מיד לאחר הופעתה אני מקבלת הודעת שגיאה נוספת שאישורה גורם לסגירת התכניות ללא יכולת שמירת מסמכים ופרוייקטים.
מערכת ההפעלה שלי היא XP pro SP2. הזיכרון 2 ג'יגה DDR של OCZ עם כנפיים לקירור במהירות 667. ניסיתי לבדוק האם מדובר בחוסר התאמה ללוח אך לא הצלחתי להפעיל את WINDIAG.
נלחץ על התחל (Start), הפעלה (Run), ונרשום sysdm.cpl . בשורה התחתונה בחלון שיפתח רשומה כמות הזיכרון הפנימי שיש במחשב (RAM).נרשום את המספר שלפנינו. נעבור לכרטיסיה מתקדם (Advanced) ונקיש על הגדרות (Settings) במלבן העליון נעבור לכרטיסיה מתקדם (Advanced) ונקיש על שנה (Change). נחשב את כמות הזיכרון הוירטואלי הדרושה לנו – נכפיל את כמות הזיכרון הפנימי שמצאנו באחת וחצי. לדוגמה – במקרה ובמחשב מותקנים 512 מגה של זיכרון פנימי, אנו זקוקים ל-768 מגה של זיכרון וירטואלי. במקרה שלך אם יש לך 2גיגה נרשום בשני המלבנים 3000 מגה ונקיש על קבע (Set) נסמן גודל מותאם אישית (Custom size). בשדות גודל התחלתי (Starting size) וגודל מירבי (Max size) נרשום את אותו המספר שחישבנו קודם. נלחץ על קבע (Set). נאשר. נפעיל מחדש את המחשב.
יש לי יותר מתחושה ששינוי ההגדרה הועיל ושהתקלה מאחוריי, אם כי קשה לי להיות בטוח היות והתקלה מופיעה לפתע פתאום – כך שרק שימוש של מספר ימים במחשב ללא הופעת ההודעה וסגירת היישומים יוכיח זאת בוודאות.
אני שבה ומודה לך drshatil, ואם לא יקשה עליך בזמנך החופשי לתת לי הסבר בקווים כלליים מה בעצם עשיתי… אשמח.
תנסה לבצע את מה שאמרו לי לעשות עד עכשיו עם השירותים של חלונות וסריקת ספייוור ווירוסים: http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=5029&P N=1 זה עזר לי לפתור את הבעיה, מקווה מאוד שזה יועיל גם לך. אם לא אז כנראה שזה באמת בעיה בכרטיס זכרון עצמו