התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
didi
חברחחח ידעתי שאתה תענה ראשון (הניחוש השני שלי היה blue wolf).
אין תוכניות שפועלות ברקע, אני אנסה את ה-VLC אבל זה לא מוזר שיש את אותה בעיה עם שתי תוכנות שונות? מה זה יכול להיות חוץ ממקודדים כששום דבר אחק לא פועל ברקע?
didi
חברקישור להורדת המקודדים
http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm
כמו כן אם תתארי בדיוק מה זה הריבוע הזה, איפה הוא מופיע וכו', אני בטוח שיש פה אנשים שיוכלו לעזור לך בדיוק.
didi
חברכפי ש rosenblaster אמר לפני, אלה קבצים שנועדו לשימוש מייקרוסופט ולא לשימוש המשתמש ולכן לא תוכלי לקרוא אותם. ידוע לי שיש תוכנה שמסתובבת ברשת בשם windowslivecontact reader אבל לא מצאתי אתר חינמי שמספק אותה, אני בטוח שאם תתאמצי תוכלי למצוא אותה איפשהו ברשת.
בהצלחה.
didi
חבראחי, לעשות פירמוט זה מבאס למרות שמדי פעם זה בריא למחשב (ככה טוענים). היה לי סוס טרויאני במחשב שאף תוכנה לא הצליחה למצוא את המקור שלו (גם לר קספרסקי) ותוכנות שכן מצאו אותו היו בתשלום (בסביבות 40$ לשנה) עד שמצאתי תוכנה מצויינת שניתן לרכוש אותה אבל יש לך גם גירסא חינמית והיא נקראת Malwarebytes' Anti-Malware אחלה תוכנה, מצאה את הסוס תוך שניה.
ניתן להוריד אותה מהאתר הבא
http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_ 4-10804572.html
דרך אגב, זה אתר מועיל במיוחד אם אתה מחפש תוכנות מועילות וחינמיות.
במידה וגם התוכנה הזאת לא עוזרת אתה יכול להסתכל בלינק הבא
http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=2119&P N=1
שמפנה אותך לרשימה שrush הכין עבור משתמשת אחרת שגם לה יש בעיות וירוסים.
didi
חבריכולה להיות עוד סיבה והיא שיש לך דיסקט בתוך הכונן ומכיוון שהמחשב מחפש מערכת הפעלה קודם כל בכונן היא מגיעה לדיסקט, לא מזהה מערכת הפעלה ולכן מודיעה על שגיאה. אם זו לא הסיבה, אז אתה באמת יכול לנתק את הכונן דרך הביוס כמו שaaron10 הציע לפני או שאפילו אתה יכול להוציא אותו לגמרי (במידה ויש לך עם מה לסגור את הפתח כי אם לא יכנס אבק ואז הבעיות שלך רק יתחילו).
מקווה שעזרתי.
didi
חברתלחץ על alt+ctrl+del
תבחר באפשרות של start task manager
כשהוא עולה תלחץ על file ואז על new task
didi
חבראיזה כיף לך! יש לך קריוקי בחינם!
עכשיו ברצינות,
זה קורה לך עם קבצים חדשים או גם עם קבצים שפעלו בעבר על המחשב?השאלה היא אם זו בעיה בהגדרות או האם ניתן לפתור את הבעיה ע"י התקנת מקודדים.
didi
חברלדעתי הוא מדבר על נורת החיווי של הכונן.
כשאתה משתמש במחשב והמחשב "חושב" (שזה קורה ברוב הפעולות של המחשב) הנורה מהבהבת. ככל שהמחשב "מתאמץ" יותר ההבהובים תכופים יותר, וכשהמחשב נתקע או עובד ממש קשה, הנורה דולקת כל הזמן. אם אתההמדבר על זה אז המצב תקין. לי אישית אין עוד נורות במארז.
didi
חברפעם גם לי הייתה את אותה בעיה, עד שמצאתי תוכנה שפותחת את כל ה"איזורים" וכך מאפשרת לראות כל DVD שתרצה.
במידה וה-VLC לא פתר לך את הבעיה, תשאיר לי את המייל שלך ואני שאלח לך אותה.
didi
חבראני אצטרך גם להוסיף שירותים ומטבח קטן בחדר כי עם כל מה שציינת אין שום סיכוי שאני יוצא ממנו… התואר יכול לחכות…
didi
חברדבר ראשון, תודה על התגובה המהירה… אני מבסוט עליך
.
כמו שאמרתי אני לא יכול להכנס למצב בטוח מכיוון שהמסך לא מגיב לכלום, אני גם לא יכול להכנס לאפשרויות של המסך עצמו כי כשאני לוחץ על הכפתור הוא לא מגיב.
אני מאמין שכלכלית עדיף לקנות מסך חדש, תמיד רציתי "42 למחשב שלי אבל אז אני אצטרך לקנות גם מקלדת אלחוטית…
תודה על העזרה.
didi
חברהיי.
השאלה היא איפה אתה קונה את המחשב. אני הצלחתי להשיג מחשב מצויין בארה"ב שקניתי אותו ברשת BEST BUY שיש להם גם סניפים בארץ והם נתנו לי אחריות בין לאומית עם טלפונים למקרה הצורך והתחייבות לתקן את המחשב בכל מקום שיש להם סניפים (כמובן במסגרת האחריות). בלי זה באמת לא כדאי לקנות, תיקון מחשב נייד יכול להיות יקר וכך הקנייה בחו"ל כבר לא כ"כ משתלמת….
את המחשב שלי שלדעתי הוא מצויין קניתי ב-850$ וזה גם בהנחה כי הם נתנו לי "מחיר מתחרה" – באתי עם הצעה זולה יותר מחנות אחרת – אבל כאמור קניתי אצלם בגלל האחריות.
אני מציע לעשות סקר שוק, תחליט על 2 דגמים שאתה מעוניין בהם תבדוק כמה הם עולים בארץ, אם בארה"ב הם זולים יותר תקנה שם אם לא – תקנה בארץ(כמובן תלוי כמה זמן תהיה שם וכמה קריטי שיהיה לך מחשב).
דבר אחרון, אני לא בטוח איך זה בארץ אבל בארה"ב כל המחשבים מגיעים עם ויסטה ואם אתה רוצה XP אתה צריך לשלם!
מנסיון הויסטה כבד על מחשב עם GIGA RAM בלבד, אז תקנה מחשב חזק.מקווה שעזרתי.
didi
חברלא עובד! עדיין אותה הודעה…
חיברתי את המסך לנייד שלי, וקיבלתי בדיוק את אותה הודעה, לכן אפשר להגיד שהבעיה במסך עצמו. העניין הוא שלא הצלחתי להעתיק אותה לכאן שתראו בדיוק במה מדובר אז אני אנסה לתאר אותה יותר טוב:
כתוב לי: "VGA MODE NOT SUPPORT" ומתחת לזה כתוב:
H: 31.4KHZ V: 59.7HZאין לי מושג מה זה אומר…
השאלה היא אם המסך הלך לגמרי או שזה משהו פתיר?!
תודה מראש.
דידי.
didi
חבראלעד, תודה על התגובה המהירה.
לא שיניתי שום הגדרה במחשב, הוא פעל מצוין הבוקר. בצהריים כשהדלקתי אותו התקלה הופיעה.
חשבתי לנסות את המסך על מחשב אחר. עכשיו נשאר לי להשיג מחשב אחר…
-
מאתתגובות