פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חלק מהנפח של הדיסק קשיח נעלם לאחר פרמוט
- This topic has 13 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 3 months by
AMIRBSS.
-
מאתתגובות
-
19 בינואר 2011 בשעה 20:27 #40218
osherdo
חברשלום לכולם.
השתמשתי בתוכנה מסויימת לא זוכר את שמה לחלוקת הכונן הקשיח למחיצות ומפה לשם..זה לא הלך כ"כ טוב ובמקום 250 ג"ב יש לי כרגע רק 100 ג"ב.יש למישהו אפשרות להסביר לי:
א)איך להחזיר את הזיכרון האבוד
ב)איך לחלק את הכונן הקשיח בצורה מסודרת ובטוחה למחיצותתודה מראש.
19 בינואר 2011 בשעה 23:55 #40225blue
חבראיזו מערכת הפעלה יש ברשותך ? ,
כעקרון כפתור ימני על "המחשב שלי" => ניהול => אמצעי אחסון
20 בינואר 2011 בשעה 15:47 #40233osherdo
חברwindows xp
אוקיי הגעתי לאן שאמרת..מה אני עושה עכשיו?20 בינואר 2011 בשעה 18:40 #40235AMIRBSS
חברבס"ד
סליחה שאני מתערב כי אני רואה שהתותח הזה, Blue_wolf, שעזר לי מאוד ושהתחיל לעזור לךנאלץ להפסיק את הדו שיח. אז אני הפיצפון אנסה להכנס לנעליו הגדולות:במקום שאתה נמצא, שים עכבר ימני על הכונן ובחר למחוק הכל. אח"כ תוכללפרמט מחדש באותו ממשק(לא זוכר איפה כי אני יושב כרגע מול WIN7 אבל זה קל למצוא)לחילופין, אם יש לך איירנס יש שם כלים נהדרים כמו פרטישן מאג'יקבהצלחהאמיר20 בינואר 2011 בשעה 19:20 #40236osherdo
חבראוקיי תודה על העזרה רק תן לי להיסגר על כמה דברים:
א)אני מוחק את שני הכוננים ?
ב)אחרי שאני אמחק בעצם לא תהיה לי מערכת.לאחר מכן אני מתקין מחדש ווינדוס בצורה הרגילה והוא אמור להראות לי את הגודל המקורי?
האמת שנראה לי שהשתמשתי באותו זמן בפרטישן מג'יק וזה נגמר לא טוב אם תוכל להסביר על התוכנה או לתת לינק להסבר אני אשמח
תודה.20 בינואר 2011 בשעה 20:39 #40237AMIRBSS
חברשלום לך
אני לא יודע מה הסיבה להיעלמות חלק מהדיסק שלך ולכן לא אוכל לקחת אחריותבמצבך הייתי כן מוחק הכל (אם אין נתונים חשובים) ומתקין הכל. נראה לי שאם גם אחרי התקנתWINDOWS לא תגיע לגודל מקורי ז"א שהדיסק ניזוק ובאיירנס יש תוכנה שנקראתמשהו כמו REGENERATOR שמתקנת חלק מסוגי הנזקים.בנוגע לפרטישן מג'ק גם אני למדתי עם ניסוי וטעיה ואכלתי קש לא פעם אבל היא פתרה לי בעיותתנסה שם יש פקודת DELETE ותמחק ממש את המחיצות קודם את כל ה LOGICAL ואח"כ את הבסיס שלו הנקרא EXTANDEDואח"כ את ה PRIMARYאח"כ תבחר CREATE ותקבל חלון לקביעת גודל המחיצה החדשה ותכונותיההראשונה צריכה שתגדיר אותה PRIMARY ואח"כ תעשה עוד מחיצה LOGICALבשתיהן בחר פורמט NTFS בהנחה שאתה מתקין XPאין לי ידיעה על קיומו של מדריך לתוכנה אולי תחפש בגוגלאם אהיה מחובר – אשמח לעזור לךבהצלחהאמיר20 בינואר 2011 בשעה 20:41 #40238AMIRBSS
