מחשב נתקע בזמן מאמץ

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מחשב נתקע בזמן מאמץ

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ליאור
    חבר

יש לי מחשב די חדש (שישה חודשים) הוא נתקע המון פעמים מסיבה שאני לא מבין.

וכל פעם כשאני סרט אני רואה מלא קווים על המסך. זה כרטיס מסך חזק שמריץ HD אפילו כשאני מפעיל סרטים בפורמט HD הוא מראה לי מלא קווים על המסך ומוציא לי חום מאחורה כמו טוסטר שעומד להשרף.

הוא מקפיץ לי הודעות כל הזמן שהמחשב קורס עקב בעיות לא ידועות ולהתקשר ליצרן של DELL, יש טעם להתקשר לתמיכה? זה בתשלום? יש לי אחריות שנה נראה לי אבל עם הבעיה במערכת הפעלה יחייבו אותי לא?

יש לי AVG

יש לי AD AWARE

יש לי עוד 200 GB פנוי במחשב

WIN 7 PRO

עוד 3 וחצי גיגה זיכרון ראם פנוי

דרך אגב הוא לא מראה מאמץ בכלל ב-TASK MANGER

זה אמור להיות מחשב די חזק יחסית ואני לא מבין איך אני מריץ סרט או משהו בסגנון הזה שאמור להיות סביר במחשב כזה ולמרות זה הוא פתאום נתקע. אפילו כשאני פותח וורד וכדומה.

נועם
    חבר

תבדוק שהכבל מחובר כמו שצריך למסך,

תשנה את רזולוצית המסך, ואת התדר למקסימום.

כדי לשנות את הרזולוציה:

קליק ימני על שטח פנוי על שולחן העבודה –> מאפיינים –> הגדרות –> בחר את הרזולוציה הרצויה (לדוגמא 800 * 600) –> אישור.

כדי לשנות את התדר:

קליק ימני על שטח פנוי על שולחן העבודה –> מאפיינים –> הגדרות –> מתקדם –> צג –> שנה את קצב רענון המסך לערך הרצוי (לדוגמא 60Herts) –> אישור –> אישור.

ליאור
    חבר

קודם כל תודה על ההשקעה

מבחינת כבל זה לפטופ אז אין בעיה עם זה

לגבי הרזולוציה בגלל שזה כרטיס מסך ומסך שתומכים HD אז 600*800 רואים ממש גרוע. כרגע זה על 1920*1080 וככל שאני מוריד את הרזולוציה רואים יותר גרוע משמעותית. ולגבי התדר אין לי אופציה אחרת ב-WIN7 חוץ מ-60Herts. זאת האופציה היחידה שאפשרית. דרך אגב מהרגע שקניתי אותו קורה לי המון שהמסך נכבה וחוזר כעבור כמה שניות ומקפיץ לי הודעה שהדרייבר של הכ.מסך הרגע קרס ו-WIN7 שיחזר אותו אוטומטית בשבילי. זה קורה כל הזמן, ולעיתים קרובות הוא פשוט נתקע או זז ממש לאט. אני פותח את ה-TASK MANAGER ואין שום מאמץ ולמרות זאת זז ממש לאט. תודה

blue
    חבר

תנסה להתקין דריברים :

ליאור
    חבר

מצויין אנסה עכשיו, תודה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.