נפח (פנוי) דיסק קשיח יורד בהדרגה ללא סיבה נראית לעין

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים נפח (פנוי) דיסק קשיח יורד בהדרגה ללא סיבה נראית לעין

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

שלום. אני צריך עזרה דחופה בבקשה.פתאום יורד לי המקום בכונן Cבלי שהתקנתי כלום. זה כל כמה דקות יורד עוד ועוד ונשאר לי רק איזה 8 ג'יגה בערך. לפני כמה זמן היה לי 17 ג'יגה וזה פשוט יורד בהדרגה. מה קורה פה?? ניקיצי קבצי זבל עם סי קלינר, סרקתי וירוסים עם eset smart security ועם malwarebytes וגם הרצתי advanced system care וכלום לא עזר!! מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אותה. תודה לעונים.

מיכאל.
    itsho
    מנהל בפורום

הייתי ממליץ שתבדוק מה נכתב בקשיח בעזרת Process Monitor (שהחליף את FileMon)

וכך תוכל לדעת איזה תהליך גורם לכתיבה לקשיח.

itsho2013-04-23 22:34:10

שלום לך המנהל itsho.

ראשית תודה על שהקדשת לי מזמנך.

שנית, גיליתי שיש לי כבר גרסא ישנה של process moniotor, בדקתי לרגע שהיא עובדת ואז כבר אני לא יכול להריץ את הגרסא החדשה, למרות שאני סוגר את הקובץ של הגרסא הישנה. צריך בשביל להפעיל גרסא אחרת להפעיל את המחשב מחדש? כי הוא כתב לי שצריך לעשות reboot, אבל חשבתי שהכוונה לכבות את התוכנה ולהפעיל אותה מחדש.

שלישית, נניח שאני משתמש עכשיו בגרסא הישנה שכן עובדת לי עכשיו (תגיד לי אם יש הבדל משמעותי בביצועים בין הישנה (v.2.8) לבין החדשה (v.3.04)), מה אני אמור להבין מכל הפלט הארוך הזה שאני מקבל? מה אני צריך לחפש?

ואגב, ניסיתי לשחק עם הפונט כדי שהפלט יהיה קריא ופשוט לא מצליח לי. יש לך הצעה מסוימת לתצוגה שתהיה קריאה?

בתודה,

מיכאל.

שלום.
    קבל עדכון מהיום. נכנסתי שוב ל'מחשב שלי' לראות את המקום הפנוי בC, ופתאום אני רואה שזה ירד ל1 גי'גה וקצת ואח"כ ירד לפחות מגי'גה!! די נבהלתי ולא ידעתי מה לעשות עם הProcessMonitor! לפתע (בלי שעשיתי משו מיוחד, רק סגרתי את המוניטור הזה) קפץ לי המקום הפנוי ל14 ומשו גי'גה, אח"כ פתאום 15.8, אחרי זה ירד קצת. הורד לי עדכון אוטומטי של אבטחה, התקנתי אותו, אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש והנה המקום קפץ לי ל21.8 ג'יגה!! איך בדיוק אני לא יודע.
    פתחתי הרבה חלונות בדפדפן כרום והמקום ירד לי ל21.1, אך אני לא יודע אם זה בגלל שהבעיה אצלי לא נפתרה או שזה בגלל הכרום. בינתיים זה נשאר זמן מה על 21.1 בלי לרדת. נקווה שזה יישאר ככה והבעיה נפתרה מאליה.
    אעדכן אותך אם המקום ממשיך לרדת בהדרגה בצורה קיצונית,
    בתודה,
    מיכאל.
    אברהם
    חבר

סליחה שאני מגיב באשכול למרות שאין לי איך לעזור.

ראיתי כבר כמה תקלות מחשב בחיי, אבל התקלה הזו היא אחת המוזרות, שלא לומר ההזויות…

עכשיו זה ירד ל 19.2 וזה יציב כבר יחסית הרבה זמן. ה' יודע מה קורה פה..

itsho
    מנהל בפורום

צור איתי קשר בפרטי

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.