מחירי מחשב נייד

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    מיכאל
    חבר

שלום !!!

אני נוסע עוד שבוע לארה"ב ואני מעוניין לקנות שם מחשב נייד ……..רציתי לדעת איזה מחשב עדיף לי לקנות של חברת HP או של חברות lg או dell ………

ואם אתם יודעים מה עלות של מחשב נייד של אחד החברות או כולם בארה"ב ….של מחשב טוב

תודה מראש על ההמלצות שיתנו

blue
    חבר

אישית לא היתי מציע לך לקנות בחול מחשב, אלה אם אתה הולך להתגורר שם

השיקולים שלי הם מבחינת מימוש אחריות שזה עסק רציני ובעייתי

וחות מזה המחירים בארץ ירדו והם לא כאלו יקרים כמו שהיו פעם ….

didi
    חבר

היי.

השאלה היא איפה אתה קונה את המחשב. אני הצלחתי להשיג מחשב מצויין בארה"ב שקניתי אותו ברשת BEST BUY שיש להם גם סניפים בארץ והם נתנו לי אחריות בין לאומית עם טלפונים למקרה הצורך והתחייבות לתקן את המחשב בכל מקום שיש להם סניפים (כמובן במסגרת האחריות). בלי זה באמת לא כדאי לקנות, תיקון מחשב נייד יכול להיות יקר וכך הקנייה בחו"ל כבר לא כ"כ משתלמת….

את המחשב שלי שלדעתי הוא מצויין קניתי ב-850$ וזה גם בהנחה כי הם נתנו לי "מחיר מתחרה" – באתי עם הצעה זולה יותר מחנות אחרת – אבל כאמור קניתי אצלם בגלל האחריות.

אני מציע לעשות סקר שוק, תחליט על 2 דגמים שאתה מעוניין בהם תבדוק כמה הם עולים בארץ, אם בארה"ב הם זולים יותר תקנה שם אם לא – תקנה בארץ(כמובן תלוי כמה זמן תהיה שם וכמה קריטי שיהיה לך מחשב).

דבר אחרון, אני לא בטוח איך זה בארץ אבל בארה"ב כל המחשבים מגיעים עם ויסטה ואם אתה רוצה XP אתה צריך לשלם!
    מנסיון הויסטה כבד על מחשב עם GIGA RAM בלבד, אז תקנה מחשב חזק.

מקווה שעזרתי.

אבי לוי
    מנהל בפורום

אני נוטה להסכים עם קודמי didi .

החברות שציינת כולן מעולות עם מוניטין טוב.

הנקודה היא שלכולן יש סניפים בכל רחבי העולם.

ברגע שתחליט על רכישת מחשב מיצרן מסויים, בדוק ותוודא כי השירות והאחריות יהיו

תקפים בישראל.  לפני הרכישה, בדוק את הנושא גם מול נציגות החברה בארץ.

תוודא שסעיף זה מופיע בתעודת האחריות.

נקודה יותר חשובה לדעתי היא, מערכת ההפעלה.

באופן אישי לא הייתי ממליץ על שימוש בוויסטה.  הייתי מנסה לרכוש מחשב עם מערכת XP

ואם זה נבצר ממך טכנית או כל סיבה אחרת, תוודא שהמחשב מותאם מבחינת חומרה לדרייברים של XP ושהם זמינים להורדה מאתר היצרן.

כבר נתקלתי בנייד שעבר "שדרוג" מוויסטה ל XP ,  אך היצרן לא סיפק את הדרייברים למערכת ההפעלה הנ"ל. 

לדעתי , ויסטה היא מערכת הפעלה כושלת.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.