התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 44 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: וירוס מסוג fp.pc-on-internet.com #6146
    didi
    חבר

אני לוקח את הודעתי בחזרה.

בתגובה ל: וירוס מסוג fp.pc-on-internet.com #6145
    didi
    חבר

כנסי לקישור הבא:

http://takala.co.il/download_security.htm

יש כאן מספר תוכנות אנטי-וירוס חינמיות ותוכנות להסרת רוגלות וכו'

בתגובה ל: הודעת שגיאה באקספלורר #6131
    didi
    חבר

עם כמות הבעיות שיש לי במחשב היה לי קצת קשה להזכר על מה דיברת אז חזרתי קצת אחורה כדי לבדוק ואתה מדבר על הבעיה שהייתה לי עם הנגנים.

עידכנתי את הדרייבר והקפיצות הפסיקו. הבעיה נפתרה.

אני מודה לך מאוד על העזרה והעצות אבל אני לא מבין את פשר התקיפה הזאת, אם אתה לא רוצה, אל תעזור אבל למה להיות קטנוני?

בתגובה ל: הודעת שגיאה באקספלורר #6130
    didi
    חבר

תשובה למה?

בתגובה ל: Msconfig (הכותרת נערכה) #6027
    didi
    חבר

אחי, שיחקת אותה! כל המנהלים באו לעזור לך… כבוד!

בתגובה ל: בעיות בתפריט של soundmax #6016
    didi
    חבר

גם לי קרה, כשעדכנתי את הדרייבר של כרטיס הקול זה נעלם.

בתגובה ל: קפיצות בנגנים. #5989
    didi
    חבר

ד"א בחלון של שירותים לא מופיע לי CTFMON ובשניהם לא מוםיע לי פיירוול, יש לי קספרסקי יכול להיות שהפייירוול הוא חל מהאנטי וירוס?

בתגובה ל: קפיצות בנגנים. #5988
    didi
    חבר

עדיין לא. עוד לא עידכנתי את הכרטיס, לא הצלחתי למצוא לו דרייברים משום מה. אני צריך לחפש שוב.

בקשר לשלב השלישי, לפני שאני עושה את זה, מה זה אמור לעשות? סתם בשביל להבין מה אני עושה… זה אמור להוריד מהעומס על המחשב?

בתגובה ל: לא מצליחה להכנס לאי סי קיו 5 #5951
    didi
    חבר

תתקיני גרסא חדשה.

בתגובה ל: קפיצות בנגנים. #5950
    didi
    חבר

דבר ראשון תודה על התגובה.
    דבר שני עשיתי את מה שאמרת ואני מקבל את ההודעה הבאה (אני מצרף גם את פרטי כרטיס הקול).

בתגובה ל: קפיצות בנגנים. #5933
    didi
    חבר

תודה, אבל כבר הצלחתי ללמוד את זה לבד (מאותו קישור ד"א).

דבר נוסף בקשר לבעיה בסאונד, כשאני שומע מוסיקה או צופה בסרטים באינטרנט למשל ב myspace או ב youtube אין קפיצות ותקלות… זה עוזר לסווג את התקלה טוב יותר?

בתגובה ל: קפיצות בנגנים. #5912
    didi
    חבר

זו בדיוק השאלה שלי, איך אני מצלם את המסך? אני לוחץ על  print screen? ואז איפה אני מוצא את מה שצולם?

בתגובה ל: קפיצות בנגנים. #5908
    didi
    חבר

איך אני מגדיר את הכול? הרי הוא אומר לי שזה מחובר כמו שצריך. (זה אפילו נחמד, זה כמו חידון כל פעם שאני מעלה את המחשב. ואני תמיד צודק!!!)

ועל הדרך אם אתה כבר עונה לי על זה, אם אני רוצה להעלות לכאן הודעת שגיאה נגיד או משהו מהמסך, איך אני עושה את זה? (להעתיק מהמסך).

תודה.

בתגובה ל: קפיצות בנגנים. #5906
    didi
    חבר

אז ככה, הכול מחובר כמו שצריך. באמת מזמן האחרון כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מעלה לי את החלון של זיהוי רמקול/מיקרופון וכשאני מסמן מה מחובר (למשל הוא שואל: מה מחובר לשקע הירוק?) הוא כותב לי הרמקולים שלך מחוברים נכון.

יש לי מפצל בגב המארז שמחוברים אליו מצד אחד תקע של אוזניות ומצד שני מאריך שאליו מחובר מפצל נוסף שאליו מחוברים שני סטים של רמקולים. החיבורים נראים יציבים. יכול להיות שכ"כ הרבה חיבורים יוצרים את הבעיה?

בתגובה ל: קפיצות בנגנים. #5897
    didi
    חבר

אז ככה:

גם בVLC יש קפיצות.
    וגם ביוזר השני על המחשב זה קורה (כרגע בדקתי).
    זה קורה כבר תקופה די ארוכה, פשוט זה לא כזה קריטי, הקפיצות בקושי מורגשות פשוט אני שומע המון מוסיקה אז זה קצת מציק לי.
    לא ניסיתי שיחזור מערכת זה היה נראה לי צעד קיצוני. עכשיו זה כבר לא אפקטיבי כי אני לא יודע כמה לחזור אחורה.

הסרתי את המקודדים והתקנתי מחדש, אבל לא את הדרייבר של הכרטיס קול. יש לי 4 רמקולים (לא אותו סט) שומעים את הקפיצות בארבעתם.

הקבצים שאני מפעיל מאוחסנים על כונן חיצוני (WD 320 GIGA) יכול להיות שזה נובע מתקלה מסויימת בכונן? הכונן מחובר דרך usb.

אני  אנסה להסיר וולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול ואח"כ (בעצם לפני זה) אני אנסה לבדוק אם אני משמיע שיר מההארד דיסק הפנימי גם יש לי קפיצות.

צפו לעידכונים ותודה על העזרה.

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 44 סה״כ)