התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 31 עד 45 (מתוך 45 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: סורק pixma mp150 של canon – תקלה #40147
    ליאור
    חבר
    בתגובה ל: מחשב ישן – איטי #40146
    ליאור
    חבר

הילה זיכרון מסוג זה בגלל היותו ישן מאד יעלה לפחות בין 150-200 ש"ח אם בכלל תמצאי אותו. סכום כזה הוא לא כדאי היום באלף שקל בצ'יפ מחשבים את קונה מחשב חדש ודי חזק לצרכים שלך. מהניסיון שלי הפעם זה זיכרון ואח"כ זה משהו אחר וסבירות די טובה שהוא יקרוס בחלקו ואז מה תשקיעי עוד 400 שקל לקנות דיסק קשיח חדש? זה כמו רכב ישן זאת הוצאה שלא נגמרת ומחשב חדש זה לא עולה יקר מידי. בכל מקרה לפני שתעשי זאת אם תחליטי ובאמת את ממש רוצה לחסוך תחפסי ביד 2 כי לא שווה להשקיע 200 שקל בשביל זיכרון ישן כזה. וכמעט רבע ממחיר של מחשב חדש. בהצלחה

בתגובה ל: שגיאה FILE ASSOCIATION #40144
    ליאור
    חבר

פנינה קודם כל איזו מערכת הפעלה יש לך: WIN 7 או WIN XP

דבר שני איזה סוג קובץ את מנסה להוריד כאשר זה קורה, זה תלוי בקובץ.

הבעיה מוכרת יש דרכים לתקן אותה, בכל מקרה בנתיים לפני שאתה מסתבכת עם כל זה תורידי את הדפדפן של פיירפוקס:

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/

בהצלחהlior1232011-01-16 09:40:04

בתגובה ל: כתיבת שם משתמש בחלון היהוו מסנגר #40142
    ליאור
    חבר

תורידי את זה ותתקיניה מחדש את המסנגר שהורדת מפה

http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other

והכל אמור להסתדר

ליאור
    חבר

היי אסתי קליגר זאת בעיה נפוצה יחסית, זאת בעיה בקבצים שהם נפגמו ולעיתים רחוקות בהגדרות מסנג'ר, בקיצור תורידי את זה מפה והכל אמור להיות בסיידר:

http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other

בהצלחה

בתגובה ל: משהו מוזר בקשר לרמקלים במחשב #40140
    ליאור
    חבר

תבדקי אם שכחת את הרדיו בבית פתוח או השכן.זה לא יכול להיות USB בגלל שאם המצב היה כזה כל אחד שהיה מכניס USB היה שומע רדיו. כבל USB מכיל 4 חוטים. 2 מהם משמשים לצורך העברת נתונים ושניים מהם מספקים מתח חשמלי נמוך.מתחים נמוכים משמשים לצורך הפעלת משאבים כמו מקלדת, עכבר ועוד.

בתגובה ל: מחשב DELL מצפצף #40139
    ליאור
    חבר

אני לא יודע כמה הייתי מציע לך להתעסק עם הפתרון הזה שאציע עכשיו אם לא יעבוד לך כרטיס מסך אחר כיוון שאם אתה לא מבין מעט אתה עלול להרוס. בלוח האם ישנה בטריה קטנה כמו של שעון, הבטריה הזו אם אתה מוציא אותה ומחזיר אותה כעבור דקה – שתיים זה מאפס את ההגדרות של הביוס ואז אולי אם משהו השתנה בהגדרות אז הוא יחזור לקדמותו והמחשב עלול לעבוד. זאת אופציה ששווה לנסות זה לא יכול להרוס מקסימום הכי גרוע זה פשוט לא יעזור אם הבעיה היא בחומרה.

בתגובה ל: מחשב DELL מצפצף #40138
    ליאור
    חבר

כאשר היציאה מחוברת ללוח זה און בורד כן. בדרך כלל כרטיסי מסך און בורד יש להם חיסרון שהם פחות חזקים והם סוחבים משאבים נוספים מהמעבד אבל מצד שני יתרון שאם יש לך כרטיס מסך לא און בורד והוא התקלקל אז אתה יכול להשתמש באון-בורד כחילופי. בקיצור אם יש לך כרטיס מסך אחר אפילו סתם פשוט אז תחליף כדי לבדוק תגובה מהמחשב ולעלות על האופציה האם זה הכרטיס מסך שלי או לא. כשמחשב עושה בעיות בדרך כלל מתחילים לשלול ולהחליף עד שהבעיה מסתדרת במידה והבעיה היא בחומרה.

