התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אביאל
חבראני אנסה להסתכל שוב על המאוורר ולראות אם משהו לא בסדר איתו.
מקווה שהכל ילך כשורה, אחרת – חור ענקי בכיסאגב יום אהבה שמח 🙂אביאל
חבראני יודע, אצלי זה F2, עוד כשהמחשב עבד הייתי צריך להכנס לביוס בשביל לשנות את סדר עדיפויות הבוט אז אני זוכר שזה היה F2.
אביאל
חברניסיתי להכנס להגדרות הביוס, אך ללא הצלחה. לחצתי F2 ללא הפסקה מהרגע שהמחשב נדלק והבעיה ממשיכה.
אביאל
חבראוקיי, אנסה לסדר את זה. במידה ולא אצליח אשלח לך ה"פ.
אני מעוניין לתרום לאתר דרך PP, אפשרי?אביאל
חברהכבל היה פגום או משהו.. החלפתי לאחד אחר.. עכשיו זה מסודר אבל שוב – יש בעיית חום אבל רק אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה.
יכול להיות כי לא נתתי למשחה להתייבש? אם כן, כמה זמן צריך לתת לה להתייבש?אביאל
חברהקפצה.
ד"א סידרתי את הבעיה עם הכיבוי אחרי 5 שניות. הבעיה נבעה מחוסר קירור כמו שאבי אמר. שמתי משחה טרמית וזה פעל! אבל עכשיו יש בעיה מוזרה אחרת!כאשר אני מגיע לBOOT, אני רואה את המסך של הBOOT אבל אז מופיעה לי הודעה כזאת" reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ".ואז הוא מביא לי טבלה שיש שם רק אפשרות אחת והיא " 1st floppy drive"בדקתי בביוס ש HDD זו עדיפות ראשונה להעלאה מהBOOT ושניה זו CD/DVD.אשמח לקבל תשובה 🙂אביאל
חברטבריה. יש בטבריה את 'מיכון צפון', 'AKR מחשבים', 'מטריקס מחשבים'
Assassin357 2011-05-24 22:10:25 אביאל
חבראוקי, בינתיים יש עוד פתרון אפשרי שאפשר לנסות עד שאשלח את המחשב למעבדה?אביאל
חבראם הייתה בעיית קירור, המחשב היה נכבה לאחר כמה דקות ולא ישירות, לא?
ואם אכן זו בעיית קירור , איזו משחה טרמית אתה ממליץ? מעבד Intel pentium 4 .עריכה: ולא אני לא מצליח להיכנס לביוס.Assassin357 2011-05-24 15:06:44 אביאל
חברבוקר טוב לכולם.
אבי, יש לי מקלדת שמתחברת עם החיבור הסגול (לא USB), ועדיין לא הצלחתי להגיע לתפריט. הדלקתי את המחשב וישירות לחצתי במהירות על F8 במשך כמה שניות, וכלום לא קרה.Assassin357 2011-04-05 12:14:06 אביאל
חברקוראים לי אביאל 🙂
ואיך אני עושה את זה בלי לראות כלום על המסך?אביאל
חברכנראה לא הבנת אותי נכון. אני לא יכול להגיע אל התפריט של הבחירה.
פשוט מרגע שאני מפעיל את המחשב, המסך לא מתפקד (no signal).אביאל
חברתודה רבה, הצליח
אביאל
חברניסיתי את מה שאמרת בקשר לסיים עץ תהליכים, ועדיין הבעייה קיימת.
-
מאתתגובות