פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה| מסך לא נדלק
- This topic has 9 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 14 years by
אבי לוי.
-
מאתתגובות
-
4 באפריל 2011 בשעה 13:39 #41783
אביאל
חברשלום רב,
יש לי בעיה עם המחשב מאתמול.אני מנסה להדליק את המחשב – והוא נדלק! אך המסך לא נדלק.על המסך מופיעה הודעה "No signal ".ניסיתי כל מיני פתרונות שראיתי בפורום כאן.ניסיתי איפוס ביוס – לא הצליח.החלפת מסך – לא הצליח.ניתוק כ. מסך – לא הצליח.לחבר את המסך לכרטיס המובנה -לא הצליח.לנקות את הכרטיס עם מחק – לא הצליח.* מערכת הפעלה : windows Xp PROFESSIONAL 32BIT*וכן, היו שינויים לפני הבעיה.ניתוק מאוורר המעבד בשביל לחבר אחד חדש. (כרגע הוא פועל מעולה)אם תצטרכו עוד פרטים, אשמח לתת לכם.תודה לכל המומחים ולעוזרים.Assassin357 2011-04-04 13:43:50 4 באפריל 2011 בשעה 17:56 #41789אבי לוי
מנהל בפורוםנסה לשחזר את המערכת במצב בטוח.
ציין באם זה עזר.4 באפריל 2011 בשעה 18:43 #41792אביאל
חברכנראה לא הבנת אותי נכון. אני לא יכול להגיע אל התפריט של הבחירה.
פשוט מרגע שאני מפעיל את המחשב, המסך לא מתפקד (no signal).4 באפריל 2011 בשעה 19:47 #41793אבי לוי
מנהל בפורוםהבנתי אותך איש ((-:
נסה להעלות את המערכת במצב בטוח ומשם לחץ על "לא" בתיבת הדו שיח להמשיך למשחזר המערכת.אם הצלחת לקבל תצוגה במצב בטוח, קיים סיכוי טוב שזה יעבוד.נתקלתי בעבר בתקלה זהה לאחר התעסקות בחומרה.4 באפריל 2011 בשעה 22:05 #41798אביאל
חברקוראים לי אביאל 🙂
ואיך אני עושה את זה בלי לראות כלום על המסך?4 באפריל 2011 בשעה 23:35 #41801אבי לוי
מנהל בפורוםשלום אביאל
העלאת המערכת במצב בטוח מתרחשת עוד לפנישהמערכת עולה בדרכה הרגילה.אתחל את המחשב ומיד לחץ לחיצות מהירות וקצובות על מקש F8 במקלדת.תוודא שהמקלדת שלך אינה אלחוטית ואינה בחיבור USBאת שאר ההסבר והפרטים תוכל לראות במדריך הזהRush 2011-04-04 23:37:33 5 באפריל 2011 בשעה 00:29 #41802אלעד
חברחברים יקרים
המחשב של הבחור לא "עולה", חשמלית הכל עובד אבל לא נשמע הצפצוף הראשוני בהדלקה.נראה שיש כאן בעיית חומרה.בדיוק היום רציתי לשתף אתכם באותה בעייה בדיוק.כרגע איבחנו שהבעיה אצלי היא ספק כוח תקול אלא שהחליפו אותו כבר פעמיים וגם עכשיו בפעם השלישית שהמחשב מראה אותה בעיה("לא עולה") החברה מציעה להחליף שוב ספק.מה דעתכם?!5 באפריל 2011 בשעה 09:52 #41805ליאור
חבראני חושב שאם החלפת כבר 3 ספקים אז כדי שתבדוק את רמות המתח שאולי מקפצות אצלך בבית כי אני עם אותו ספק כוח כבר משנת 2001 ועדיין תקין ודבר שני תבדוק אחריות לגבי הספק. מהניסיון שלי במחשבים תמיד זה טוב שיש כמה חלקים ספר כדי שתוכל להחליף ולשלול אחד אחד עד שתגיע לחלק הבעייתי. ניסית גם מסך אחר אולי? בכל מקרה במקום להשקיע כסף עך חלקים חדשים תכנס לאתר אגורה או יד 2 ותשיג את זה חינם. NO SIGNAL יכול לנבוע מקצב רענון מסך לא תקין. נסה לשנות את התדר. בהצלחה!!!
5 באפריל 2011 בשעה 12:13 #41806אביאל
חברבוקר טוב לכולם.
אבי, יש לי מקלדת שמתחברת עם החיבור הסגול (לא USB), ועדיין לא הצלחתי להגיע לתפריט. הדלקתי את המחשב וישירות לחצתי במהירות על F8 במשך כמה שניות, וכלום לא קרה.Assassin357 2011-04-05 12:14:06 5 באפריל 2011 בשעה 16:10 #41807אבי לוי
מנהל בפורוםיש "לפמפם"על מקש F8 מיד עם אתחול המחשב.
במקרה שלך, מרגע שלחצת על כפתור ההפעלה, למשך כ 40 שניות.זה פרק הזמן הסביר המקרה שלך.אם עדיין אין שינוי, בדוק באם אתה מסוגל להיכנס לביוס.במידה ואינך מסוגל לראות את תפריט הביוס – יתכן וכרטיס המסך המסך שלך תקול.אני מודע לעובדה שציינת בהודעתך הראשונה כי שלפת את הכרטיס החיצוני וניסית עם הכרטיס המובנה.וזאת משום שאיני יודע כיצד מוגדר אצלך הנושא בביוס.הווי אומר זיהוי אוטומאטי של כרטיס חיצוני וביטול הכרטיס המובנה.לפני הכל, נסה להחזיר את המאוורר הישן שפרקת ולבדוק.אם מדובר במאוורר שנמצא על המעבד, החזר את הקודם.ואם מדובר במאוורר אחר, נתק אותו זמנית ובדוק.כיוון שאני לא נמצא פיזית מול המחשב הנ"ל, אני מתקשה לקבוע אם תקלה זו נוצרהעקב החלפת המאוורר, כשל חומרה, שינוי הגדרות הרזולוציה, או פגם במערכת ההפעלה.לכן חיוני לבדוק תחילה את נושא המצב הבטוח, כניסה לביוס ולשלול פגם במאוורר או כשל בחיבור שלו.אפילו שהוא עובד ומתפקד.תוודא בקפידה שהמאוורר יושב בדיוק על הפינים שממנו שלפת את הקודם.יתכן ויש שם שלושה פינים על לוח האם, והפין הימני קיצוני אמור להיות חשוף, או להיפך.עבור שוב בקפידה על כל החיבורים והכבלים שעל לוח האם.עברת על כל הפתרונות הנ"ל כולל התקנת כ. מסך תקין ועדיין אתה חווה את אותם הקשיים,מה שנותר לבצע לדעתי הוא, הרצת תיקון לעותק עם תקליטור ההתקנה.ושוב בהנחה שאתה מסוגל להיכנס לביוס. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.