פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › איך ליצור רצף של מצגות power point [בעיה נפתרה]
- This topic has 26 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 11 months by
הילה.
-
מאתתגובות
-
19 בינואר 2011 בשעה 19:53 #40216
אורן1
חברשלום חברים .
ברצוני לשאול איך אני מוסיף שיר ברקע כאשר אני בונה מצגת בpower point.ובנוסף איך אני גורם לזה שהתמונות ירוצו מעצמם ולא בלחיצה על העכבר .תודה.יום טוב .19 בינואר 2011 בשעה 22:09 #40221הילה
חברשלום אורן,
לא כתבת איזו גרסה של אופיס יש לך?
בעקרון, אפשר לשלב במצגות קבצים מסוג WAV בלבד. לכן, אם יש לך למשל שיר שהוא מסוג MP3 אתה צריך להמיר אותו ל- WAV.
כדי שהשקופיות ירוצו באופן אוטומטי אתה צריך להגיע לאפשרות "הנפשה מותאמת אישית" ושם תוכל לבחור שזה יהיה אוטומטי.
אם תכתוב איזו גרסה של אופיס יש לך יהיה יותר קל לענות לך ולפרט יותר.
21 בינואר 2011 בשעה 17:52 #40255אורן1
חברשלום הילה.
יש לי אופיס 2003.ואיך אני ממיר קובץ mp3 לקובץ wav ?תודה .21 בינואר 2011 בשעה 21:59 #40257הילה
חברשלום אורן,
אני משתמשת בתוכנה שנקראת FREERIP שיש בה גם אופצית המרה ל- WAV. בעבר השתמשתי בתוכנות שונות אבל זו היתה הכי נוחה ופשוטה עבורי לכן אני ממליצה להשתמש בה.
תחפש את התוכנה בגוגל ותוריד אותה. היא בחינם ומאוד פשוטה לתפעול.אתה בוחר את השיר שאתה רוצה להמיר ובוחר בחץ השחור שנמצא ליד הסמל השמאלי הראשון בתוכנה ומסמן את אופציית ההמרה (converter) .
אחר כך אתה לוחץ על החץ הקטן שליד הסמל של הדיסק עם המשולש ובוחר בהמרה לסוג wav ומחכה שההמרה תסתיים.
מקוה שתבין את ההסבר שלי ואם לא, אתה מוזמן לשאול שוב. 🙂הילה
22 בינואר 2011 בשעה 02:02 #40260אורן1
חברהילה.
קודם כול תודה על העזרה.עכשיו איך אני מוסיף בפועל את השיר למצגת אחרי שאני מבצע את ההמרה.(ואם באופיס 2007 ניתן להשתמש בקבצי mp3 מבלי לעשות המרה).תודה לך.22 בינואר 2011 בשעה 10:46 #40264הילה
חברלאורן שלום,
לפני השלב הבא של שילוב המוסיקה, יש עוד כמה שאלות חשובות שכדאי שתענה עליהן:
1. מה אתה רוצה לעשות עם המצגת? להפעיל אותה רק במחשב שלך או להעביר אותה לאחרים? ואם להעביר אז איך? במייל או על דיסק?* אם אתה רוצה להשמיע את המצגת רק מהמחשב שלך אז אפשר להשאיר את השיר מקושר, אבל אם אתה מעוניין להעביר את המצגת לאחרים – צריך להטביע את השיר במצגת.
2. מה גודל הקובץ של השיר אחרי ההמרה? (כדי לבדוק את זה תלחץ על הקובץ WAV של השיר קליק ימני ותבחר ב"מאפיינים". שם יהיה כתוב לך גודל (size).
תכתוב לי מה הגודל.– גם באופיס 2007 חייבים שהקבצים יהיו מסוג WAV.
הילה
22 בינואר 2011 בשעה 17:26 #40267אורן1
חברהילה.
קודם כול תודה כיף לדעת שיש כאן אנשים שבאמת יודעים וגם עונים לעניין.מדובר במצגת אישית של תמונות משפחתיות בערך של כ 5 דקות והשיר הוא קצר לכן אני מעוניין שברגע שהוא מפסיק הוא יתחיל שובלנגן.אני מעוניין לשים את המצגת על גבי דיסק.לא מצאתי עדיין איך עושים שהמצגת תרוץ לבד.(בלי עכבר)תודה.22 בינואר 2011 בשעה 20:46 #40274הילה
חברלאורן ,
אני שמחה לעזור 🙂
או.קיי אז אם אתה רוצה לצרוב את המצגת על דיסק צריך להטביע את השיר בתוך המצגת .
