התגובות שלי בפורום

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • תודה על המענה. הורדתי את 2 התוכנות הנ"ל והפעלתי אותן. עכשיו, איך מסירים את הדפדפן? והאם בהסרת הדפדפן- זה ימחוק לי את כל הכתובות שנמצאות אצלי במועדפים?

בתגובה ל: העברת תמונות ממצלמה #49955

בדקתי במחשב אחר והצלחתי להעביר את התמונות אך במחשב שלי זה לא נותן (אחרי שכבר שנים אני מעבירה רגיל)

בתגובה ל: סקייפ-לא שומעים #48952

תודה על ההיענות לעזרה. רציתי לשאול האם אפשר לדבר אתכם גם בטלפון ולא בסקייפ על מנת שאוכל להפנות את איש הקשר המדובר אליכם שכן דרך סקייפ לא יצלח כיון שלא שומעים אותם, כמו שאמרתי.תודה רבה מראש!

בתגובה ל: סקייפ-לא שומעים #48927

שכחתי להוסיף, אם זה משמעותי לפתרון. היינו שומעים כרגיל עד לא מזמן.הבעייה התחילה פתאום ביום בהיר אחד.

בתגובה ל: סקייפ-לא שומעים #48925

זאת אומרת-מה צריך לעשות? אם לא קשה לכם אשמח לפירוט והדרכה איך בדיוק לבדוק את הנתונים שהזכרתם. תודה תודה מראש!

בתגובה ל: בעיית שמיעה בסקייפ #48480

תודה על המענה. האפשרויות שלנו בהגדרות כניסת קול הן לא כמו בדוגמא שסימנת. ישנם 2 אפשרויות:1.soundmax audio1    

2.התקן שמע usb.

ניסינו את 2 ההגדרות והבעיה נשארה בעינה.
    האם הפתרון היחיד הוא לחבר מיקרופון חיצוני? ואם כן איזו הגדרה מתאימה מתוך הנ"ל?
    ומה לגבי "אפשר לסקייפ לכוונן את הגדרות השמע שלי" האם לסמן וי או לא?
    תודה תודה!
    בתגובה ל: אינטרנט בכבלים מתנתק מהדפדפן #34774

סליחה אני ממש לא מבינה במחשבים. מה זה דרייבר? כרטיס רשת אלחוטי?-אני מתחברת באמצעות חיוג והתקשרות, לא אלחוטי, המחשב שלי מחובר בכבל. אני גרה בחו"ל וזו חברה מקומית.

מה אני יכולה לעשות כדי לאתר או לפתור את הבעיה? אנא תנו פירוט ותודה מראש

הבעיה התחילה כאשר המחשב הציע לנו (ב'עדכונים')להתקין תוכנת INTERNET
    EXPLORER  חדשה ולחצנו 'התקן'. הותקן ואז התחילו הבעיות.

itsho2010-7-16 9:3:35

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)