התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
ניסים
חברתוריד את
יש לך שם מדריך איך לצאת מהצרה בנוסף יש לך שם קבצי תיקון. חשוב שתעקוב אחר המדריך ותבצע את כל השלבים להסרהלבינתיים מחק את אלהC:\DOCUME~1\xp\LOCALS~1\Temp\FW.exeO2 – BHO: (no name) – {54B02808-B60E-44CD-A72D-9865117E4E62} – (no file)O2 – BHO: Ad-Aware Security Toolbar – {6c97a91e-4524-4019-86af-2aa2d567bf5c} – C:\Program Files\adawaretb\adawareDx.dllO2 – BHO: Nana10 – {e3e7c520-7571-4107-b480-83b6e41d42dd} – C:\Program Files\Nana10\prxtbNana.dllO3 – Toolbar: (no name) – {CCC7A320-B3CA-4199-B1A6-9F516DD69829} – (no file)O3 – Toolbar: AGForms – {ed2e7de7-07db-4941-a06d-f780b93ba730} – C:\Program Files\agat\AGForm\AGForms.dllO3 – Toolbar: Nana10 Toolbar – {e3e7c520-7571-4107-b480-83b6e41d42dd} – C:\Program Files\Nana10\prxtbNana.dllO3 – Toolbar: midicair Toolbar – {77f8c945-4b74-4bd6-a073-e0d1997edce8} – C:\Program Files\midicair\prxtbmidi.dllO3 – Toolbar: Ad-Aware Security Toolbar – {6c97a91e-4524-4019-86af-2aa2d567bf5c} – C:\Program Files\adawaretb\adawareDx.dllO23 – Service: FW – Sysinternals – http://www.sysinternals.com – C:\DOCUME~1\xp\LOCALS~1\Temp\FW.exeבסיום המדריך תעלה שוב לוג של היגאק ושל קומבו פיקסnissimezra 2011-10-30 02:09:48 ניסים
חברתוריד עומס מהמחשב
הסבר בשביל XP ובסוגריים לוינדוס 7
ב XP התחל הפעלה (בוינדוס 7 לגשת לשורת החיפוש) לרשום msconfig ב XP לגשת ללשונית אתחול
(בוינדוס 7 לגשת לשונית הפעלה) ולהסיר את הוי מהכול. בxp בלבד לא להסיר את הוי מ ctfmon שזה סרגל השפה.לעשות ריסטארט תופיע הודעה סמן בוי אל תציג הודעה זאת שוב.
בנוסף תריץ סריקת וירוסים במצב בטוח עם… זה ועם… .. זה.אם לא עזרכנס שוב ל msconfig לשונית שירותים תסמן בוי הסתר את כל שירותי מייקרוסופט ממה שנשאר להסיר תוי מהכל תעשה ריסטארט
עכשיו גם נתקע?
ניסים
חבראתה צריך שבטלויזיה יהיה לך כניסת R G B זה מה שיוצא מהמחשב בעצם זה אות לפני העיבוד הסופי.
אם תרצה תוכל להשתמש בממיר שישנה לך את ה R G B לאת מעובד כבר שזה מתאים לחיבור RCAתוכל למצוא את זה חנויות אלטרוניקה בתל אביב בתחנה מרכזית יש שם כהן אלקטרוניקה בלצר בחולון יש לך מאג ואוסקר אלקניסים
חברבמידה ולא עזר העלתי שתי קבצים כאן שמתקנים בעיות כאלה
ניסים
חברבדרך כלל מחשב שנכבה באופן פתאומי מעיד על התחממות מעבד או מגעים רופפים.
על מנת לאבחן את הבעיה תגידי לי איך הוא נכבה במכה אחת או שמערכת וינדווס מבצעת כיבוי?בינתיים תוכלי לבדוק חום עם שתי התוכנות האלה בחרי אחד מהם ותעלי תמונה או שתגידי לנו מה חום המעבד שםניסים
חבר[QUOTE=Rush]
[/QUOTE]
ציטוט
ש ברשותי לפטופ של MSI, מעבד של INTEL PENTIUM M 740 1.7
זיכרון 512 DDR , דיסק קשיח של 80 גיגה.זה בהחלט מספיק להריץ XP באופן עקרוני ואפילו יש מקום לאנטי וירוס
השאלה כמה תוכנות הוא התקין שעולות לו באיתחול והאם הגיבוי שלו נגוע
יום טוב
[/QUOTE]הנקודה ברורה.הבנתי היטב את כוונתו של פותח האשכול.שים לב שייחסתי זאת להתקנים לא תואמים או להתקנה לקויה שלהם.כמובן תוכנות שעולות באתחול ותהליכים נלווים עלולים לגרום לכך.בהודעת השגיאה ממציג ההודעות מתקבלת הודעה על כשל בתהליך ה – paging (קובץ ההחלפה)שיכול להיות מזוהה בוודאות עם זיכרון פיזי נמוך או עם הגדרות זיכרון וירטואלי שאינן נכונות.ההודעה השניה מדווחת על חוסר תגובה לפרק זמן העולה על הדרוש.אין בכך בכדי לקבוע באם התקלה נובעת משם.מה שאני מציע זה להריץ תוכנת portable קטנה וטובה – Process Explorerולבדוק בזמן אמת איזה תהליך גוזל את רוב משאבי המערכת ואחראי לאיטיות.לאחר שיש בידך את המידע, תוכל לבודד את התהליך ולזהות מה אחראי לו.[/QUOTE]
אתך הסליחה ידידי לא שמתי לב להודעת השגיאה.הוא לא אמור להגיע בכלל לקובץ החלפה שוב השאלה מה הוא התקין ואם עכשיו הוא פירמט קשה לי להאמין שמשהו בהגדרה לא נכון אבל תמיד אפשר להגדיל.הבעיה היא שעכשיו הוא הכניס את עצמו לצרה גדולה עוד יותר AVG לא מורידים למחשב איטי זה צרכן ראם גדול מאוד.לגבי Process Explorer זה רעיון טוב אבל אני יוסיף שמומלץ גם AUTORUN לסגור תוכניות שעולות עם האתחול אפשר לבחור בין דרייברים לתוכנות מאוד מומלץרק חבל שאתה לא עוקב אחר ההודעות לא מורידים אנטי וירוס כזה למחשב איטייום טוב לשנייכםניסים
חבר[QUOTE=Rush]לפי מה שנראה לי המחשב שלך פשוט חלש מידי.
