בעיה מוזרה במחשב

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    hushi
    חבר

יש לי לפטופ של לנובו עם ויסטה מותקנת עליו. המחשב עולה רגיל ואז שום דבר לא עובד כמו שצריך.
    לא ניתן ללחוץ קליק ימני הוא מייד נכבה. כל מיני תוכנות כמו נרטור, נדלקות ולא ניתן לכבות אותם, הלחצן של התחל לוחצים עליו והוא מייד כבה, כל תוכנה מחזיקה מעמד מספר שניות ונכבות.
    רוצה לפרמט ולשים WINDOWS 7. צריך לגבות אותו קודם. בSAFE MODE אותו דבר בדיוק, לBIOS לא מצליח להכנס, נתקע במסך פתיחה. איך שהוא הצלחתי להעלות את המחשב דרך USB שמותקן עליו ubuntu חיברתי גם מקלדת USB הכל עבד לכמה שעות ואז שוב אותה תופעה. חסריפ לי 3 כפתורים במקלדת לא יודע אם זה קשור, חשבתי אולי אחד הכפתורים תקוע או משהו כזה ,
    איפה הבעיה איך אני מתגבר עליה

hushi2011-11-15 20:01:02

אבי לוי
    מנהל בפורום

נשמע לי כמו כשל חומרה.

המקלדת או אחד מהמגעים שלה גורם לקצר.
    לצערי אין הרבה מה לייעץ לך במקרה כזה במחשב נייד.
    המעבדה היא הכתובת לתקלות מהסוג הזה…
    hushi
    חבר

אחרי מספר רב של נסיונות, גיביתי את כל המידע ופירמטתי את המחשב. התקנתי עליו WINDOWS 7 ; ואת כל הדריברים מאתר הבית שלLENOVO . הכל עובד כמו שצריך פרט לשתי דברים מעצבנים ומוזרים – כשאני מדליק את המחשב, מערכת ההפעלה עולה, ואני לא יכול לעשות כלום עם העכבר לא של המחשב(THOUCHPAD) ולא עם עכבר USB  וזה עד לנקודה שאני לוחץ על מקש אחד בלבד (לא משנה איזה) במקלדת של המחשב, ואז הכל עובד רגיל(כאילו שיש נעילה שמשתחררת עם ההקשה); זה קורה גם אחרי שהמחשב מתעורר משינה או אפילו כרק המסך כבה. הדבר השני שלא פחות מרגיז – אני לא יכול לגררור קבצים ממקום למקום, יכול להעתיק (עם קליק ימני) ולגזור אך לא -DRAG&DROP. התיבת סימון במאפיינים של התחל מסומנת כמו שצריך.

האם אתה עדיין חושב שהמקלדת המובנת היא הבעיה? אם כן האם יש דרך להסיר אותה לצמיתות(אין אופציה של DISABLE במנהל ההתקנים) או מה אני יכול לעשות שדי להתגבר על הבעיות הארורות הללו

hushi
    חבר

מבקש התיחסות כבר , מיום חמישי מחכה בסבלנות כבר יום שני היום , איך אני מנטרל לגמרי את המקלדת הזו

אבי לוי
    מנהל בפורום

כפי שציינתי בהודעתי הקודמת.

אין פתרונות קסם לתקלות חומרה.
    אילו היה מדובר במחשב נייח, אולי היה אפשרי לעקוף את הבעיה
    או לטפל בה נקודתית.
    התופעה שאתה מציין מצביעה בבירור על כשל חומרתי במגעי המקלדת
    וכן במנגנון הלחיצים של העכבר המובנה.
    כל זמן שהתקלה קיימת, לא סביר שתוכל להתגבר עליה גם בניטרול ההתקן
    כיוון שמדובר בקומפלקס אחד – קרי מחשב נייד.
    נסה לחבר למחשב מקלדת USB חיצונית ולבדוק באם יש שיפור במצב.
    המלצתי לך, עומדת בעינה והיא פנייה למעבדה לטיפול נקודתי בכשל.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.