התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
לינדה
חברהיכן נמצא ה-Bios ? האם זה כרטיס רגיל שאוכל להחליפו בעצמי, ואיך אדע איזה אני צריכה יש דרך לדעת זו בעצמי? אם כן, אשמח לקבל הנחיות , אוציאו בעצמי ואחליפו. ( היתכן שאם זה כרטיס זכרון שאחליפו עלולה לאבד קבצים? איך לגבות הכל לפני הוצאתו.)
תודה, לינדה שיין
לינדה
חברעדיין לא מצליחה, כשהמחשב נדלק אני חייבת ללחוץ F4 כדי להמשיך לבצע הפעלתו.זה דבר שלא היה קודם לפני ביצוע הCONFIGURATION . בנוסף ממשיכה להופיע הטבלה שמבקשת ממני לבחור מה לעשות:
The general tab to start windows normaly and undo the changes you made using system configuration utility
ואז מופיעה עוד טבלה שעליי ללחוץ V במה שאני מעוניינת. פשוט לא יודעת מה לבחור. מנסה לעשות העתקה של הטבלה שתראו במה מדובר אך לא מצליחה. אשמח לעזרתכם.תודה
לינדה
חברשלום רב, לפני מס' ימים המחשב היה איטי
נכנסתי לאתר שלכם וביצעתי ע"פי ההנחיות ניקוי דיסק ואחרים.
כשאני מפעילה המחשב הוא עולה ומיד מופיעה הודעה ללחוץ על מקש f4 כדי להמשיך
וכך עשיתי והווינדויס עלה.
ואז מופיע תפריט מערכת.
ומאחר שביצעתי שינויים הם ממליצים לבחור ב-startup mode on the general tab to start windows normaly and undo the changes you made using system configuration utility
ואז הופיע עוד חלון של מערכת ה-msconfig שלמעלה יש סרגל עם בחירה, הוא היה פתוח על ג'נרל ומתחתיו מס' בחירות וליד כל בחירה מלבן לעשות עליו וי.
כשלחצתי על הראשון שרשום start normaly הופיע עוד הודעה שאם אבחר בזה המחשב יחזור לנקודה קודמת במערכת ואני עלולה לאבד קבצים מסויימים.
אני בהיסטריה כיוון שאני כבר 4 חודשים עובדת על עריכת עבודת מחקר לאוניברסיטה וזה יהיה איום אם אאבד חלק ממנה. בנתיים אצרוב את העבודה על דיסק כי אין דרך אחרת לשמור ואנא מכם עזרו לי מהר כדי לא לאבד דבר.
תמיד הייתם לעזרי ופתרתי המון בעיות דרככם.
אודה לכם אם תחזרו אליי במהרה.
תודה רבה.
*ההודעה נערכה: סימני פיסוק, רווחים, ואנטרים – חסרים. ההודעה הייתה לא קריאה*
itsho 2010-2-11 23:34:52 לינדה
חבר
תודה הצלחתי כפי שהסברת! יישר כוח.לינדה שייןלינדה
חברשלום רב, מי יוכל לעזור לי להכניס מוסיקה למצגת פאור פוינט, דרך הוספה זה אכן מוסיף אך רק לדף הראשון וברגע שאני ממשיכה לדף השני המנגינה מיד מפסיקה. אנא עזרו לי.תודה
לינדה
חברהיי אמיתי, אכן צדקת נכנסתי להוספה בחרתי הנעימה למצגת נוצר לי בעמוד הראשון סימן של שמיעה, אך הבעיה שברגע שאני בוחרת SLIDE והמצגת הופכת לשקופיות הנעימה מיד נעצרת.כלומר היא מושמעת רק על הדף הראשון של המצגת ולא ממשיכה להתנגן לאורך כל המצגת.מה כרגע עושה. המערכת שלי באנגלית. הוספה-INSERT וכך הלאה.תודה לינדה
לינדה
חברשלום רב, אכן עידכנתי את הגירסה הלא חינמי.מחקתי והתקנתי מחדש את ה-BURNAWARE-FREE מקווה שהפעם אסתדר איתו.אדווח אם הולך טוב.תודה על עזרתך.
לגבי הבעיה הבאה אפתח נושא חדש כפי שהתבקשתי.שוב תודה על הכל.לינדה
לינדה
חברהיי שוב אני, התקנתי תכנת הצריבה והכל קשורה, אך מסתבר שהתוכנה אינה חינם היא ניתנה לי רק ל-10 ימים בלבד.האם יש פתרון אחר?
בעיה חדשה, אשמח לקבל עזרה בעבודה שיצרתי כמצגת בפאור פוינט ואותה אני רוצה להפוך לסרט עם להוסיף מנגינה ברקע. את המנגינה כבר הורדתי ושמרתי ואת העבודה כבר סיימתי בפאור פוינט רוצה לשלב בין שניהם כמצגת הפאור פוינט רצה כסרט והמנגינה עליה. ניסיתי דרך עזרה של פאור פוינט והיה קשה להבין ההסבר שלהם. הדריכו אותי דרך הוספה בסרגל העליון ולא ממש הצליח.אשמח לעזרה נוספת זו. תודה לינדה
לינדה
חברהתקנתי את התוכנה BURN AWARE ביתית אנסה להשתמש בה מקווה שאסתדר.אשמח לקבל עצות במידה והתקנתי לא נכון.תודה.לינדה
לינדה
חברחבר הציע לי לעדכן את AHEAD NERO V7.0.1.2 מה דעתך על תוכנה זו? אני בעצם אעדיף תוכנה שתהיה לי קלה לשימוש לצריבת מוזיקה, סרטי DVD וקבצי דטה.אשמח להמלצתך מה רצוי ונוח יותר לשימוש.
לינדה
חברגם תוכנת הנרו שלי עושה לי בעיות.מצאתי לנכון לעדכן את הקובץ השני ששלחת לי כי מוצאת בו אפשרות צריבת קבצי דטה,מוזיקה ודיוידי.הרגע מחקתי את הנרו שהיה לי.האם זה לא יצור בעיה כל שהיא עם המשחקים או המוזיקה שנמצאים במחשבי? האם כדאי להוריד נרו חדש יותר, אולי יש לך לינק שניתן להוריד נרו, או הבחירה השנייה מתוך השלוש ששלחת היא טובה יותר?
לינדה
חברשלום רב, לא אני מנסה להעביר חומר שנמצא על המחשב השולחני בתיקיית WORD ואותו אני רוצה להעתיק לדיסק בכונן E כדי שאוכל להעלות אותו במחשב אחר .הכנסתי דיסק ריק לכונןfiles ready to be written to the cd e מופיע לי שמוכנים לי קבצים להעביר לדיסק אך עם התראה שלא הכנסתי דיסק לכונן E.היתכן שהכונן E לא רואה את הדיסק.הדיסק נמצא בכונן E
-
מאתתגובות