התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
ilankaha
חברתודה,
מנסהilankaha
חברהבנתי
תודה בכל מקרה על הרצון הטובאילןilankaha
חברקודם כל תודה על התשובה המהירה והמקצועית
דבר נוסף ששכחתי לציין זה שעשיתי פרמוט מוחלט להארד דיסק.הוצאתי אותו פיזית מהמחשב ועשיתי לו פרמוט כמו לדיסק און קייולכן מה שאתה כותב כרגע לא יכול לסייע כי כרגע אין מערכת הפעלה מכל סוג שהואולמרות זאת המחשב תקוע עם מסך כחול והודעה על וירוס…מפה בעצם צריך להמשיך את הטיפול…מה אתה אומר?אילןilankaha
חברהי
העברה לXP נובעת מכך שהמחשב חלש יחסית והמלצת הטכנאי הייתה לעבור אליובשלב ראשון התקנתי ווינדוס 7 אולטימט והמחשב ממש לא תפקד…דיסק ההתקנה הוא חוקי ואין איתו בעיה.לכן האבחנה של הטכנאי היא שיש וירוס בביוסלעומת זאת – הטכנאי מעולם לא טיפל בבעיה מסוג זו ולכן צריך עזרהעם תוכנה מתאימה וכד'…ilankaha
חברתודה רבה

ilankaha
חברהי
אני עובד עם וורד 2007, המצב קורה לי לא רק במסמך וורד אלא לא פחות באי מייל (GMAIL)אם זה רק היה במסמכי וורד מזמן הייתי מתקין מחדש…יש קשר בין הדברים?בכל מקרה 0 לא ביצעתי שום פעולה לגבי האופיס.ביצעתי עשרות סריקות וירוסים ללא מציאת שום דבר.תקלה מוזרה…אילןilankaha
חברשלום RUSH
הקטע קורה ללא שום הודעת שגיאה או במעבר בין שפות.אני פותח הודעה בGMAIL או בוורד, מתחיל לכתוב ופתאום שם לבשהסמן שלי נמצא בשורה למעלה ואני בעצם כותב על שורה אחרתאין הסבר, זה קורה לי רק במחשב הנייד משום מה…ilankaha
חברהמחשב נכבה גם עם סוללה וגם עם חיבור למתח, את התוכנה עדיין לא ניסיתי.
לגבי ספק הכוח, יש דרך לבדוק בלי להכניס את המחשב למעבדה ולשלם מאות שקלים?ilankaha
חברהי. המחשב לא על שום סוג של השהייה, אין קביעות וסדר לתזמון כיבוי המחשב, יום אחד הוא יכול לעבוד רצוף ולהוריד סרט מהאימיול ולמחרת ייכבה פעמיים תוך חצי שעה, הכיבוי הוא מוחלט ולא העברה למצב המתנה אלא פתאום נכבה…
אילןilankaha
חברתודה רבה
אתקשר אליהם מחר בבוקראילןilankaha
חברשוב שלום
מצטער על הטרטור ובכל מקרה תודה על הניסיון אבל לצערי שום דבר לא עובדהעכבר פשוט מסרב לזוז (כמובן שניסיתי כמה עכברים שעובדים במחשב אחר…)דרך אגב – הדרייברים האחרונים כבר מותקנים אצלי, נכנסתי לאתר של DELL וביצעתיUPDATE והורדה אוטומטית של כל הדרייברים לפי סריקה של האתר…מה עוד?אילןilankaha
חברשוב שלום
להלן הפרטים החסרים כפי שהם מופיעים במחשב…כפי שציינתי מקודם, הורדתי מהאתר של DELL את הדייבר שאמור להתאים וגם אתה שלחת לי אותו אבל זה לא עזר, ההתקנה נכשלה וקיבלתי הודאת שגיאה…אנא עזרתךאילן
ilankaha
חברשוב שלום
במנהל ההתקנים אכן מופיע סימן שאלה צהוב, כאשר אני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר אני מקבל הודאת שגיאה שאומרת:חסר ערך חיוני, יתכן שהסיבה היא שה INF נכתב עבוד WINDOWS 95 והילך – פנה אל ספק החומרה שלך…האם יש משהו שניתן לעשות במקרה שכזה?תודה מראשאילן
ilankaha
חברהי אורן
התקנתי את הדרייבר במחשב אך ללא הואיל…ניסיתי שוב באתר של DELL להוריד עדכונים אך גם זה לא עזרהעכבר לא עובד במחשב משום מהיש הצעות נוספות לסיוע?אילןilankaha
חברלאחר כל הניסיונות התחלתי את הטיפול מאוד סקפטי (וכמו שאפשר לראות מאוד מאוחר…)
בכל מקרה – זה עבדכל הכבודאת / ה תותח!!!!!

-
מאתתגובות