התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
מיריליס
חברתודה על המענה. הורדתי את 2 התוכנות הנ"ל והפעלתי אותן. עכשיו, איך מסירים את הדפדפן? והאם בהסרת הדפדפן- זה ימחוק לי את כל הכתובות שנמצאות אצלי במועדפים?
מיריליס
חברבדקתי במחשב אחר והצלחתי להעביר את התמונות אך במחשב שלי זה לא נותן (אחרי שכבר שנים אני מעבירה רגיל)
מיריליס
חברתודה על ההיענות לעזרה. רציתי לשאול האם אפשר לדבר אתכם גם בטלפון ולא בסקייפ על מנת שאוכל להפנות את איש הקשר המדובר אליכם שכן דרך סקייפ לא יצלח כיון שלא שומעים אותם, כמו שאמרתי.תודה רבה מראש!
מיריליס
חברשכחתי להוסיף, אם זה משמעותי לפתרון. היינו שומעים כרגיל עד לא מזמן.הבעייה התחילה פתאום ביום בהיר אחד.
מיריליס
חברזאת אומרת-מה צריך לעשות? אם לא קשה לכם אשמח לפירוט והדרכה איך בדיוק לבדוק את הנתונים שהזכרתם. תודה תודה מראש!
מיריליס
חברתודה על המענה. האפשרויות שלנו בהגדרות כניסת קול הן לא כמו בדוגמא שסימנת. ישנם 2 אפשרויות:1.soundmax audio1
2.התקן שמע usb.
ניסינו את 2 ההגדרות והבעיה נשארה בעינה.האם הפתרון היחיד הוא לחבר מיקרופון חיצוני? ואם כן איזו הגדרה מתאימה מתוך הנ"ל?ומה לגבי "אפשר לסקייפ לכוונן את הגדרות השמע שלי" האם לסמן וי או לא?תודה תודה!מיריליס
חברסליחה אני ממש לא מבינה במחשבים. מה זה דרייבר? כרטיס רשת אלחוטי?-אני מתחברת באמצעות חיוג והתקשרות, לא אלחוטי, המחשב שלי מחובר בכבל. אני גרה בחו"ל וזו חברה מקומית.
מה אני יכולה לעשות כדי לאתר או לפתור את הבעיה? אנא תנו פירוט ותודה מראש
הבעיה התחילה כאשר המחשב הציע לנו (ב'עדכונים')להתקין תוכנת INTERNET
EXPLORER חדשה ולחצנו 'התקן'. הותקן ואז התחילו הבעיות.itsho 2010-7-16 9:3:35 -
מאתתגובות