התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אבי לוי
מנהל בפורוםהצעד הכי נבון במחינתך יהיה
לקחת את המחשב לחנות ולתת להם לבחון את סוג הזיכרון.אני מאמין ותסגור את זה גם עם הטכנאי שם,שלא יגבה ממך תשלום על ההתקנה, אלא רק על הרכישה של הרכיב.כך תהייה בטוח שיש לך את הרכיב המתאים ושהוא גם הותקן כראוי.זה לא אמור לקחת יותר מ 5 דקות בהתקנה.בהצלחה !אבי לוי
מנהל בפורוםמעולה.
כעת סרוק את המחשב עם הכלי לסריקה בקישור שם.נראה לי שהמחשב שלך נגוע והתקלה שציינת באשכול האחרוןנובעת ממזיק שלא הוסר.אבי לוי
מנהל בפורוםהאם זה קרה כרגע בעקבות התיקון שבצעת ?
אבי לוי
מנהל בפורוםאבי לוי
מנהל בפורוםיתכן ושומר המסך גורם לזה.
במידה ולא, הכנס להגדרות התצוגה המתקדמותוהגדר את הצפייה "לתצוגה מוכללת"דאג להגדיר את הרזולוציה למסך החיצוני על מקסימום.Rush 2011-02-28 22:11:51 אבי לוי
מנהל בפורוםבהחלט כן !
הכנס לביוס וחפש אחר אפשרות של IDEזה לרוב נמצא תחת הגדרות מתקדמות.הגדר את האפשרות לזיהוי אוטומאטי.במידה ואין שינוי, בטל את אופצית ה RAIDאבי לוי
מנהל בפורום[QUOTE=אורן1]
איזה סוג של לוח אם הכוונה ליצרן שלו ?
הכוונה לדגם הספציפי שלו כולל מספר דגם ויצרן.ומה קורה אם אין לי סלוט פנוי ?במקרה זה, תאלץ לשלוף את כרטיס הזכרון הנוכחי ולהתקין במקומואחר בעל נפח גדול יותר במקומו. 1 גיגה ומעלה.האם צריך דרייברים לזיכרון ?לא. זיכרון פיזי אינו דורש דרייבר.איפה קונים זיכרונות ?בכל חנות לחומרת מחשבים ועדיף חנות עם שם ידועשתאפשר החלפה ואחריות.תודה .[/QUOTE]
אבי לוי
מנהל בפורוםצר לי לשמוע את הטון המזלזל שלך שוב.במיוחד שציינתי את כל המידע בצורה ברורה ורהוטה.ובסוף מצויין כי יש מצב המדמה סראונד ומאפשר השמעה של האות בארבעת הרמקולים.לא אזהיר אותך יותר !אבי לוי
מנהל בפורוםלפני הכל עליך לגבות את כל המידע מכוננים D\F
לאחר הגיבוי לחץ על WIN KEY +R > בשורת הפקודה הקלד: diskmgmt.mscימני על מחיצה F > מחק את המחיצה.לאחר המחיקה, תשאר רק מחיצה Dבצע עליה קליק ימני ופרמט אותה.לאחר מכן תקבל מחיצה אחת (D) שאליה תוכל להחזיר את כל החומר שגיבית לפני כן.אבי לוי
מנהל בפורוםאני עדיין מתקשה להבין את התקלה שלך.כונן חיצוני מחובר כל פי רוב למחשב בחיבור USBהאם הכונן נמצא בחוץ ומחובר ישירות ללוח האם בחיבור SATA ?אם כן, אי הזיהוי נובע מג'ימפור לא מתאים של הכונן.או מהגדרות שיש לשנות בביוס.פרט בבקשה במדויק, כיצד הכונן הנ"ל מחובר ושים לב לג'ימפור שלו.האם הוא מוגדר כ MASTER \ SLAVE\ CABLE SELECTאבי לוי
מנהל בפורוםהדיסק הוא חיצוני או פינימי ?
אם פנימי, בחיבור SATA ?אבי לוי
מנהל בפורוםבסבירות גבוהה התקלה שלך נובעת מכשל של חומרה או דרייבר בעייתי.
ההימור שלי נוטה יותר לכיוון לוח האם.או התחממות יתר של אחד הרכיבים.בשלב ראשון בטל את האתחול האוטומאטי.כשהמערכת תקרוס, המחשב יעלה מסך כחול עם נתוני השגיאה והקודים שלהם.נסה להעתיק את מספרי השגיאה לכאן.לדוגמא: STOP 0X0008745מי התקין לך את לוח האם ?האם המחשב פורמט לאחר ההתקנה של לוח לוח האם ?Rush 2011-02-23 16:26:20 אבי לוי
מנהל בפורוםלפני הכל תרגיע.
אף אחד לא חייב לך מאומה.כל התמיכה נעשית פה בהתנדבות וברוח טובה.לכן הדברים שלך צורמים ואינם ראויים שיעלו על הכתב.שנית, אין לך שום בעיה או תקלה. לא במערכת ההפעלה או בחומרה.משום ששיטת הקידוד ב 5.1 עובדת אך ורק בצפייה בסרט בפורמט DVDבמילים אחרות, שיטת קידוד הסאונד מתוך תקליטור DVD מחלקת את ערוצי השמעלחמישה ערוצים והם:ימין קדמישמאל קדמיימין אחורישמאל אחוריורמקול סנטר.אלו חמשת הערוצים הדומיננטים בטווח תדר של 20 הרץ עד 20 קילו הרץ.הנקודה 1 (1.) הוא למעשה הבאס \ סאב וופר שנע בתדר של עד 300 הרץ.ולכן כשאתה משחק \ שומע מוסיקת בקידוד סטריאו או כל אות שמע אחרשלא מקודד לפי 5.1 ערוצים, רק הרמקולים הקדמיים ישמיעו את האותובכל השאר תקבל רעש סטטי קל.בשיטת 5.1 בצפייה בסרט מתוך תקליטור DVD מקוריהרמקולים הקדמיים יתנו לך את קולות הרקע – האחוריים יתנו לך את ההחזר (אקו)רמקול הסנטר יתן לך את דיבור השחקנים – הקול האנושי.והבס יעבוד בהתאם לכל האמור לעיל.עד פה בקצרה.יתכן וקיימת אופצייה של מדמה סראונד.קח בחשבון שהכל תלוי בסוג האות והקידוד שלו.אבי לוי
מנהל בפורוםצודק קודמי כשציין שיש לפנות למנהלים.
אולם, שינוי שם משתמש אם יכול להתבצע, זה רק ע"י TAKALA המנהל הראשי.נסה לשלוח לו בקשה בהודעה פרטית.במידה ופעולה זו אינה אפשרית, פתח יוזר חדש. -
מאתתגובות