בתגובה ל: לא מצליח להוריד תוכנות מהאינטרנט אקספלורר #40026
    ליאור
    חבר

באוניברסיטה כשאני מחובר למחשבים עם הקוד שלי ומוריד תוכנה אני מוריד בקצב של 1-1.5 מגה לשניה ועם הלפטופ ההורדה עומדת על 20-30kb לשניה במקרה הטוב. אחרי שהורדתי את התוכנה הזת שהמלצת לי אני מוריד מהלפטופ כמעט אחד מגה לשניה. אחלה דבר זה.תודה גבר.

בתגובה ל: לא מצליח להוריד תוכנות מהאינטרנט אקספלורר #40020
    ליאור
    חבר

אחלה תוכנה, לא עוזרת במקרה הזה הורדתי דפדפן במחשב אחר לדיסק און קי והתקנתי במחשב ועם הדפדפן החדש זה כן מוריד ובישן עדיין לא. וויתרתי עליו. בכל מקרה בנייד שלי התוכנה הזו מכפילה פי כמה את מהירות ההורדה. מומלץ מאד.

בתגובה ל: מחשב DELL מצפצף #40019
    ליאור
    חבר

היי ניסיתי לבדוק את העיניין עם המחשב שלך לגבי 4 צפצופים אז קודם כל הנה מדריך לצפצופים במחשב:

http://www.bioscentral.com/beepcodes/mylexbeep.htm

ולפי המדריך המקלדת שלך נדפקה מאחר וזה לפטופ אני לא בטוח אבל אולי תנסה לחבר מקלדת USB ולנטרל את שלך דרך הביוס, תבדוק מקסימום לא יעבוד. רק קודם תחבר את המקלדת USB תבדוק שהיא עובדת ורק אז תנטרל את שלך דרך הביוס.

בהצלחה מקווה שתצליח. למרות שלפי דעתי האישית ולא לפי הטבלה הכרטיס מסך שלך יוצר את הבעיה.אז אם העיניין עם המקלדת לא יעבוד כמעט בטוח שזה הכרטיס מסך.lior1232011-01-13 10:36:10

בתגובה ל: מחשב נתקע בזמן מאמץ #40018
    ליאור
    חבר

מצויין אנסה עכשיו, תודה

בתגובה ל: מחשב נתקע בזמן מאמץ #40014
    ליאור
    חבר

קודם כל תודה על ההשקעה

מבחינת כבל זה לפטופ אז אין בעיה עם זה

לגבי הרזולוציה בגלל שזה כרטיס מסך ומסך שתומכים HD אז 600*800 רואים ממש גרוע. כרגע זה על 1920*1080 וככל שאני מוריד את הרזולוציה רואים יותר גרוע משמעותית. ולגבי התדר אין לי אופציה אחרת ב-WIN7 חוץ מ-60Herts. זאת האופציה היחידה שאפשרית. דרך אגב מהרגע שקניתי אותו קורה לי המון שהמסך נכבה וחוזר כעבור כמה שניות ומקפיץ לי הודעה שהדרייבר של הכ.מסך הרגע קרס ו-WIN7 שיחזר אותו אוטומטית בשבילי. זה קורה כל הזמן, ולעיתים קרובות הוא פשוט נתקע או זז ממש לאט. אני פותח את ה-TASK MANAGER ואין שום מאמץ ולמרות זאת זז ממש לאט. תודה

בתגובה ל: לא מצליח להוריד תוכנות מהאינטרנט אקספלורר #40012
    ליאור
    חבר

אנסה את התוכנה, תודה

בתגובה ל: לא מצליח להוריד תוכנות מהאינטרנט אקספלורר #40011
    ליאור
    חבר

זאת הבעיה שאני לא מצליח גם להוריד דפדפן אחר

ויש לי AVIRA ANTI VIRUS

מוצגות 15 תגובות – 31 עד 45 (מתוך 45 סה״כ)