התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אורן1
חבראוקיי .
אתה יכול להעריך כמה תמונות אני יכול לאחסן בהרד דיסק כזה של 80 גיגה ?תודה.אורן1
חברהוא מראה לי שם שיש לי 2 מחיצות c ו d וכל אחת מהם 38 גיגה.
זאת אומרת שיש לי נפח של 80 גיגה בערך ?תודה.אורן1
חברהיי הילה
מה שלומך ?האם את מכירה את התוכנה לופה ?אורן1
חברפתחתי את המארז ולקחתי את הנתונים.
יש לי כרטיס זכרון אחד ויש לי עוד 3 חריצים פנויים.לכרטיס זכרון ברשותי הוא בעל 1 גיגה .השאלה שלי אם לוח האם שלי יתמוך באותו סוג בדיוק ?אם כן אני יקנה אותו סוג בדיוק וירכיב .תודה לעונים.אורן1
חבראיזה סוג של לוח אם הכוונה ליצרן שלו ?
ומה קורה אם אין לי סלוט פנוי ?האם צריך דרייברים לזיכרון ?איפה קונים זיכרונות ?תודה .אורן1
חבריש לי 12 מגה.
דיברתי עם הספק שלי וגם עם התשתית שלי ומבחינתם הכל תקין.אז מה קורה לאינטרנט שלי. למה הוא איטי.יכול להיות שזה בעייה של זיכרון ?אורן1
חברתודה הילה.
אחלה אתר.הסתדרתי.אורן1
חבראוקיי בסדר הילה.המון תודות לך .בינתיים.אורן1
חבראוקיי יפה תודה הצלחתי.
דרך אגב עדיין לא הצלחתי להכניס שיר למצגת.יכול להיות שזה בגלל שמשהו בתוכנה אצלי לא טוב.אורן1
חברמה המצב ?איך אני משנה את הסדר של התמונות אחרי שערכתי את המצגת ?תודהאורן1
חברשלום הילה .
את כאן ?אני צריך לשאול אותך משהו ב power point ?אורן1
חברהילה .בדקתי את הכול שוב ושוב וזה לא עובד.(גם את השניות).בכול אופן תודה רבה.אורן.איך אני מוצא אותך אם יהיו לי שאלות נוספות ?אורן.אורן1
חברהילה.עברתי על זה שוב ושוב כמה פעמים הכול לפי ההסבר שלך אבל אני לא מצליח.השיר מתנגן ברקע ברקע אבל המצגת נשארת תקועה על התמונה הראשונה.אולי זה קשור לתוכנה עצמה זה פאוואר פוינט 2003 .אורן.אורן1
חברהיי הילה
בוקר טוב.סליחה שאני משגע אותך אותך אבל זה עדיין לא עובד.השיר מתנגן ברקע אבל התמונות לא רצות.אורן1
חברשלום הילה.
עשיתי בדיוק מה שאמרת לי שלב אחרי שלב לגבי הכנסת שיר למצגת.השיר אמנם נכנס למצגת אבל משום מה התמונות לא רצות.השיר מתנגן ברקע אבל המצגת לא עוברת לתמונה הבאה.המצגת נשארת תקועה על התמונה הראשונה.מה יכולה להיות הסיבה לכך ?תודה.חיים. -
מאתתגובות