פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › כונן קשיח סמסונג ( portable G2) מזוהה אך לא "ניתפח"
- This topic has 10 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 9 months by
daharigalaxy.
-
מאתתגובות
-
4 במאי 2012 בשעה 03:18 #47496
daharigalaxy
חבראז ככה….מדובר בכונן קשיח חיצוני סמסונג כאמור בכותרת מחובר כמובן ע"י USB (אגב..אשמח מאוד אם תסבירו לי על הדרך מה זה חיבור SATA…. למי שמיתמצא בעניין כמובן..)
מערכת הפעלה – XPהוא מזוהה ע"י מנהל דיסקים הקשיחים…. מזוהה גם ע"י הווינדווס… אך במקום להציג אותו (ב-"מחשב שלי") בשם של החברה כמו כל הזמן הוא מציג אותו כ"דיסק מקומי"…ולא מאפשר לי (המחשב) לגשת לתוכנו..כאשר אני מנסה ל"היכנס" המחשב ניתקע לדקה שתיים….ואז אומר לי ש"הכונן לא מאוחל"…ושואל.."האם לאתחל אותו כעת?"מה לעשות??האם לאתחל אותו??אם כן….האם הכל ימחק??(לעניות דעתי זה בגלל שניתקתי אותו ללא "הוצאת חומרה באופן בטוח" במחשב אחר)אשמח גם כן אם תסבירו את ההבדל בין השניים…(איתחול ופירמוט)תודה רבה רבה רבה….4 במאי 2012 בשעה 03:21 #47497daharigalaxy
חבראיך שכחתי???!!!! אני לא מאמין שהמידע הזה באמת יעיל אבל הקיבולת שלו היא 500 ג'יגה…….
4 במאי 2012 בשעה 08:43 #47502אברהם
חבראם יש לך בדיסק חומר חשוב שאינו מגובה, אל תאתחל אותו בשום אופן כי הכל ימחק!!
אני הייתי ממליץ לעשות בדיקת דיסק, לבדוק מסקטורים פגומים ומשגיאות מערכת קבצים. בשביל לעשות את הבדיקה פעל לפי ההוראות הבאות:קליק ימני על הכונן> מאפיינים> כלים> בדיקת שגיאות> במסך הבא סמן V בשתי השורות> התחל.המתן בסבלנות עד שהבדיקה תושלם, ותבדוק אם זה עזר משהו.בהצלחה.4 במאי 2012 בשעה 12:19 #47511daharigalaxy
חברלא עוזר….ניסיתי את מה שהצעת לי אחרי כל השלבים אך אחרי שאני לוחץ על "התחל" אותו חלון קטן הופך טיפה אפור… ניסגר מעצמו…וכלום לא קורה כאילו לא לחצתי על ה"התחל" ההוא……(כמובן אין סריקת שגיאות)
4 במאי 2012 בשעה 13:01 #47514אברהם
חברסביר להניח שהדיסק תקול פיזית.
אין לי עצה לצערי.4 במאי 2012 בשעה 18:05 #47518יניב
מנהל בפורוםניסית לבדוק במחשב אחר?
אם אתה צריך שחזור הייתי ממליץ על תיק תק תשחזור מידע.5 במאי 2012 בשעה 20:50 #47527daharigalaxy
חברזה הקטע…..הוא "ניפתח" לי במחשב "אחר" (כי שי מחשב שאני מישתמש בו יותר….) ואחרי שהוצאתי אותו בלי "הוצא חומרה באופן בטוח" זה קרה….ולשאלתך: לא – במחשב אחר זה לא עובד ו…מה ז"א ל"שחזר"? ואיך עושים זאת??? דרך אגב: ( אני לא מאמין שזה נזק פיזי מיכיוון שהוא בשימוש רק בבית או אצל חברים לפעמים…אני לא מטייל איתו או משהוא כזה…)
5 במאי 2012 בשעה 20:52 #47528daharigalaxy
חבראשמח אם תביאו פיתרונות בהקדם או אם אפשר להציל חלק מהמידע לפני איתחול או פירמוט של ההרד קיסק….
תודה רבה …
6 במאי 2012 בשעה 14:49 #47537daharigalaxy
חברטוב…תבינו… אני נואש! אבל ממש נואש לפיתרונות….ואם לא יהיו אני אאתחל אןתו בלית ברירה…..
6 במאי 2012 בשעה 22:15 #475436 במאי 2012 בשעה 22:55 #47546daharigalaxy
חברצר לי…בגלל ש…
א. כבר איתחלתי הכל והכל נימחק…
ב. אין בידי אמצעים כספיים לטיפול מכשיריי מסיבות מסויימות…
אבל באמת תודה מעריך את זה.. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.