פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מחפש אנטי וירוס [בעיה נפתרה] This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 7 months by itsho. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 9 בספטמבר 2012 בשעה 18:17 #49015 אורן1חבר שלום חברים התקנתי לפני חודש חודשיים אנטי וירוס מהאינטרנט. התקנתי נוד 32 eset . האנטי וירוס עבד טוב והיה לי סימן ירוק שהוא ברקע בתחתית המסך. לפני כמה ימים קיבלתי התרעות שהאנטי וירוס עומד לפוג בתאריך מסוים ואכן שמתי לב שהצבע השתנה לכתום. מה משמעות הדבר? האם אני צריך לשלם כסף ?(הבנתי שהתוכנה הזאת חינמית ) האם יש לי כרגע אנטי וירוס מותקן במחשב ? תודה לעונים ולמפרטים.. 9 בספטמבר 2012 בשעה 18:48 #49016 אברהםחבר – התוכנה חינמית, אך ורק ל30 יום. אחר שלושים יום אתה צריך לשלם כסף כדי שתוכל להמשיך לקבל עידכוני תוכנה. – כרגע מותקן לך אנטי וירוס במחשב, אך בלי לקבל עדכונים (במציאות של היום, זה כמעט ולא נחשב הגנה) 14 בספטמבר 2012 בשעה 11:43 #49069 אורן1חבר אוקיי תודה האם יש תוכנות אנטי ירוס חינמיות לחלוטין וטובות. אשמח לשמוע ומאיפה מתקינים אותם. ואני מבין שעליי להסיר קודם את האנטי וירוס הקיים . תודה. 16 בספטמבר 2012 בשעה 16:30 #49083 itshoמנהל בפורום אהלן.Avira היא תוכנת אנטי וירוס חינמית לחלוטין.וכפי שציינת, אין להשתמש ב2 תוכנות אנטי וירוס בו זמנית !, ולכן עליך להסיר את הקודמת. חג שמח. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר