התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
didi
חבראני לוקח את הודעתי בחזרה.
didi
חברכנסי לקישור הבא:
http://takala.co.il/download_security.htm
יש כאן מספר תוכנות אנטי-וירוס חינמיות ותוכנות להסרת רוגלות וכו'
didi
חברעם כמות הבעיות שיש לי במחשב היה לי קצת קשה להזכר על מה דיברת אז חזרתי קצת אחורה כדי לבדוק ואתה מדבר על הבעיה שהייתה לי עם הנגנים.
עידכנתי את הדרייבר והקפיצות הפסיקו. הבעיה נפתרה.
אני מודה לך מאוד על העזרה והעצות אבל אני לא מבין את פשר התקיפה הזאת, אם אתה לא רוצה, אל תעזור אבל למה להיות קטנוני?
didi
חברתשובה למה?
didi
חבראחי, שיחקת אותה! כל המנהלים באו לעזור לך… כבוד!
didi
חברגם לי קרה, כשעדכנתי את הדרייבר של כרטיס הקול זה נעלם.
didi
חברד"א בחלון של שירותים לא מופיע לי CTFMON ובשניהם לא מוםיע לי פיירוול, יש לי קספרסקי יכול להיות שהפייירוול הוא חל מהאנטי וירוס?
didi
חברעדיין לא. עוד לא עידכנתי את הכרטיס, לא הצלחתי למצוא לו דרייברים משום מה. אני צריך לחפש שוב.
בקשר לשלב השלישי, לפני שאני עושה את זה, מה זה אמור לעשות? סתם בשביל להבין מה אני עושה… זה אמור להוריד מהעומס על המחשב?
didi
חברתתקיני גרסא חדשה.
didi
חברדבר ראשון תודה על התגובה.
דבר שני עשיתי את מה שאמרת ואני מקבל את ההודעה הבאה (אני מצרף גם את פרטי כרטיס הקול).didi
חברתודה, אבל כבר הצלחתי ללמוד את זה לבד (מאותו קישור ד"א).
דבר נוסף בקשר לבעיה בסאונד, כשאני שומע מוסיקה או צופה בסרטים באינטרנט למשל ב myspace או ב youtube אין קפיצות ותקלות… זה עוזר לסווג את התקלה טוב יותר?
didi
חברזו בדיוק השאלה שלי, איך אני מצלם את המסך? אני לוחץ על print screen? ואז איפה אני מוצא את מה שצולם?
didi
חבראיך אני מגדיר את הכול? הרי הוא אומר לי שזה מחובר כמו שצריך. (זה אפילו נחמד, זה כמו חידון כל פעם שאני מעלה את המחשב. ואני תמיד צודק!!!)
ועל הדרך אם אתה כבר עונה לי על זה, אם אני רוצה להעלות לכאן הודעת שגיאה נגיד או משהו מהמסך, איך אני עושה את זה? (להעתיק מהמסך).
תודה.
didi
חבראז ככה, הכול מחובר כמו שצריך. באמת מזמן האחרון כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מעלה לי את החלון של זיהוי רמקול/מיקרופון וכשאני מסמן מה מחובר (למשל הוא שואל: מה מחובר לשקע הירוק?) הוא כותב לי הרמקולים שלך מחוברים נכון.
יש לי מפצל בגב המארז שמחוברים אליו מצד אחד תקע של אוזניות ומצד שני מאריך שאליו מחובר מפצל נוסף שאליו מחוברים שני סטים של רמקולים. החיבורים נראים יציבים. יכול להיות שכ"כ הרבה חיבורים יוצרים את הבעיה?
didi
חבראז ככה:
גם בVLC יש קפיצות.
וגם ביוזר השני על המחשב זה קורה (כרגע בדקתי).
זה קורה כבר תקופה די ארוכה, פשוט זה לא כזה קריטי, הקפיצות בקושי מורגשות פשוט אני שומע המון מוסיקה אז זה קצת מציק לי.
לא ניסיתי שיחזור מערכת זה היה נראה לי צעד קיצוני. עכשיו זה כבר לא אפקטיבי כי אני לא יודע כמה לחזור אחורה.הסרתי את המקודדים והתקנתי מחדש, אבל לא את הדרייבר של הכרטיס קול. יש לי 4 רמקולים (לא אותו סט) שומעים את הקפיצות בארבעתם.
הקבצים שאני מפעיל מאוחסנים על כונן חיצוני (WD 320 GIGA) יכול להיות שזה נובע מתקלה מסויימת בכונן? הכונן מחובר דרך usb.
אני אנסה להסיר וולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול ואח"כ (בעצם לפני זה) אני אנסה לבדוק אם אני משמיע שיר מההארד דיסק הפנימי גם יש לי קפיצות.
צפו לעידכונים ותודה על העזרה.
-
מאתתגובות