פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה בהודעת הconfiguration דחוף
- This topic has 6 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 3 months by
לינדה.
-
מאתתגובות
-
11 בפברואר 2010 בשעה 20:55 #30842
לינדה
חברשלום רב, לפני מס' ימים המחשב היה איטי
נכנסתי לאתר שלכם וביצעתי ע"פי ההנחיות ניקוי דיסק ואחרים.
כשאני מפעילה המחשב הוא עולה ומיד מופיעה הודעה ללחוץ על מקש f4 כדי להמשיך
וכך עשיתי והווינדויס עלה.
ואז מופיע תפריט מערכת.
ומאחר שביצעתי שינויים הם ממליצים לבחור ב-startup mode on the general tab to start windows normaly and undo the changes you made using system configuration utility
ואז הופיע עוד חלון של מערכת ה-msconfig שלמעלה יש סרגל עם בחירה, הוא היה פתוח על ג'נרל ומתחתיו מס' בחירות וליד כל בחירה מלבן לעשות עליו וי.
כשלחצתי על הראשון שרשום start normaly הופיע עוד הודעה שאם אבחר בזה המחשב יחזור לנקודה קודמת במערכת ואני עלולה לאבד קבצים מסויימים.
אני בהיסטריה כיוון שאני כבר 4 חודשים עובדת על עריכת עבודת מחקר לאוניברסיטה וזה יהיה איום אם אאבד חלק ממנה. בנתיים אצרוב את העבודה על דיסק כי אין דרך אחרת לשמור ואנא מכם עזרו לי מהר כדי לא לאבד דבר.
תמיד הייתם לעזרי ופתרתי המון בעיות דרככם.
אודה לכם אם תחזרו אליי במהרה.
תודה רבה.
*ההודעה נערכה: סימני פיסוק, רווחים, ואנטרים – חסרים. ההודעה הייתה לא קריאה*
itsho 2010-2-11 23:34:52 11 בפברואר 2010 בשעה 23:46 #30862itsho
מנהל בפורוםאל חשש. גם אם חוזרים ל"נקודה קודמת" – החומר לא נמחק.
גם במקסימום שבמקסימום – נמחקים קיצורי דרך לקבצים. ותו לא.
16 בפברואר 2010 בשעה 09:14 #30971לינדה
חברעדיין לא מצליחה, כשהמחשב נדלק אני חייבת ללחוץ F4 כדי להמשיך לבצע הפעלתו.זה דבר שלא היה קודם לפני ביצוע הCONFIGURATION . בנוסף ממשיכה להופיע הטבלה שמבקשת ממני לבחור מה לעשות:
The general tab to start windows normaly and undo the changes you made using system configuration utility
ואז מופיעה עוד טבלה שעליי ללחוץ V במה שאני מעוניינת. פשוט לא יודעת מה לבחור. מנסה לעשות העתקה של הטבלה שתראו במה מדובר אך לא מצליחה. אשמח לעזרתכם.תודה
17 בפברואר 2010 בשעה 12:01 #31000אבי לוי
מנהל בפורוםצילום מסך של ההודעה האמורה, יעזור לנו מאד לסייע לך.
18 בפברואר 2010 בשעה 11:18 #31038לינדה
חברהיי, ניסיתי לצלם המסמך אך לא הלך. לבסוף אגרתי אומץ ופעלתי עפ"י ההנחיות שהציעו בטבלה וסימנתי V על הריבוע הראשון שמבקש הווינדויז ידלק נורמאלי למרות הקונפיגוריישיין שעשיתי. כיתי המחשב ובהדלקה עדיין עליי ללחוץ על F4 כדי להמשיך בהדלקה ואח"כ כבר לא הופיעה הטבלה המציקה. כנראה שפעלתי נכון. השאלה כרגע מה עליי לעשות בהדלקת המחשב שלא אצטרך ללחוץ F4 ושזה ידלק כמו בעבר רגיל עד הופעת שולחן העבודה.
תודה
18 בפברואר 2010 בשעה 12:37 #31039יניב
מנהל בפורוםבדרך כלל הבעיה נובעת מזה שהסוללה של הBios נגמרה ויש להחליפה (סוללה כזאת בדרך כלל מחזיקה 3 שנים אולי קצת יותר)
(Bios=מקום של זיכרון פנימי שזוכר איזה רכיבים מחוברים ללוח אם גם כאשר המחשב מנותק מהחשמל)
21 בפברואר 2010 בשעה 09:31 #31096לינדה
חברהיכן נמצא ה-Bios ? האם זה כרטיס רגיל שאוכל להחליפו בעצמי, ואיך אדע איזה אני צריכה יש דרך לדעת זו בעצמי? אם כן, אשמח לקבל הנחיות , אוציאו בעצמי ואחליפו. ( היתכן שאם זה כרטיס זכרון שאחליפו עלולה לאבד קבצים? איך לגבות הכל לפני הוצאתו.)
תודה, לינדה שיין
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.