התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
mimi1
חברתודה רבה על עצותיך. עשיתי את כל מה שהצעת, וכעת המחשב כן עלה אך לקח לו הרבה הרבה הרבה זמן. דבר נוסף ששמתי לב הוא שאין לי מנהל התקן מעודכן ואני לא מצליח לאתרו באתר החברה.
האם יש הסבר לעליה האיטית של מערכת ההפעלה?
האם אוכל לקבל לינק לדרייבר?תודה שוב.
mimi1
חברהאם יתכן שהבעיה היא בכבל? הוא חדש ממש. התקנתי גם דרייבר עדכני כך שזה לא הבעיה.
mimi1
חברלא. כעת בדקתי ונראה שהבעיה רק בחיבור DVI- אם הבעיה בכבל DVI אז למה רק בצפיית וידאו התופעה מתרחשת?
mimi1
חברנקודה נוספת שראיתי לנכון להאיר: החלפתי לכבל DVI במקום הסטנדרטי.
mimi1
חברמנסה שוב להעלות אך לשווא.
יש לי את אותו המסך אך בלי הפונקציות הללו. רק "התקן כעת".
mimi1
חבריש לי דומה. מה עושים?
mimi1
חברכרגע הבנתי שהאופציה הנבחרת היא:
Disable Driver Signature Enforcement
שקשורה למנהלי התקנים שאינם חתומים. מה המשמעות לגביי? האם זה אומר שיש לי דרייברים שאינם חתומים? אם כן כיצד אוכל לזהות אותם? מה מומלץ לי לעשות כדי שיזוהו?
האם הדבר אמרו להפריע לי?mimi1
חבראוקי. תודה על ההתייחסות אנסה להסביר את עצמי טוב יותר.
1. המחשב מופעל. מבלי ללחוץ על אף כפתור מופיע לו פתאום מסך "menu Boot manager".
2. במסך מופיעות 2 אופציות לבחירה: WINDOWS 7 או repair your computer
3. הכל קורה במהירות ומבלי ללחוץ על שום כפתור – המחשב בוחר בעצמו באופציה repair
4. משם הוא ממשיך למסך נוסף ובו אופציות לרוב ביניהן האופציה של מצב בטוח וSTEP BY STEP וכו' וגם פה, מבלי ללחוץ על כלום הוא בוחר לי באופציה DISABLE משהו.
5. הכל קורה די מהר ולא מאפשר מעקב מדוייקmimi1
חברבעת הפעלת המחשב, הוא לא מגיע ישי למסך של WINDOWS אלא מראה לי תפריט שיש בו אופציות (WINDOWS 7 או READY DRIVER) הוא בוחר לו אוטומטית באופציה השניה ואז ממשיך לתפריט נוסף (התפריט שבו יש את האופציה של SAFE MODE) ובוחר לו שוב באחת האופציות (לא הספקתי לראות אבל משהו עם DISABLE).
מה זה אמור להביע?
כיצד עלי לבטל זאת אם בכלל?mimi1
חברלצערי טרם נפתרה הבעיה
mimi1
חבראז מה עושים תכלס?
mimi1
חברטוב. אז שימחתי הרבה היתה מוקדמת כעת קיבלתי שוב את צמד הודעות השגיאה שנראות כך:
אני חוששת שהזיכרון שרכשתי גורם לכך, האם ישנו סיכוי סביר? האם פירמוט המחשב עשוי לעזור? האם יש פתרון טכני?
תודה מראש על הסיוע
mimi1
חברראשית תודה על התשובה (המושקעת והמפורטת!)
יש לי יותר מתחושה ששינוי ההגדרה הועיל ושהתקלה מאחוריי, אם כי קשה לי להיות בטוח היות והתקלה מופיעה לפתע פתאום – כך שרק שימוש של מספר ימים במחשב ללא הופעת ההודעה וסגירת היישומים יוכיח זאת בוודאות.
אני שבה ומודה לך drshatil, ואם לא יקשה עליך בזמנך החופשי לתת לי הסבר בקווים כלליים מה בעצם עשיתי… אשמח.
תודה ופורים שמח!
mimi1
חברהריני לבשר כי התקלה סודרה באמצעות הפקודה הפשוטה CHKDSK משורת הפקודה.
שוב תודה.
mimi1
חברc000021a – ליתר דיוק
-
מאתתגובות