התגובות שלי בפורום

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: המחשב פועל, אך לא נותן מסך #33887
    leeor
    חבר

מישהו יכול להנות לי על השאלה בחלון הקודם . אני מחכה כבר יותר משבוע ואין תשובה

תודה ליאור

בתגובה ל: המחשב פועל, אך לא נותן מסך #33547
    leeor
    חבר

שלום רב שוב בקשר לתקלה שמעתי להצעה לבדוק את כרטיס המסך כי הוא היה במסגרת האחריות. ושלחתי אותו ולאחר כמה שיכנועים ומטרה להחליף את כרטיס המסך לאחד אחר בגלל התקלה . לא היה להם אחד דומה בגלל הייצור אולי אז נתנו לי כרטיס יותר חזק gts 250 אבל לאחר כמה הפעלות התקלה שוב חזרה שלאחר כמה הפעלות המסך לא נדלק ולא נפתרה ולמה אני אומר שוב כי בימים ששלחתי את הכרטיס החזרתי את הישן יותר gforce 7600 וביצעתי הרבה הפעלות כדי לבדוק עם התקלה קיימת אבל לא קרה כלום הכל היה תקין המסך תמיד דלק. אשמח עם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה .

תודה ליאור

בתגובה ל: המחשב פועל, אך לא נותן מסך #33378
    leeor
    חבר

תודה רבה לך

בתגובה ל: המחשב פועל, אך לא נותן מסך #33354
    leeor
    חבר

יש לי שוב שאלה יש מצב שאולי יש משהו ב-BIOS שצריך לשנות שם שאולי יפתור לי את הבעיה משהו שקשור אולי להגדרות מתח לכרטיס מסך.

בתגובה ל: המחשב פועל, אך לא נותן מסך #33272
    leeor
    חבר

תודה רבה.

בתגובה ל: המחשב פועל, אך לא נותן מסך #33259
    leeor
    חבר

תודה על העזרה דבר ראשון ודבר שני כל מה שרשמת כבר עשיתי עם זה להתקין את הדרייבר העדכני של היצרן ואם זה להתחל את המחשב וגם שלקחתי את המחשב למעבדה כדי לעשות בדיקה מקיפה של המחשב הם אמרו לי שהכל תקין. בקשר לכרטיס מסך זה קצת בעייה להחליף כי אין לי כרטיס כזה בעל כוח זהה אבל בכרטיס הישן שלי שהוא פחות חזק gforce 7600 זה לא קורה. אבל מה שמוזר לי שזה לא קורה כל הזמן רק לאחר משהו כמו 7 או יותר הדלקות שהמסך לא נדלק. מחכה לתשובה .

תודה ליאור.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)