אם לא קבלת הודעות שגיאה במהלך ההתקנה,אזי האיטיות נובעת מחוסר כוח עיבוד ומחוסר בזיכרון פיזי.במידה והמחשב עבד באופן תקין עם XP , הייתי ממליץ לך לפרמט שוב את הכל.לאחר הפרמוט התקן את דרייבר הצ'יפסט ולאחריו את שאר ההתקנים.שים לב שאתה מוריד את ההתקנים המתאים ללוח האם שלך מאתר היצרן.התקן רק מה שנחוץ ולא מעבר לכך.[/QUOTE]
ציטוט
ש ברשותי לפטופ של MSI, מעבד של INTEL PENTIUM M 740 1.7
זיכרון 512 DDR , דיסק קשיח של 80 גיגה.זה בהחלט מספיק להריץ XP באופן עקרוני ואפילו יש מקום לאנטי וירוס
השאלה כמה תוכנות הוא התקין שעולות לו באיתחול והאם הגיבוי שלו נגוע
יום טובניסים
חבראני לא נמצא כאן הרבה נסה לעקוב אחרי מה שאני אומר לך.
תוריד מכאן ערכת הסרה לוירוסים ובצע סריקות מלאות במצב בטוח בתוך הערכה יש לך מדריך.
אתה שואל מה זה השטויות האלה המחשב שלי אחרי פירמוט איך יהיה וירוסים.התשובה היא ביצעת גיבוי למידע ויכול להיות שהיבוי היה נגוע. במדריך שם מוסבר הכל.לעניין של מערכת הפעלה לא הייתה צריך להתקין פרו אלא הום על מנת לשמור על חוקיותבצע גם את זההסבר בשביל XP ובסוגריים לוינדוס 7
ב XP התחל הפעלה (בוינדוס 7 לגשת לשורת החיפוש) לרשום msconfig ב XP לגשת ללשונית אתחול
(בוינדוס 7 לגשת לשונית הפעלה) ולהסיר את הוי מהכול. בxp בלבד לא להסיר את הוי מ ctfmon שזה סרגל השפה.לעשות ריסטארט תופיע הודעה סמן בוי אל תציג הודעה זאת שוב
ניסים
חברערכו לך את הקובץ HOSTS
התחל הפעלה תרשום
C:\Windows\System32\drivers\etc
גש לקובץ
Hosts
ותחליף עם הקובץ הזה בפנים יש מדריך
שים לב יש שם לוינדוס 7 לויסטה ול XP
תבחר את הקובץ בהתאם למערכת ההפעלה שלךnissimezra 2011-05-26 07:44:17 ניסים
חברנסה בהגדרות אבטחה להוריד את האבטחה כלים> אפשרוייות אינטרנט> אבטחה ותוריד את זה למינימום תמשיך ללשונית אתרים מוגבליים> אתרים ובדוק שם שזה ריק
ם לא עזר תבטל את חומת האש לבדיקה
נקה את כל הקבצים הזניים וכל העוגיות
אם לא עזר אני יעלה כלי לתיקון אינטרנט אולי יעזורניסים
חברהתחל הפעלה רשום powercfg.cpl ושם תשנה למה שאתה רוצה
ניסים
חברערכו לך את הקובץ HOSTS
התחל הפעלה תרשום
C:\Windows\System32\drivers\etc
גש לקובץ
Hosts
ותחליף עם הקובץ הזה בפנים יש מדריך
שים לב יש שם לוינדוס 7 לויסטה ול XP
תבחר את הקובץ בהתאם למערכת ההפעלה שלךניסים
חברניסית את הקובץ שנתנתי לך?
ניסים
חברכנס שוב msconfig גש ללשונית שירותים תסמן בוי הסתר את כל שירותי מייקרוסופט ממה שנשאר תוריד תוי
-
מאתתגובות