התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חבראני חושב שעליתי על הענין. הוספתי בסוף השורה y/ . בינתיים נראה שזה עובד.
תודה

אברהם
חברתפתח מסמך וורד- כנס ל'קובץ'> אפשרויות> בחר בלשונית 'תצוגה'.
תחת הקטגוריה 'אפשרוות הדפסה' בדוק האם מסומן V בשתי השורות הראשונות.
אברהם
חברבכיף

אברהם
חברבדיוק בשביל זה הפתרון שהצעתי.
כדי להפוך עמוד אחד מתוך קובץ pdf גדול, לקובץ בפני עצמו- אתה צריך לשלוח אותו להדפסה למדפסת וירטואלית pdfcreator ולהדפיס את העמוד/ים הרצוי/ים, וכך הוא הופך לקובץ pdf בפני עצמו.
לאחר שהוא הופך לקובץ בפני עצמו אתה יכול לשלוח אותו במייל כאוות נפשך..
אברהם
חברפשוט מאוד.
אתה שולח להדפסה את העמוד ההרצוי בלבד, למדפסת pdf. אם אין לך כזו, ניתן להוריד אותה בחינם:
http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/files/latest/downloadאברהם
חבריש אפשרות לבדוק בעזרת מברג וכדומה.
אתה צריך לבדוק אלו 2 פינים שמתחברים ביניהם וסוגרים מעגל, מגיבים בהפעלת המחשב (זה בעצם הפעולה שעושים בלחיצה על מתג ההפעלה). כשתמצא את זה תחבר לשם את כפתור ההפעלה
אברהם
חברתתעלם מהשורה 'תהליך לא פעיל', ובדוק את יתר המשימות.
אברהם
חברכנראה שמשום מה מי שהתקין לך את האופיס בחר להשמיט את התקנת אאוטלוק (לא ידוע לי שיש חבילת התקנה שמראש אין בה את התוכנה).
אתה צריך שתהיה לך חבילת התקנה ולבחור להתקין את התוכנה החסירה. אם יש לך את דיסק ההתקנה תעלה אותך, תבחר ב'התאמה אישית' , ותבחר להתקין רק את אאוטלוק.
אברהם
חברקליק ימני על סרגל הכלים למטה-
מנהל המשימות.
תבדוק איזו משימה גוזלת הכי הרבה משאבים מה- CPU . זה הצעד הראשון.
אברהם
חבראם מדובר במערכת הפעלה XP, ניתן להכנס דרך ה-safe mode (ע"י לחיצה על F8 עם הפעלת המחשב), ושם להכנס דרך administrator ולמחוק את הסיסמה של המשתמש הרצוי.
אם מדובר בwindows7 – ע"פ הידוע לי מנסיוני- אין אפשרות לתקן את זה דרך הוינדווס. ניתן לתיקון רק ע"י תוכנה חיצונית המצויה בד"כ אצל טכנאי מחשבים.
אברהם
חברבגדול ישנן 2 אפשרויות.
1- גיבוי על כונן חיצוני: אם מדובר רק על מסמכי word וכדומה, ניתן לגבות על דיסק און קי. אם מדובר על חומר בעל נפח גדול (מוסיקה, סרטים וכדומה) ניתן לגבות על דיסק קשיח חיצוני.2- גיבוי ברשת. אפשר דרך גוגל דרייב בחינם, אבל זה מוגבל בנפח (8 GB כמדומני). ניתן לשכור שטחי אחסון גדולים יותר בתשלום.אברהם
חברתפרט יותר.
התקנת מערכת הפעלה חדשה? איזו גירסה?
יש לך דרייברים של כרטיס רשת? אתה מתחבר לראוטר? חייגן? חוטי? אלחוטי?
אברהם
חברשלום אופיר.
כדי שתוכל להדפיס דרך המחשב הנייד אתה צריך
1.לוודא ראשית כל ששני המחשבים מחוברים לאותה רשת אלחוטית.
2. להכנס למחשב הנייח ולהגדיר את המדפסת כמדפסת משותפת (קליק ימני על המדפסת, מאפיינים, שיתוף).
3. לאחר מכן אתה צריך בעצם להתקין את המדפסת על המחשב הנייד. הדרך הקלה היא- להכנס במחשב הנייד ל'רשת' (מופיעה בד"כ בסייר וינדווס ברשימה שבצד ימין), יופיע לך שם המחשב הנייח, כנס לשם- אמור להופיע לך שם המדפסת. אם תלחץ עליה פעמיים, בד"כ הדרייבר שלה מותקן אוטומטית על המחשב. אם זה עבד, המדפסת נוספה לך ברשימת המדפסות של הנייד, תוכל להגדיר אותה למדפסת ברירת מחדל אם תרצה.אברהם
חברסליחה שאני מגיב באשכול למרות שאין לי איך לעזור.
ראיתי כבר כמה תקלות מחשב בחיי, אבל התקלה הזו היא אחת המוזרות, שלא לומר ההזויות…
אברהם
חברהאם אכן כל סרטי המקור שמשולבים בפרוייקט עדיין קיימים במחשב ?
האם אכן בדקת אם יש מספיק מקום בכונן עליו את מעוניינת לשמור את הפרוייקט?
-
מאתתגובות