פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › המחשב פועל, אך לא נותן מסך
- This topic has 11 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 7 months by
itsho.
-
מאתתגובות
-
21 במאי 2010 בשעה 10:34 #33202
leeor
חברשלום רב שמי ליאור ויש לי תקלה שנמשכת כבר יותר משנה ואני לא יודע מה הפיתרון שלה יש לי מחשב800 מגה הרץ dual core עם זכרון של 2 gb לוח אם של abit il8,ווינדוס xp ומאז שהחלפתי לכרטיס מסך חזק ל-gforce 9800 gtx+ התקלה התחילה. התקלה היא שלפעמים שאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק . רואים שהמחשב נדלק ומתחיל את התהליך והוא עוצר בהדלקת המסך כאילו לא מגיע אות להדלקת המסך ואז שאני לוחץ על כפתור ה-restart שיש לי במארז המסך נדלק. ניסיתי לעשות הכל עם זה לנקות את המגעים בין המחשב לכרטיס מסך וגם החלפתי את הספק לכוח של750 כי חשבתי שאולי אין לספק מספיק כוח להפעיל את כרטיס המסך.אבל התקלה המשיכה. התקלה הזאת לא קוראת כל הזמן אולי אחרי 6 או 7 הדלקות שהכל בסדר. אני כבר לא יודע מה לעשות ואין לי פיתרון. שכחתי להגיד גם שזה קורה רק שאני מדליק את המחשב לא באמצע או משהו רק בהתחלה לאחר מכן הכל בסדר ועובד טוב. אני יודה מאוד למי שיצליח לעזור לי לפתור את התקלה.
תודה ליאור.
21 במאי 2010 בשעה 17:57 #33215אבי לוי
מנהל בפורוםשלום ליאור
יש צורך לקבוע באם התקלה נובעת כתוצאה מדרייבר שאינו מותקן \ מתפקד כראוי
או שהתקלה שלך נובעת מכשל חומרה. כרטיס המסך או התושבת שלו (סלוט) שעל לוח האם.
נסה תחילה להסיר את דרייבר התצוגה, לאתחל את המחשב
ולהתקין מחדש את הדרייבר העדכני מאתר היצרן.
להתקין כ. מסך חלופי ולבדוק.
במידה התקלה חוזרת על עצמה, קרוב לוודאי שזה נובע מכשל בלוח האם.
על כל פנים, תמיד מומלץ לפנות למעבדה לבדיקת חומרה.
23 במאי 2010 בשעה 10:20 #33259leeor
חברתודה על העזרה דבר ראשון ודבר שני כל מה שרשמת כבר עשיתי עם זה להתקין את הדרייבר העדכני של היצרן ואם זה להתחל את המחשב וגם שלקחתי את המחשב למעבדה כדי לעשות בדיקה מקיפה של המחשב הם אמרו לי שהכל תקין. בקשר לכרטיס מסך זה קצת בעייה להחליף כי אין לי כרטיס כזה בעל כוח זהה אבל בכרטיס הישן שלי שהוא פחות חזק gforce 7600 זה לא קורה. אבל מה שמוזר לי שזה לא קורה כל הזמן רק לאחר משהו כמו 7 או יותר הדלקות שהמסך לא נדלק. מחכה לתשובה .
תודה ליאור.
23 במאי 2010 בשעה 10:31 #33260אבי לוי
מנהל בפורוםזו התשובה שלך.
ככל הנראה קיים כשל פיזי בכרטיס המסך האחרון שלך. (החזק יותר)
אם הוא עדיין במסגרת האחריות, כדאי לפנות לנותן השירות.
ובמקרה שאין עליו אחריות, לרכוש אחד חדש ולהתקינו.
23 במאי 2010 בשעה 12:53 #33272leeor
חברתודה רבה.
26 במאי 2010 בשעה 17:18 #33354leeor
חבריש לי שוב שאלה יש מצב שאולי יש משהו ב-BIOS שצריך לשנות שם שאולי יפתור לי את הבעיה משהו שקשור אולי להגדרות מתח לכרטיס מסך.
27 במאי 2010 בשעה 11:53 #33366אבי לוי
מנהל בפורוםשלום ליאור
לשאלתך קיים כלי הנקרא bios editor המסופק ע"י חברת NVIDIA
אני לא סבור שכדאי לך להשתמש בכלי הזה משום שהוא מסוכן בשימוש בלתי מנוסה.
וכן קיים חשש משמעותי לנזק ולתקלות חמורות.
נסה לאפס את כל הגדרות הביוס וכן להעביר לברירת מחדל את כל פונקציות התצוגה בביוס.
לא ממליץ לך לשנות את המתחים מפאת הסכנה הכרוכה בפעולה הזאת.
27 במאי 2010 בשעה 15:25 #33378leeor
חברתודה רבה לך
4 ביוני 2010 בשעה 09:52 #33547leeor
חברשלום רב שוב בקשר לתקלה שמעתי להצעה לבדוק את כרטיס המסך כי הוא היה במסגרת האחריות. ושלחתי אותו ולאחר כמה שיכנועים ומטרה להחליף את כרטיס המסך לאחד אחר בגלל התקלה . לא היה להם אחד דומה בגלל הייצור אולי אז נתנו לי כרטיס יותר חזק gts 250 אבל לאחר כמה הפעלות התקלה שוב חזרה שלאחר כמה הפעלות המסך לא נדלק ולא נפתרה ולמה אני אומר שוב כי בימים ששלחתי את הכרטיס החזרתי את הישן יותר gforce 7600 וביצעתי הרבה הפעלות כדי לבדוק עם התקלה קיימת אבל לא קרה כלום הכל היה תקין המסך תמיד דלק. אשמח עם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה .
תודה ליאור
16 ביוני 2010 בשעה 10:00 #33887leeor
חברמישהו יכול להנות לי על השאלה בחלון הקודם . אני מחכה כבר יותר משבוע ואין תשובה
תודה ליאור
17 ביוני 2010 בשעה 22:01 #33917blue
חברלפי דעתי אתה צרחך ספק כח יותר חזק
18 ביוני 2010 בשעה 07:55 #33933itsho
מנהל בפורוםיתכן והבעיה לא קשורה כלל לכרטיס המסך, יתכן והבעיה נובעת מהזכרונות או אפילו מלוח האם.
מומלץ לפנות למעבדה.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.