חברשלום לך
אני לא יודע מה הסיבה להיעלמות חלק מהדיסק שלך ולכן לא אוכל לקחת אחריותבמצבך הייתי כן מוחק הכל (אם אין נתונים חשובים) ומתקין הכל. נראה לי שאם גם אחרי התקנתWINDOWS לא תגיע לגודל מקורי ז"א שהדיסק ניזוק ובאיירנס יש תוכנה שנקראתמשהו כמו REGENERATOR שמתקנת חלק מסוגי הנזקים.בנוגע לפרטישן מג'ק גם אני למדתי עם ניסוי וטעיה ואכלתי קש לא פעם אבל היא פתרה לי בעיותתנסה שם יש פקודת DELETE ותמחק ממש את המחיצות קודם את כל ה LOGICAL ואח"כ את הבסיס שלו הנקרא EXTANDEDואח"כ את ה PRIMARYאח"כ תבחר CREATE ותקבל חלון לקביעת גודל המחיצה החדשה ותכונותיההראשונה צריכה שתגדיר אותה PRIMARY ואח"כ תעשה עוד מחיצה LOGICALבשתיהן בחר פורמט NTFS בהנחה שאתה מתקין XPאין לי ידיעה על קיומו של מדריך לתוכנה אולי תחפש בגוגלאם אהיה מחובר – אשמח לעזור לךבהצלחהאמיר21 בינואר 2011 בשעה 00:49 #40242osherdo
חבראוקיי אני אעדכן אותך בנעשה תודה רבה
21 בינואר 2011 בשעה 10:05 #40247osherdo
חברטוב תראה יש לי את האיירנס ואני לא מוצא שם את מה שאמרת
מה עם hdd regenerator אולי התכוונת אליה?
התוכנה הזו יכולה לעזור?21 בינואר 2011 בשעה 10:27 #40248AMIRBSS
חבר1.תכנס לסעיף הראשון בתוכנות הדוס זה נקרא PARTITION TOOLSאח"כ יש תחת זה פרטישן מאג'יק בסעיף הראשון
יש גרסאות איירנס שיש במקומו תוכנה דומה
2.אכן התכוונתי ל hdd regenerator היא עובדת הרבה זמןאם תראה שהיא מגלה הרבה באד סקטורים זה אומר שהדיסק פצוע קשה21 בינואר 2011 בשעה 10:42 #40249osherdo
חברטוב אז בעצם עכשיו אני מפעיל את ה-regenerator לפני ההפעלה של המחשב שיריץ סריקה(וגם יתקן מה שאפשר נכון?).
ולאחר מכן אני יכול להשתמש בפרטישן מג'יק לחלק את המחיצות מחדש?
מצאתי מדריך איך לחלק את המחיצות אבל אני מפחד שזה יסתיים כמו פעם שעברה שהלך לי חלק מהזיכרון של הדיסק21 בינואר 2011 בשעה 10:56 #40250AMIRBSS
חברתועל להשתמש בפרטישן מג'יק אחרי ה hdd regeneratorאין לך מה לפחד רק תעבוד בזהירות ותעשר רק מה שקודם הבנת מה זה
ייתכן שכל מה שאתה צריך זה לחצן ימני על המחיצה ואז RESIZE שזה שינוי הגודל21 בינואר 2011 בשעה 11:29 #40251osherdo
חברמה שאני צריך זה שיהיה לי עוד מחיצה חדשה(אחרי התיקון)
קודם כל אשתמש ב-regenerator ואח"כ אשתמש בזהירות יתרה בpartiotion magic
אחי תודה רבה על העזרה,עזרת לי המון!21 בינואר 2011 בשעה 11:52 #40253AMIRBSS
חבראין בעד מה
בכיף! -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.