התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 286 עד 300 (מתוך 549 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: בקשה: תוכנה לחסימת אינטרנט #50088
    אברהם
    חבר

אוקיי, תודה. אפנה אליהם.

בתגובה ל: בקשה: תוכנה לחסימת אינטרנט #50082
    אברהם
    חבר

itsho, תודה רבה .

אני מכיר את הפיתרון הזה וכבר עשיתי את זה פעם אחת.

הנקודה היא שאני צריך משהו להתקין על מחשבים רבים על פי דרישה, ובK9 צריך בכל פעם סיסמא חדשה למייל חדש, וזה קצת מסובך..

בתגובה ל: בעיה בהוצאת ה DOK #50062
    אברהם
    חבר

1- מנסיון- לפעמים זה פשוט וירוס שנדבק לדיסק או קי. אם החומר שלך מגובה ואתה יכול למחוק את תוכן הדיסק, תעשה לו איתחול מחדש וזה יכול לעזור.

2. כמדומני שהוצאת חומרה באופן בטוח חשובה בעיקר בדיסקים קשיחים, פחות בחומרת ssd.

אברהם
    חבר

itsho , תודה ענקית!! 
    מוחא כפיים

אכן המרתי לntfs והכל עבד כמו שצריך!!
    10avraham2012-11-25 18:44:14

אברהם
    חבר

חשוב לי לציין, כי כמובן ניסיתי לעשות את הפעולה הזו (הגדרת 'מסמכים שלי' כתיקייה פרטית) במחשב אחר, וזה הצליח.

בתגובה ל: הדפסה מוורד לא תואמת למוצג במסך #49905
    אברהם
    חבר

כנראה שתצוגת העמוד על המסך של, גדולה יותר מאשר במציאות- ומכאן הבילבול.

תכוונן את תצוגת הדף שתהיה פחות או יותר בגודל של דף אמיתי.  האם עדיין הבעיה קיימת?
    בתגובה ל: איחוי דיסק קשיח #49564
    אברהם
    חבר

יתכן שמדובר בקבצים של מערכת הפעלה וכדומה, שאסור שיימחקו.

אבל מה זה מפריע לך?  אם הכל מאוחה ונשאר רק קוים בודדים אתה לא אמור להרגיש את זה.  אם המחשב שלך עדיין איטי קרוב לודאי שיש סיבה אחרת.
    בתגובה ל: תכנה חינמית לעריכת וידאו #49563
    אברהם
    חבר

[QUOTE=sherrys]הם מתסבכים את הכל עם קודים, וביוצר הסרטים של ווינדוס ניתן לחתוך רק מתחילת הסרטון או מסופו, אני צריכה לחתוך דברים באמצע הסרטון, יש משהו פשוט יותר שאפשר לעבוד איתו?

תודה רבה

[/QUOTE]

אפשר להסתדר עם זה גם ביוצר הסרטים.
    את פשוט מפצלת את הסרט לשנים במיקום אותו את רוצה לחתוך,  ואחר שזה נהיה שני רצועות שונות את חותכת את הקטע הרצוי.
    נשמע מסובך?  תנסי פעם אחת ותראי שזה ממש ממש פשוט.
    באופן כללי זו תוכנה מצוינת למשתמש ביתי. פשוטה, ברורה ונוחה.
    בתגובה ל: עבודה עם 'יוצר הסרטים' #49115
    אברהם
    חבר

תודה רבה.

הורדתי את החבילה וניסיתי להתקין, אך הוא כתב לי שזה לא חוקי בwin32 (אחת ההודעות המעצבנות, שעד היום אינני מבין את פ??שרה).
    בתגובה ל: מחפש אנטי וירוס [בעיה נפתרה] #49016
    אברהם
    חבר

– התוכנה חינמית, אך ורק ל30 יום. אחר שלושים יום אתה צריך לשלם כסף כדי שתוכל להמשיך לקבל עידכוני תוכנה.

– כרגע מותקן לך אנטי וירוס במחשב, אך בלי לקבל עדכונים  (במציאות של היום, זה כמעט ולא נחשב הגנה)
    בתגובה ל: בעיה בהפעלת תוכניות/משחקים #48375
    אברהם
    חבר
    בתגובה ל: שאלה לאנשי הפורום #48339
    אברהם
    חבר

איזה סוג הודעת שגיאה יש לך? 

אם אתה יכול לעשות צילום מסך- תעשה ותעלה אותו לכאן.
    בתגובה ל: כיצד אני מתקין וונדוז חדש במחשב #48257
    אברהם
    חבר

מה זאת אומרת 'אין לי את המצב הבטוח?  כשאתה לוחץ F8 בהדלקת המחשב אתה לא מקבל אפשרות לsafe mode?

בתגובה ל: וורד 07 #48246
    אברהם
    חבר

אני כותב בהנחה שיש לך וינדווס 7.  פתרון לבעיה 1.

כנס ללוח הבקרה> אפשרויות צריכת חשמל>
    בצד ימין בחר בשורה 'בקש סיסמה בהתעוררות'> במסך שנפתח סמן X בשורה 'אל תדרוש סיסמה'.
    בתגובה ל: כיצד אני מתקין וונדוז חדש במחשב #48238
    אברהם
    חבר

בכדי להתקין מערכת הפעלה באמצעות דיסק- אתה צריך להגדיר בBIOS שהBOOT יהיה באמצעות CD.

כניסה לביוס נעשית בד"כ (רוב המחשבים) ע"י לחיצה על מקש F2 או delete מיד בהפעלת המחשב.
    (דרך אגב, כדי לשדרג לxp sp3 אתה לא צריך להתקין את הוינודווס מחדש, אלא רק להוריד חבילת עדכון מהאתר של מייקרוסופט ולהתקין אותה).
מוצגות 15 תגובות – 286 עד 300 (מתוך 549 סה״כ)