השלבים להטבעת השיר:
1. פתח את תוכנת הפאואר פוינט.
2. תלחץ על תפריט "כלים" ותבחר ב"אפשרויות".
3. תלחץ על לשונית "כללי" בחלון שהופיע לך.
4. יש שם שורה "קשר צלילים שגודל הקובץ שלהם גדול מ ____ kb "
* תשנה את המספר שכתוב שם ותכתוב: 50000 (בדיוק כך בלי פסיקים).
5. תאשר.
(עד כאן רק הכנו את הקרקע…)עכשיו השלבים להוספת השיר עצמו:
1. פתח את המצגת ותעמוד על השקופית הראשונה.
2. לחץ על תפריט "הוספה" ותבחר ב"סרטים וצלילים" ו"צליל מקובץ…" ותבחר את הקובץ שהמרת ל- wav
3. יופיע לך חלון עם שתי אפשרויות:
– תלחץ על מעבר באופן אוטומטי . (הכוונה שהשיר יתנגן אוטו')כדי שהשיר יחזור על עצמו במהלך המצגת עד לסיומה:
1. קליק ימני על הסמל של הרמקול שמופיע על השקופית
2. בחר ב"ערוך את אוביקט הצליל" ו "אפשרויות צליל" ותסמן את הריבוע של "המשך צליל עד לעצירה".
3. תאשר.** אם אתה רוצה להסתיר את הסמל של הצליל שלא יופיע על השקופית, תסמן גם באותו חלון את האפשרות "הסתר כשאין הפעלה ".
(אך זה יהיה גלוי במצב של תצוגה רגילה).כדי לקבוע שהשקופיות יתחלפו באופן אוטומטי:
1. תלחץ על תפריט "הנפשות" ותבחר ב"מעבר בין שקופיות" .
2. תסמן שם בריבוע "אוטומטית לאחר ____" (תקבע לעצמך כמה שניות יעברו בין שקופית לשקופית ותרשום את המספר שאתה רוצה ותאשר.מקוה שלא שכחתי כלום… בכל זאת אין מולי אופיס 2003…
בהצלחה!הילה
23 בינואר 2011 בשעה 22:41 #40289אורן1
חברשלום הילה.עד עכשיו ההסברים שלך מאוד טובים. אני פשוט פעם ראשונה עושה מצגת ואת עוזרת לי הרבה.יש לי שאלה נוספת אשמח אם תעזרי לי.יש לי בדיסק dvd סרטון קצר של כמה דקות וברקע יש שיר מסוים .אני רוצה להעיף את השיר הקיים ולשים במקומו שיר אחר.יש לך מושג אולי איך עושים את זה.ושוב תודה .24 בינואר 2011 בשעה 11:48 #40293הילה
חברשלום אורן,
בכייף. שמחתי לעזור ושמחה לשמוע שההסברים שלי ברורים.
בקשר לשאלתך,
זה אפשרי. אתה צריך להשתמש בתוכנה לעריכת וידיאו.
אם מערכת ההפעלה שלך היא windows xp , צריכה להיות לך תוכנה שנקראת :
windows movie maker שזו תוכנה ליצירה ועריכת סרטונים .
חשוב לי לציין שלא ניסיתי מעולם לשנות שיר מסרטון קיים בתוכנה הזו, אלא רק יצרתי סרטונים חדשים , אבל אני חושבת שזה אפשרי.
תנסה. תשים את ה- dvd בכונן, תעתיק את הסרטון למחשב.
תפעיל את התוכנה ותנסה לפתוח דרכה את הסרטון.
אם אני לא טועה, זה אמור להראות לך את התמונות ובשורה למטה את פס הקול שאתה רוצה להחליף.
תנסה ללחוץ על פס הקול ולמחוק אותו ולהוסיף שיר אחר שאתה רוצה.אם יש לך windows 7 , תצטרך להוריד את התוכנה של עריכת הסרטים כי היא לא מגיעה יחד עם מערכת ההפעלה (כמו ב- xp).
