התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברניסית להריץ את זה במחשב אחר?
צריך להריץ את זה במחשב אחר ולראות אם הבעיה חוזרת על עצמה, וכך תוכל לדעת אם זה בעיה בחומרת המחשב שלך, או ביצירת דיסק הboot.אברהם
חברסיכוי סביר שהדיסק תקול- פיזית או לוגית, או לחילופין- מערכת הקבצים נפגמה. המלצה שלי:– אם אין חומר חשוב על הכונן, תפרמט אותו. הכי קל ופשוט.
– אם יש חומר חשוב על הכונן , אל תפרמט. פירמוט מוחק את כל תוכן הדיסק. כדאי לך לעשות בדיקת דיסק (זה לוקח זמן, אבל סיכוי סביר שיפתור לך את הבעיה):קליק ימני על הכונן> מאפיינים> כלים> בדיקת שגיאות (בדיקה כעת)> סמן V בשתי השורות> התחל.בסיום הבדיקה תהיה הודעה שתדווח לך אם תוקנו שגיאות. אח"כ תנסה פעם נוספת להכנס לכונן.בהצלחה.10avraham 2012-05-16 23:58:38 אברהם
חברסביר להניח שהדיסק תקול פיזית.
אין לי עצה לצערי.אברהם
חברכן, היא הודיעה במייל שהסתדרה.
אברהם
חבראם יש לך בדיסק חומר חשוב שאינו מגובה, אל תאתחל אותו בשום אופן כי הכל ימחק!!
אני הייתי ממליץ לעשות בדיקת דיסק, לבדוק מסקטורים פגומים ומשגיאות מערכת קבצים. בשביל לעשות את הבדיקה פעל לפי ההוראות הבאות:קליק ימני על הכונן> מאפיינים> כלים> בדיקת שגיאות> במסך הבא סמן V בשתי השורות> התחל.המתן בסבלנות עד שהבדיקה תושלם, ותבדוק אם זה עזר משהו.בהצלחה.אברהם
חבראם את מדברת על תצוגת המסך באינטרנט בלבד , ניתן לסדר את זה בצורה פשוטה.
צירוף של המקשים ctrl (קונטרול) עם מקש + (פלוס) מוביל להגדלת תצוגה.צירוף של המקשים ctrl (קונטרול) עם מקש – (מינוס) מוביל הקטנת תצוגה.בהצלחה (שלחתי גם למייל)אברהם
חברהסתדר?
אברהם
חברהאם היא מותקנת על המחשב (היא מופיעה ברשימת התקנים ומדפסות?)
אברהם
חברתנסה-
קליק ימני על שולחן העבודה> תצוגה> הצג סמלים בשולחן העבודה.לחילופין תוכל לנסות-התחל> הפעלה (אם לא מופיע לך הפעלה, תוכל ללחוץ במקלדת על הכפתור עם הסמל של וינדווס + R )בחלון שיפתח תכתוב explorer ותלחץ על אישוראברהם
חברבצד ימין למעלה כתוב בגדול GMAIL, וליד יש חץ קטן. אם תלחצי עליו תקבלי אופציה 'אנשי קשר'. תחפשי שם.
אברהם
חברהתשובה הנ"ל נכונה רק בגלישה במודם.
מי שגולש בראוטר, יקבל בפקודה ipconfig רק את הכתובות הפנימיות של הרשת.אם אתה רוצה לדעת כתובת IP שלך, זה מאוד פשוט: תחפש בגוגל my ip, ותכנס לתוצאה הראשונה שתקבל..אברהם
חבראשמח מאוד אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור לי.
יודגש שזה במחשבים האישיים שלי, וזו תקלה שמפריעה לי מאוד בעבודה היומיומית.תודה.אברהם
חבר1- אם הוא מחשב ישן, לא בטוח שהוא יעבוד מהר עם וינדווס 7. יתכן שעם xp הוא יעבוד יותר מהר (בכל אופן אם יש לך פחות מ1 GB של זיכרון RAM, לא הייתי ממליץ לך לשדרג לוינדווס 7).
2- לגבי הדרייברים- בד"כ הוינדווס 7 מתאים, אפי' למחשבים עם חומרה ישנה יחסית. אני כמובן לא לוקח אחריות לגבי המחשב הספציפי שלך. אם אין לך ניסיון באיתור והתקנת דרייברים- אתה אכן עלול למצוא את עצמך בבעיה.אברהם
חברככל הנראה הדיסק און קי שלך מפורמט במערכת קבצים fat32 שאינה מסוגלת להתעסק עם קבצים מעל 4 GB.
תעשה את הדבר הבא (וזאת בהנחה שאין לך כעת שום דבר חשוב על הדיסק און קי, כי הפעולה הבאה תמחק כל חומר ממנו!):– כנס למחשב שלי, קליק ימני על כונן הדיסק און קי> אתחול– תחת הקטגוריה 'מערכת קבצים' תבחר NTFS> לחץ על 'התחל'.כשתופיע לך הודעה שהאתחול הושלם, תנסה להעביר את הסרט המבוקש.בהצלחה.אברהם
חבר1- ממתי ובעקבות מה החלה הבעיה?
2- מה הבעיה? כלומר, באיזה שלב זה נתקע?3- האם ביצעת שינויים בהגדרות כרטיס רשת?4- אתה גולש חוטי או אלחוטי? -
מאתתגובות