פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מערכת הפעלה לא עולה
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 4 months by
itsho.
-
מאתתגובות
-
2 באוקטובר 2013 בשעה 10:07 #53825
leo1975
חברשלום,
יש לי תןפעה מוזרה במחשב.
כשאני מדליק אתה מחשב הוא אכן נדלק (מה שמוכיח שספק הכוח עובד) אך מערכת ההפעלה לא עולה. לעיתים הוא נכבה לאחר כמה שניות ולעיתים הוא פשוט נשאר דלוק ומערכת ההפעלה לא עולה.
אשמח לעזרתכם.2 באוקטובר 2013 בשעה 14:36 #53827אברהם
חבר1- לא בטוח שהספק תקין. לעתים ספק תקול עולה למספר שניות ונכבה. מנסיון.
2- יתכן שמדובר בבעיה במערכת הקירור של המעבד. לא ציינת אם מדובר במחשב נייד/נייח. אם זה נייח ניתן לבדוק זאת יותר בקלות.3- אם זו היתה רק בעיה של מערכת ההפעלה הייתי אומר לך לבדוק סקטורים פגומים בדיסק הקשיח (ע"י תוכנת boot כלשהיא). אם המחשב לפעמים מתנתק, כנראה שזו לא הבעיה, אלא אם כן התנקזו לך במקרה 2 בעיות שלא קשורות.2 באוקטובר 2013 בשעה 15:25 #53830leo1975
חברתודה רבה.
מדובר במחשב נייח.
איך אני יודע בוודאות שמדובר בספק כוח?
אגב, עכשיו נזכרתי שבעבר גם קרה לי שקיבלתי כמה מסך כחול וזה בד"כ קשור לבעיית חומרה/ דרייבירם רק שאני לא יודע איך לדעת בדיוק מה הבעיה.2 באוקטובר 2013 בשעה 15:30 #53831אברהם
חברמסך כחול יכול להצביע על בעיות שונות, בד"כ זה בעית חומרה אבל לא רק.
לגבי הספק- הדרך לבדוק אם יש בעיה בספק, זה פשוט לחבר ספק אחר (אם אתה לא נבהל מהתעסקות בקרביים של המחשב). פשוט תקח ספק שאתה יודע בודאות שהוא תקין, לאו דוקא חדש, ותחבר אותו במקום הספק החדש (אתה לא חייב להושיב אותו בתושבת הקבועה). אם אתה רואה שהמחשב עולה, תקנה ספק חדש ותתקין אותו במקום הישן. זו הדרך שאני מכיר.3 באוקטובר 2013 בשעה 09:01 #53850leo1975
חברבוקר טוב,
מצטער על האיחור שבתגובה.
לפי דבריך ולפי מאפפיני הבדיקה הנדרשת זה דורש בדיקת מעבדה שכן לי מן הסתם אין ספק כוח מה גם שזה לא בטוח שזו הבעיה.3 באוקטובר 2013 בשעה 20:41 #53858itsho
מנהל בפורוםכמו שאמר 10avraham, אתה יכול לקנות ספק בעצמך, וגם אם שניהם תקינים – לא מזיק שיהיה לך ספק למקרה אסון. המחירים לא בשמיים – ראה כאן
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish בנוסף, אם אתה חושד שיש מסך כחול שעושה מיד ריסט, נסה את זה:מיד עם הפעלת המחשב, לחץ F8 מספר פעמים עד לקבלת תפריט כמו זה שבתמונה
מתוך הרשימה, בחר את השורהDisable automatic restart on system failureולחץ אנטר.אם יש מסך כחול, כתוב כאן את הפרטים לפי הדברים שמסומנים בתמונה הזו:
itsho 2013-10-04 01:20:59 -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.