התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
Google
חברטוב, זאת לא בעיית הרשאות..
Google
חבראמת, המפצל רק מציג לך בשני מסכים, אבל עדיין חומרתית, יש לך רק כרטיס מסך אחד עם חיבור אחד. (וזה מה שהוינדוס מזהה, הוא לא יכול לזהות את המפצל).
כרטיס מסך מובנה וחיצוני לא יעשה את העבודה (כי עד כמה שידוע לי, זה או המובנה או החיצוני, לא ביחד).Google
חברלא יודע לגבי הג'ימפור, אבל שווה לנסות הכל.. 🙂
ה-SATA וה-IDE לא יושבים על אותו חיבור, מה שמראה כאילו לא צריך לג'מפר, אבל הייתי מנסה בכל זאת לשים את הSATA מאסטר וה IDE סלייב.אולי גם עדכון ביוס יציג את האפשרויות של ה-SATA.. (על אחריותך)Google
חברhttp://www.oreillynet.com/wireless/2003/09/18/winxpunwired.html
יש פה דרייבר + תוכנה לדעתי, תבדוק.Google
חבראת כל ה – O1 – Hosts:תסמן ב-Vוגם את כל מה שמסומן למטה:O2 – BHO: Zynga Toolbar – {7b13ec3e-999a-4b70-b9cb-2617b8323822} – C:\Program Files\Zynga\tbZyng.dllO2 – BHO: Burn4Free Toolbar Helper – {D187A56B-A33F-4CBE-9D77-459FC0BAE012} – (no file)O3 – Toolbar: Zynga Toolbar – {7b13ec3e-999a-4b70-b9cb-2617b8323822} – C:\Program Files\Zynga\tbZyng.dllותבחר באפשרות למטה FIX.אם זה לא עוזר, אני אשלח לך את התיקון הידני.Google
חברכנראה שאין גרסה חימנית..
Google
חבראין לי..
Google
חברה-PRO לא מאפשר לך גרסת נסיון של 30 יום?
itsho 2010-12-28 21:40:12 Google
חברעדיין נראה לי שהדיסק זה רק התוספות.
תראה מה רשום למעלה בכותרת של החלון:Welcome to Pro Tools LE 8 Addon.Addon = תוספת.Google
חבראתה בטוח שזאת ההתקנה? אני חושב שהדיסק מכיל רק תוספות.
זה גם מה שההודעה אומרת.. שלא מותקן לך ה PROTOOLS במחשב, לכן אי אפשר להתקין את התוספת שאתה מנסה להתקין.Google
חבראת ההארדיסק IDE ניסית לחבר לחיבור בקצה של הכבל? לא האמצעי.
איזה BIOS יש לך? תרשום מה רשום בכותרת. אולי נוכל לבדוק עם אמולציה איפה יש BOOT ORDER של ההארדיסקים.Google 2010-12-25 23:19:03 Google
חבריש בביוס אפשרות שה-SATA יעבוד ב IDE COMPATIBILITY MODE?
Google
חברכמובן אנחנו יוצאים מנוקדת הנחה שיש לך מספר סידורי חוקי של התוכנה, ורק הורדת את ההתקנה..זה נראה כאילו זה לא הדיסק של ההתקנה, אלא רק תוספות לתוכנה עצמה.
מה שם קובץ ה-ISO (רשום את כל השם).Google
חברהעיקר שעובד..
שבוע טוב 🙂Google
חברצר לי, אני לא מכיר אישית תוכנה שעושה את זה..
חיפשתי בגוגל, מצאתי רק מה שרשמתי לך.אתה מוזמן לעשות חיפוש בגוגל בערך לצירוף מילים הבא, ולנסות למצוא פתרון:change icon for multiple folders at onceאני גם לא בטוח שאפשרי לעשות את זה..Google 2010-12-25 22:56:20 -
מאתתגובות