פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › U nused Desktop Icons
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 2 months by
אבי לוי.
-
מאתתגובות
-
4 בנובמבר 2009 בשעה 09:32 #27510
advonet
חברבוקר טוב,
מדי פעם, המחשב מתריע על כך שיש לי אייקונים על שולחן העבודה שלא השתמשתי בהם הרבה זמן והוא מציע לי להסיר אותם משולחן העבודה לתוך התיקייה הזו.
בעבר, הסכמתי לענין הזה אולם…. עם הזמן התיקייה הזאת נעלמה לי משולחן העבודה ואיתה גם הקיצורים שהיו בתוכה. עדיתי חיפושים במחשב ואין לי מושג איפה היא. זה מילא, אבל מה שחשוב זה כמובן הקיצורים שהיו בתוכה (-:
החלק המוזר הוא שלמשל יש תוכנות שאין להם אייקונים על שולחן ואפילו לא נמצאים ברשימת התוכנות מתוך תפריט ההתחלה. למשל, Photoshop. התוכנה קיימת במחשב ואני הוספתי קיצור שלה לשלוחן העבודה באופן ידני אבל השאלה שלי מתחלקת לשניים:
1. אין אוכל לאתר את התיקייה הנעלמת ולראות איזה אייקונים מסתתרים בתוכה?
2. איך אני מכניסה תוכנות לרשימת התוכניות מתוך תפריט ההתחלה לאחר שכבר התקנתי (לא כחלק מההתקנה)?תודה,
אדוה4 בנובמבר 2009 בשעה 11:08 #27516אבי לוי
מנהל בפורוםהאשף העביר את כל קיצורי הדרך שאינם בשימוש לתקיה:Unused Desktop Shortcuts
הנה הנתיב המלא אל התקיה:
C:\Documents and Settings\UserName\Desktop\Unused Desktop Shortcuts.
דרך נוספת לשחזר את קיצורי הדרך היא,
לגשת לתיקיית program files > לפתוח את תקיית היעד של התוכנה שאת חפצה לשחזר את אייקון ההפעלה שלה, לחפש את האייקון שם , לבצע עליו ימני > צור קיצור דרך.
את קיצור הדרך יש לגזור ולהדביק בשולחן העבודה.
4 בנובמבר 2009 בשעה 11:46 #27521advonet
חבריצרתי קיצור דרך. השאלה היא איך אני מחזירה אותו לרשימת התוכניות מתפריט ההתחלה?
4 בנובמבר 2009 בשעה 11:47 #27522advonet
חברוחוץ מזה, התיקייה כבר לא נמצאת על שולחן העבודה ולכן אני גם לא מוצאת אותה במסלול שרשמת לי
4 בנובמבר 2009 בשעה 11:59 #27525אבי לוי
מנהל בפורוםראשית התקיה הנ"ל לא נמצאת על שולחן העבודה.
שימי לב לנתיב המפנה שציינתי.
על מנת להוסיף תוכניות לתפריט התחל:
לחצי התחל > כל התוכניות > עמדי עם העכבר על תקיית התחל (STARTUP)
בצעי עליה קליק ימני > פתח.
כעת בצעי קליק ימני על קיצורי הדרך שבשולחן העבודה > העתקי והדביקי לתוך החלון שפתחת קודם לכן.
5 בנובמבר 2009 בשעה 11:51 #27576advonet
חבר1. התיקייה לא נמצאת על שולחן העבודה (נעלמה?, נמחקה? אין לי מושג איפה היא במחשב. גם לא מוצאת אותה כשאני עושה חיפוש במחשב) ולכן אני לא רואה אותה מתוך המסלול שאתה רשמת, כיון שהמסלול הזה חושף אותי למה שרשום על שולחן העבודה.
2.אם אני מכניסה את התוכנה לתוך ה- STARTUP כפי שרשמת, התוכנית תתחיל לעבוד עם הפעלת המחשב, עם ה- STARTUP. לא זה מה שאני רוצה. אני רוצה שהתוכנית תהיה נגישה לי מתוך רשימת התוכניות מתוך תפריט ההתחלה. כעת, אני יכולה להפעיל אותה משולחן העבודה כיון שאני באופן ידני הוספתי קיצור דרך על שולחן העבודה, אבל לפני שהוספתי, התוכנית כאילו נעלמה מעיני הרואות, למרות שקיימת במחשב. לא נמצאה קיצור על שולחן העבודה ולא מתוך רשימת התוכניות מתוך תפריט התחל. אני רוצה להחזיר אותה לתוך תפריט התחל, ולא כפי שאתה מציע. אני רוצה שהיא תעמוד בפני עצמה (כפי שהיה עד לפני ההיעלמות המסתורית) כתוכנית שניתן להפעיל אותה מתוך תפריט ההתחל.
יש פתרון?
5 בנובמבר 2009 בשעה 17:46 #27585אבי לוי
מנהל בפורוםבבקשה:
http://windows.microsoft.com/he-IL/windows-vista/Customize-t he-Start-menu
הפעולות דומות ל XP
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.