התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
Google
חברלאתר את המאוורר שממנו זה מגיע, ולהחליף אותו.
במידה וזה המאוורר של המעבד, תבדוק עם תוכנת Speedfan, שהוא לא מתחמם (ואז תחליף אותו).Google
חברתנסה אולי להתקין את האינטרנט אקספלורר מחדש (אם הוא הגורם לבעיה, אולי זה יפתח כך)..
תנסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס רשת גם..Google
חברביוזר אחר זה גם קורה?
אם זה קורה גם ביוזר אחר, מה שאני מצליח לחשוב עליו זה REPAIR.אבל חכה למומחים האמיתיים שיגיבו לך, נראה מה הם אומרים.Google
חברנסה להתקין את הגרסה האחרונה של פלאש פלייר
איזה אנטיוירוס/חומת אש יש לך? נסה לסגור אותם ואז להפעיל את MAKO.באיזה דפדפן אתה משתמש?Google
חברתעשי צילום מסך של "המחשב שלי", כשהדיסק און קי מחובר.
אני מתכוון לחלון שרשום בו את כל הכוננים במחשב.. C: D: וכו'Google
חבראין אירועים ב EVENT VIEWER בנושא הזה..
אכן מדובר בוינדוס 7 64BIT.כשאתה אומר MSI INSTALLERS אתה מתכוון לערכים ברג'יסטרי או קבצים (לא מצאתי כזה דבר ב CCLEANER)?אם קבצים, אז אין סיכוי, כי ה CCLEANER מוגדר אצלי שימחק רק TEMPORARY FILES של הדפדפנים ושל מערכת ההפעלה ותו לא.אם דיברת על הרגיסטרי, אז יש סיכוי.ניסיתי לשחזר הגיבויים שה-CCLEANER עשה לפני ניקוי הרג'יסטרי. יש שם בעיית הרשאות לשחזר, אז אם תגיד לי שהכרחי לשחזר, אני אעשה מאמץ ואעבור על המפתחות ברג'יסטרי, ואבדוק את ההרשאות.תודה רבהGoogle
חבראתה מריץ אותו? כל כמה זמן?
Google
חברUser32, הייתי ממליץ לך קודם כל לעשות כל מה שרשום למעלה לפי הסדר, לפני שתחליף יוזר.
Google
חברעם רמקולים אחרים עדיין יש רעש?
אם תחברי את הרמקולים האלה למחשב אחר, עדיין יהיה רעש?Google
חבראם יש לך אופיס 2003, חפש את האייקון הנ"ל
בתפריט .או Tools -> Options -> חוצץ International ותשים V ב- View current sheet right-to-left check box.אם יש לך אופיס 2007/2010 – לך ל PAGE LAYOUTיש שם אייקון גדול כמו שהראיתי למעלה בעל השם Sheet Right-to-Leftלחץ עליו.Google
חברבוא נתחיל מהשאלות הפשוטות:
מותקן לך Ccleaner על המחשב?מותקנת לך תוכנת ניקוי כלשהי על המחשב?Google
חבריש שם כפתור עם חץ?
תלחץ עליו 10 שניות.Google
חברחחח אם יש נקודות שחזור, אז אפשרי.
צריך לדאוג לעשות נקודות שחזור.Google
חבראני לא בטוח שזה אפשרי.. כי המערכת לא שמרה גיבוי לפני שנה, אז אין לה מאיפה לקחת את הנתונים.
-
מאתתגובות