בעיה בהודעת הconfiguration דחוף

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיה בהודעת הconfiguration דחוף

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    לינדה
    חבר

שלום רב, לפני מס' ימים המחשב היה איטי

נכנסתי לאתר שלכם וביצעתי ע"פי ההנחיות ניקוי דיסק ואחרים.

כשאני מפעילה המחשב הוא עולה ומיד מופיעה הודעה ללחוץ על מקש f4 כדי להמשיך

וכך עשיתי והווינדויס עלה.

ואז מופיע תפריט מערכת.

ומאחר שביצעתי שינויים הם ממליצים לבחור ב-startup mode on the general tab to start windows normaly and undo the changes you made using system configuration utility

ואז הופיע עוד חלון של מערכת ה-msconfig שלמעלה יש סרגל עם בחירה, הוא היה פתוח על ג'נרל ומתחתיו מס' בחירות וליד כל בחירה מלבן לעשות עליו וי.

כשלחצתי על הראשון שרשום start normaly הופיע עוד הודעה שאם אבחר בזה המחשב יחזור לנקודה קודמת במערכת ואני עלולה לאבד קבצים מסויימים.

אני בהיסטריה כיוון שאני כבר 4 חודשים עובדת על עריכת עבודת מחקר לאוניברסיטה וזה יהיה איום אם אאבד חלק ממנה. בנתיים אצרוב את העבודה על דיסק כי אין דרך אחרת לשמור ואנא מכם עזרו לי מהר כדי לא לאבד דבר.

תמיד הייתם לעזרי ופתרתי המון בעיות דרככם.

אודה לכם אם תחזרו אליי במהרה.

תודה רבה.

*ההודעה נערכה: סימני פיסוק, רווחים, ואנטרים – חסרים. ההודעה הייתה לא קריאה*

itsho2010-2-11 23:34:52

itsho
    מנהל בפורום

אל חשש. גם אם חוזרים ל"נקודה קודמת" – החומר לא נמחק.

גם במקסימום שבמקסימום – נמחקים קיצורי דרך לקבצים. ותו לא.

לינדה
    חבר

עדיין לא מצליחה, כשהמחשב נדלק אני חייבת ללחוץ F4 כדי להמשיך לבצע הפעלתו.זה דבר שלא היה קודם לפני ביצוע הCONFIGURATION . בנוסף ממשיכה להופיע הטבלה שמבקשת ממני לבחור מה לעשות:

The general tab to start windows normaly and undo the changes you made using system configuration utility

ואז מופיעה עוד טבלה שעליי ללחוץ V  במה שאני מעוניינת. פשוט לא יודעת מה לבחור. מנסה לעשות העתקה של הטבלה שתראו במה מדובר אך לא מצליחה. אשמח לעזרתכם.תודה

אבי לוי
    מנהל בפורום

צילום מסך של ההודעה האמורה, יעזור לנו מאד לסייע לך.

לינדה
    חבר

היי, ניסיתי לצלם המסמך אך לא הלך. לבסוף אגרתי אומץ ופעלתי עפ"י ההנחיות שהציעו בטבלה וסימנתי V על הריבוע הראשון שמבקש הווינדויז ידלק נורמאלי למרות הקונפיגוריישיין שעשיתי. כיתי המחשב ובהדלקה עדיין עליי ללחוץ על F4 כדי להמשיך בהדלקה ואח"כ כבר לא הופיעה הטבלה המציקה. כנראה שפעלתי נכון. השאלה כרגע מה עליי לעשות בהדלקת המחשב שלא אצטרך ללחוץ F4 ושזה ידלק כמו בעבר רגיל עד הופעת שולחן העבודה.

תודה

יניב
    מנהל בפורום

בדרך כלל הבעיה נובעת מזה שהסוללה של הBios נגמרה ויש להחליפה (סוללה כזאת בדרך כלל מחזיקה 3 שנים אולי קצת יותר)

(Bios=מקום של זיכרון פנימי שזוכר איזה רכיבים מחוברים ללוח אם גם כאשר המחשב מנותק מהחשמל)

לינדה
    חבר

היכן נמצא ה-Bios ? האם זה כרטיס רגיל שאוכל להחליפו בעצמי, ואיך אדע איזה אני צריכה יש דרך לדעת זו בעצמי? אם כן, אשמח לקבל הנחיות , אוציאו בעצמי ואחליפו. ( היתכן שאם זה כרטיס זכרון שאחליפו עלולה לאבד קבצים?  איך לגבות הכל לפני הוצאתו.)

תודה, לינדה שיין

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.