זה נקרא יוצר הסרטים של windows live.
* אני באופן אישי לא הסתדרתי עם תוכנת העריכה הזו ולדעתי היא מאוד "צולעת" (לא נוחה לעבודה לדעתי).כמובן שיש עוד תוכנות רבות שיעשו את העבודה, חלקן בחינם וחלקן עולות כסף.
לי יש ניסיון מקצועי בעבודה עם תוכנת "פריימיר" שהיא מאוד יקרה ועובדים איתה בעיקר אנשי מקצוע.
מקוה שעזרתי גם הפעם.
הילה24 בינואר 2011 בשעה 22:02 #40309אורן1
חברשלום הילה.
עשיתי בדיוק מה שאמרת לי שלב אחרי שלב לגבי הכנסת שיר למצגת.השיר אמנם נכנס למצגת אבל משום מה התמונות לא רצות.השיר מתנגן ברקע אבל המצגת לא עוברת לתמונה הבאה.המצגת נשארת תקועה על התמונה הראשונה.מה יכולה להיות הסיבה לכך ?תודה.חיים.24 בינואר 2011 בשעה 22:40 #40310הילה
חברשלום,
אוי, אני רואה עכשיו שהיתה לי טעות בהסבר הקודם…
הנה ההוראות הנכונות כדי שהשקופיות יתחלפו באופן אוטומטי:1. תלחץ על תפריט "הצגת שקופיות" ותבחר ב"מעבר בין שקופיות".
2. יש שם שתי אפשרויות:
– על ידי העכבר (תסיר את ה- וי מהריבוע ).
– קדם אוטומטית (תסמן את הריבוע של זה ב- וי).
3. בשורה "אוטומטית לאחר 00:00 " תכתוב את מספר השניות שאתה רוצה שיהיו בין שקופית לשקופית.
לדוגמא, 00:05 זה ייתן מעבר של 5 שניות .
4. תלחץ על "החל על כל השקופיות" שזה אומר שהמעבר הזה יחול על כל השקופיות.
5. תלחץ במקלדת על מקש F5 כדי לבדוק שהשקופיות מתחלפות אוטומטית ושהכל בסדר.
6. תלחץ על קובץ ותשמור את המצגת.
* כשאתה שומר יש לך שורה שבה אתה כותב את שם המצגת ומתחתיה יש עוד שורה של : שמירה כסוג. כדאי לשמור אותה כסוג: power point show
במצב כזה המצגת תשמר עם סיומת PPS וזה אומר שכשילחצו עליה היא תפעל ישר (ולא תפתח דרך התוכנה עצמה).הילה
25 בינואר 2011 בשעה 10:23 #40313אורן1
חברהיי הילה
בוקר טוב.סליחה שאני משגע אותך אותך אבל זה עדיין לא עובד.השיר מתנגן ברקע אבל התמונות לא רצות.25 בינואר 2011 בשעה 10:52 #40314הילה
חברבוקר טוב אורן,
עברת על כל השלבים שציינתי?
נתקעת בשלב כלשהו? אם כן, איזה?
אני מציעה שתנסה לבצע את הפעולות הנכונות שוב .
תפתח את תוכנת הפאואר פוינט, תפתח את המצגת. תעמוד על השקופית הראשונה ותעבור שוב על כל השלבים .שים לב שבסעיף 2 אתה חייב להסיר את ה- וי מהאפשרות של "שימוש בעכבר",
ולסמן וי באפשרות "אוטומטי". זה הכי חשוב.אין לי עצות נוספות כי ניסיתי בעצמי והצלחתי.
לכן, נסה שוב ואם אתה נתקע בשלב כלשהו או לא מבין משהו תכתוב לי.בהצלחה,
הילה25 בינואר 2011 בשעה 12:07 #40315אורן1
חברהילה.עברתי על זה שוב ושוב כמה פעמים הכול לפי ההסבר שלך אבל אני לא מצליח.השיר מתנגן ברקע ברקע אבל המצגת נשארת תקועה על התמונה הראשונה.אולי זה קשור לתוכנה עצמה זה פאוואר פוינט 2003 .אורן. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.