חיבור שני מסכים

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    קובי
    חבר

שלום , קניתי מפצת vga וחיברתי את שני המסכים למחשב הכל פועל רגיל יש לי כרטיס מסך intel r g41 express chipset השאלה שלי היא האם אני יכול לפצל כך ששני המסכים יהיו כמסך אחד ?

אם לא איזה כרטיס מסך הכי זול שיוכל לעשות זאת יתאים לי ?
    blue
    חבר

כל כרטיס מסך עם 2 יציאות יוכל לעשות את זה , או שפשוט תוסיף עוד כרטיס מסך …

קובי
    חבר

אין לי את האופציה בהגדרות של התצוגה .

blue
    חבר

יש לך עוד כרטיס מסך? (חוץ מהמובנה)

קובי
    חבר

כן , חיברתי אותו כרגע כרטיס מסך ישן asus eax 1300 וזה עדיין לא נותן לי את האופציה ששני המסכים יהיו כמסך אחד .

אלי
    חבר

אז ככה
    את\ה צריך\ה שתי מסכים שאחד תומך DVI והשני VGA ושהכרטיס מסך יחזיק שתי מסכים ויהיה בוא את שתי החיבורים האלו

ואחרי שיש לך את כול זה וחיברת\ה את כול זה את\ה ניכנס\ת למאפינים {איפו שמשנים תמונה לשולחן עבודה }ונכנס\ת להגדרות ואז תיראה\י ציור אחד שרשום עליו אחד ואחד שרשום שתים תילחץ\י על שתים תסמן\י למטה הרחב את שולחן העבודה של windows שלי לצג זה {ולמעלה יש השתמש\י בהתקן זה כצג רשאי {את זה את\ה מסן\ת כאשר אתה רוצה שהמסך השני יהיה הראשי} אחר כך את\ה עושה החל ואישור עים לא רואים יפה תשנ\י את הפיקסלים וותשים לב שאתה משנה במסך מספר 2Bot

קובי
    חבר

חיברתי את שני המסכים עם מפצל של vga אז אני פשוט צריך לחבר אחד עם vga ואת השני עם dvi ?

כי נכון לעכשיו הוא לא נותן לי את האופציה של שני המסכים , כנראה כי הכרטיס מסך קורא שרק יציאה אחת מחוברת .
    Google
    חבר

אמת, המפצל רק מציג לך בשני מסכים, אבל עדיין חומרתית, יש לך רק כרטיס מסך אחד עם חיבור אחד. (וזה מה שהוינדוס מזהה, הוא לא יכול לזהות את המפצל).

כרטיס מסך מובנה וחיצוני לא יעשה את העבודה (כי עד כמה שידוע לי, זה או המובנה או החיצוני, לא ביחד).
    blue
    חבר

דבר איתי בפרטי אני ינסה לעזור לך … ונפרסם בסוף את הפתרון פה …

Google
    חבר

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071103194429AAVxBlG

מסתבר שאפשר גם עם ONBOARD וגם עם כרטיס חיצוני.. אפשר להיעזר בקישור.
    קובי
    חבר

חברה , תודה רבה לכולם פה על העזרה הצלחתי בזכותכם !

יש לי עוד שאלה קטנה , יש לי מסך של LENOVO THINKVISION L171 והוא רושם לי menu is locked לא מצאתי פתרון לזה בדריך באנגלית שיש לי מישהו מכיר יודע אולי ?!
    Google
    חבר

יש שם כפתור עם חץ?

תלחץ עליו 10 שניות.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.