינה שאין לי מדפסת, אני נכנסת לשם ורואה שהוא מכובה, אך עדיין על אוטומט (אני כמעט בטוחה)

בתגובה ל: Print Spooler שמכבה את עצמו #27515
    advonet
    חבר

כשאני מתקנת את זה, אני מוודא שזה על מצב אוטומטי. עדיין, מדי פעם הוא מכבה את עצמו… (-:
    לא ברור למה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)