התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
AMIRBSS
חברממה שכתבת "איני יכול לחבר את המודם ישירות למחשב" אני מבין שהטעות נעוצה בדיוק כאן!
לא מחברים את המודם למחשב אלא את הראוטר. ומהראוטר אתה מוציא עוד כבל למודם. ומהמודם אתה מוציאאת החוט לקירAMIRBSS
חברבס"ד
מנסיוני עד היום עם גירסאות קודמות של אופיס – התקנת שתי גירסאות על מחשב אחד יוצרת בעיותלא יודע אם השתנה משהו ב 2007 + 2010AMIRBSS
חברבס"ד
הכי פשוט להוריד למחשב ואח"כ לצרוב אפילו בחלונותAMIRBSS
חברבס"ד
ניסית עם פיירפוקס?AMIRBSS
חברבס"ד
אני הייתי בודק תקינות חומרהכמו דיסק קשיח, זיכרון ולוח אםכי גם אם נראה שמחשבך מתפקד חוץמהבעיות שהזכרת – זה יכול להיות עדייןבגלל שהסקטורים האחרים לא נפגעואני מציע לברר בחברה בנוגע לאחריות במקרה זה.ואם אין, כדאי לתת לאיש מקצוע לבדוק כנ"לבהצלחהאמירAMIRBSS
חברלחילופין נסה לסגור את האנטי וירוס לפני הגלישהעשה זאת באופן חד פעמי. ייתכן שאתה מותקף בוירוס וזה סוגר לךאם כי יותר נראה שבאמת זה כשל חומרהAMIRBSS
חבראין בעד מה
בכיף!AMIRBSS
חברתועל להשתמש בפרטישן מג'יק אחרי ה hdd regeneratorאין לך מה לפחד רק תעבוד בזהירות ותעשר רק מה שקודם הבנת מה זה
ייתכן שכל מה שאתה צריך זה לחצן ימני על המחיצה ואז RESIZE שזה שינוי הגודלAMIRBSS
חבר1.תכנס לסעיף הראשון בתוכנות הדוס זה נקרא PARTITION TOOLSאח"כ יש תחת זה פרטישן מאג'יק בסעיף הראשון
יש גרסאות איירנס שיש במקומו תוכנה דומה
2.אכן התכוונתי ל hdd regenerator היא עובדת הרבה זמןאם תראה שהיא מגלה הרבה באד סקטורים זה אומר שהדיסק פצוע קשהAMIRBSS
חברשלום לך
אני לא יודע מה הסיבה להיעלמות חלק מהדיסק שלך ולכן לא אוכל לקחת אחריותבמצבך הייתי כן מוחק הכל (אם אין נתונים חשובים) ומתקין הכל. נראה לי שאם גם אחרי התקנתWINDOWS לא תגיע לגודל מקורי ז"א שהדיסק ניזוק ובאיירנס יש תוכנה שנקראתמשהו כמו REGENERATOR שמתקנת חלק מסוגי הנזקים.בנוגע לפרטישן מג'ק גם אני למדתי עם ניסוי וטעיה ואכלתי קש לא פעם אבל היא פתרה לי בעיותתנסה שם יש פקודת DELETE ותמחק ממש את המחיצות קודם את כל ה LOGICAL ואח"כ את הבסיס שלו הנקרא EXTANDEDואח"כ את ה PRIMARYאח"כ תבחר CREATE ותקבל חלון לקביעת גודל המחיצה החדשה ותכונותיההראשונה צריכה שתגדיר אותה PRIMARY ואח"כ תעשה עוד מחיצה LOGICALבשתיהן בחר פורמט NTFS בהנחה שאתה מתקין XPאין לי ידיעה על קיומו של מדריך לתוכנה אולי תחפש בגוגלאם אהיה מחובר – אשמח לעזור לךבהצלחהאמירAMIRBSS
חברשלום לך
אני לא יודע מה הסיבה להיעלמות חלק מהדיסק שלך ולכן לא אוכל לקחת אחריותבמצבך הייתי כן מוחק הכל (אם אין נתונים חשובים) ומתקין הכל. נראה לי שאם גם אחרי התקנתWINDOWS לא תגיע לגודל מקורי ז"א שהדיסק ניזוק ובאיירנס יש תוכנה שנקראתמשהו כמו REGENERATOR שמתקנת חלק מסוגי הנזקים.בנוגע לפרטישן מג'ק גם אני למדתי עם ניסוי וטעיה ואכלתי קש לא פעם אבל היא פתרה לי בעיותתנסה שם יש פקודת DELETE ותמחק ממש את המחיצות קודם את כל ה LOGICAL ואח"כ את הבסיס שלו הנקרא EXTANDEDואח"כ את ה PRIMARYאח"כ תבחר CREATE ותקבל חלון לקביעת גודל המחיצה החדשה ותכונותיההראשונה צריכה שתגדיר אותה PRIMARY ואח"כ תעשה עוד מחיצה LOGICALבשתיהן בחר פורמט NTFS בהנחה שאתה מתקין XPאין לי ידיעה על קיומו של מדריך לתוכנה אולי תחפש בגוגלאם אהיה מחובר – אשמח לעזור לךבהצלחהאמירAMIRBSS
חברבס"ד
סליחה שאני מתערב כי אני רואה שהתותח הזה, Blue_wolf, שעזר לי מאוד ושהתחיל לעזור לךנאלץ להפסיק את הדו שיח. אז אני הפיצפון אנסה להכנס לנעליו הגדולות:במקום שאתה נמצא, שים עכבר ימני על הכונן ובחר למחוק הכל. אח"כ תוכללפרמט מחדש באותו ממשק(לא זוכר איפה כי אני יושב כרגע מול WIN7 אבל זה קל למצוא)לחילופין, אם יש לך איירנס יש שם כלים נהדרים כמו פרטישן מאג'יקבהצלחהאמירAMIRBSS
חברזה שוב יועץ התוכן (CONTENT ADVISER)
שמשפיע על כל היוזרים
AMIRBSS
חברראיתי באמת המון תודה
אולי אתה מכיר פיתרון להגביל יוזר לגלישה לאתר אחד והשאר חסום?
יועץ התוכן מגביל את כל היוזרים
מה שכתבת למעלה ואני מצטט"אולי לעשות RESTRICT ב IE על http://*וב- TRUSTED SITES לשים לו את האתר שהוא כן גולש בו." זה מוציא לי הודעות שגיאה
חשבתי על שרת לינוקס אבל איני יודעושוב תודהאמירAMIRBSS
חברצדקת !! צדקת !! צדקת !!
תודה רבה אחי !!!
רק לא מצאתי את הקישור איך להוריד את UACאיפה זה? אני בעל ראיה ירודה וצריך להסביר לי במיליםיברך אותך השם -
מאתתגובות