התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברככל הנראה תקלה בספק כח.
אברהם
חברתודה איתמר.
שלחתי להם מייל. אעדכן אם תהיה פריצת דרך…אברהם
חבר[QUOTE=itsho]1 אתה תמיד יכול לחבר ישירות למחשב אחד, ולשתף ברשת. באופן אישי, אני לא סומך על מכשיר חיצוני שיהפוך USB למדפסת רשת.
[/QUOTE]ככה זה היה אצלי עד היום. פשוט הפריע לי שכל פעם שהמחשב מכובה אני לא יכול להדפיס, ואני צריך להפעיל אותו במיוחד בשביל זה.טוב, בלית ברירה נמשיך עם השיטה הישנה…
תודה רבה בכל מקרה.אברהם
חברניסית לעשות מקש ימני > פתח באמצעות> word ?
דרך אגב, יש לך word 2007 ומעלה? כי אם לא הקובץ לא ייפתח.אברהם
חברתודה רבה איתמר.1- מדפסת בחיבור usb ושהראוטר יתפקד כשרת.
2- hp laserjet 10203- איפסתי תור הדפסה. הסקריפט הזה עושה משהו נוסף? בכל מקרה- זה לא עזר.אברהם
חבריש לציין שפעלתי על פי ההוראות להתקנה במערכת הפעלה ויסטה, ולי יש וינדווס 7 (קשה לי להאמין שזה מקור הבעיה, כי בס"ה ההתקנה עצמה הצליחה).
אברהם
חברשאלה מדי כללית. יש המון גורמים שקשורים למהירות המחשב:
1- נתוני חומרה: אם המעבד ישן ו/או מתחמם. אם חסר לך זכרון RAM2- עודף תוכנות שאינם בשימוש, ושאינן מתאימות לביצועי החומרה3- וירוסים.אברהם
חברקליק ימני עובד?
אם כן- קליק ימני על שולחן העבודה> תצוגה> הצג סמלים בשולחן העבודה5 באוקטובר 2013 בשעה 21:26 בתגובה ל: מעבדי אינטל משפחת i . מה ההבדל בין מעבדי M למעבדי U ? [בעיה נפתרה] #53894אברהם
חברתודה רבה, איתמר!

אברהם
חברמסך כחול יכול להצביע על בעיות שונות, בד"כ זה בעית חומרה אבל לא רק.
לגבי הספק- הדרך לבדוק אם יש בעיה בספק, זה פשוט לחבר ספק אחר (אם אתה לא נבהל מהתעסקות בקרביים של המחשב). פשוט תקח ספק שאתה יודע בודאות שהוא תקין, לאו דוקא חדש, ותחבר אותו במקום הספק החדש (אתה לא חייב להושיב אותו בתושבת הקבועה). אם אתה רואה שהמחשב עולה, תקנה ספק חדש ותתקין אותו במקום הישן. זו הדרך שאני מכיר.אברהם
חבר1- לא בטוח שהספק תקין. לעתים ספק תקול עולה למספר שניות ונכבה. מנסיון.
2- יתכן שמדובר בבעיה במערכת הקירור של המעבד. לא ציינת אם מדובר במחשב נייד/נייח. אם זה נייח ניתן לבדוק זאת יותר בקלות.3- אם זו היתה רק בעיה של מערכת ההפעלה הייתי אומר לך לבדוק סקטורים פגומים בדיסק הקשיח (ע"י תוכנת boot כלשהיא). אם המחשב לפעמים מתנתק, כנראה שזו לא הבעיה, אלא אם כן התנקזו לך במקרה 2 בעיות שלא קשורות.אברהם
חברתהיה יותר ברור. מה אתה לא מצליח?
יש לך הארד דיסק חיצוני שלא עולה על המחשב?הארד דיסק פנימי?ניסית בכמה מחשבים?פרט הסבר ונמק.אברהם
חברניסית לשלוח לעצמך הודעה? 🙂
אברהם
חבראם אתה מדפיס הרבה, כדאי לך לקנות את מדפסות הלייזר הביתיות הפשוטות. במדפסות הלייזר כל תוספת (פקס, הדפסה צבעונית) מייקרת את העסק מאוד. מדפסת פשוטה תעלה לך בסביבות ה-300 ש"ח וטונר אחד יחזיק לך לאלפי דפים.
אם אתה מדפיס מעט תוכל לקנות את מדפסת הזרקת הדיו המשולבת הקלאסית של HP (מדפסת צבעונית+סורק+מכונת צילום, אפשרי גם עם פקס) במחיר דומה.הנה השוואת מחירים של 4 דגמי הזרקת דיו HP:10avraham 2013-08-29 17:20:01 אברהם
חבראין דבר כזה 'בטוח' במחשבים…
אפשר לומר ברמת ודאות גבוהה מאוד שזה בעיה של ספק. אהיה מאוד מופתע אם זו בעיה אחרת.
(במיוחד שאתה מספר שזה לוח חדש)
-
מאתתגובות