התגובות שלי בפורום

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: בעיה מוזרה במחשב #45565
    hushi
    חבר

מבקש התיחסות כבר , מיום חמישי מחכה בסבלנות כבר יום שני היום , איך אני מנטרל לגמרי את המקלדת הזו

בתגובה ל: בעיה מוזרה במחשב #45523
    hushi
    חבר

אחרי מספר רב של נסיונות, גיביתי את כל המידע ופירמטתי את המחשב. התקנתי עליו WINDOWS 7 ; ואת כל הדריברים מאתר הבית שלLENOVO . הכל עובד כמו שצריך פרט לשתי דברים מעצבנים ומוזרים – כשאני מדליק את המחשב, מערכת ההפעלה עולה, ואני לא יכול לעשות כלום עם העכבר לא של המחשב(THOUCHPAD) ולא עם עכבר USB  וזה עד לנקודה שאני לוחץ על מקש אחד בלבד (לא משנה איזה) במקלדת של המחשב, ואז הכל עובד רגיל(כאילו שיש נעילה שמשתחררת עם ההקשה); זה קורה גם אחרי שהמחשב מתעורר משינה או אפילו כרק המסך כבה. הדבר השני שלא פחות מרגיז – אני לא יכול לגררור קבצים ממקום למקום, יכול להעתיק (עם קליק ימני) ולגזור אך לא -DRAG&DROP. התיבת סימון במאפיינים של התחל מסומנת כמו שצריך.

האם אתה עדיין חושב שהמקלדת המובנת היא הבעיה? אם כן האם יש דרך להסיר אותה לצמיתות(אין אופציה של DISABLE במנהל ההתקנים) או מה אני יכול לעשות שדי להתגבר על הבעיות הארורות הללו

בתגובה ל: מסך כחול 0x000000116 #45467
    hushi
    חבר

לפי המסך הכחול שלך יש לך בעיה בדיק קשיח או בקבצים שעליו, איזו מערכת הפעלה יש לך?
    אתה צריך דיסק הפעלה כדי לנסות לתקן את הקבצים ע"י הפקודה CHKDSK /R

בתגובה ל: מסך כחול 0x000000116 #45466
    hushi
    חבר

אך מדובר בלפטופ , עכשיו שמתי לב, 

בתגובה ל: מסך כחול 0x000000116 #45465
    hushi
    חבר

בהרבה מאוד מקרים, נתקלתי בבעיה הזו והתקלה נגרמה בגלל משחה טרמית יבשה .
    בין הגוף קרור שיושב על המעבד למעבד יש משחה טרמית שאמורה להיות טריה ומאפשרת קרור אופטימלי. כשהיא מתיבשת המעבד מתחמם והמחשב כדי להגן על עצמו נותן מסך כחול, זאת כמובן בהנחה שלא התקנת או הוספת שום חומרה חדשה, ואין וירוסים שגם יודעים לגרום לתקלה כזו. נקה את המארז וחדש את המשחה.

בתגובה ל: מחשב איטי ביותר – דחוף #43199
    hushi
    חבר

אנשים יקרים, ראשית קשה לי מאוד להאמין שמדובר בוירוסים, החומר שהיה על המחשב הועבר אליו בחזרה אחרי שהפך לאיטי מאוד, למרות זאת אני מבצע עתה סריקות בSAFE MODE בגלל שהכל הועבר בהתקן נייד, על המחשב התקנתי כבר AVG בסוף כל ההתקנות סרקתי ומצאתי וירוס אחד בלבד. סורק כבר 5 שעות וFILES INFECTED – 0.
    לא התקנתי הרבה תוכנות , כך או כך הורדתי הכל בMSCONFIG ,אחרי הסריקות ב SAFE MODE אני יעשה לו הפעלה מחדש ואדווח לכם מה קורה.
    היתי שמח אם היה אפשר להיות ממש בטוח שזה לא בעיית חומרה, אחד המשתמשים בשרשור ביקש ממני לפרסם מספר תמונות כדי לשלול בעיה בHD ולא חזר אלי

בתגובה ל: מחשב איטי ביותר – דחוף #43165
    hushi
    חבר

הלו מישהו שומע אותי , חייב לפתור את הבעיה הזאת השבת

בתגובה ל: מחשב איטי ביותר – דחוף #43154
    hushi
    חבר

שוב תודה על העזרה המהירה, באחד מהם אין את הלשונית ADVANCED SETTING אז שמתי את את זה בכללי, אם אתה מגיע למסקנה מהצילומים הללו, תסביר לי בבקשה

בתגובה ל: מחשב איטי ביותר – דחוף #43140
    hushi
    חבר

ראשית תודה על התגובה.
    עברתי על סעיף 4 ,התקנתי את התוכנה, אין לי תהליכים שגובים מחיר כבד מהמעבד או הזיכרון. הכי גבוה היה של הכרטים רשת האלחוטי, והסרתי אותו כדי להסיר ספק. כמו כן הסרתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך ושל הכרטים קול – המחשב ללא שינוי.
    בEVENT VIEWER בSYSTEM יש לי הרבה
     WARNING -"an error was detected on device device harddisk6 dr6 "during a paging operation
    והרבה – ERROR -"the device/ide/ide port0. did not respond within the timeout period"
    הSOURCE של האזהרות הוא DISK , ושל הטעויות ATAPI
    אין לי מושג מה זה אומר
    הצילו

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)