התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברבאמת מוזר.
אבל העיקר שהוא עף. עם הסקרנות אתה יכול להסתדר…
אברהם
חבראכן, מונחות למטה בסרגל הכלים.
אולי אתה מתבלבל? תבדוק.השאלה היא כזאת: האם, מלבד מה שאתה רואה במנהל המשימות, אתה באמת מרגיש איטיות ביחס לאקספלורר? כי אם כן, זה מאוד משונה. הרי בד"כ הכרום מהיר בהרבה.אברהם
חבר[QUOTE=nshenkar]איך עושים את זה?[/QUOTE]
התחל> תוכניות> עזרים> כלי מערכת> שחזור המערכת>בהמשך תפעלי על פי ההוראות, ותבחרי נקודת שחזור מתאריך שקודם זמן התקלה (למשל, אם התקלה החלה ב5/11, תבחרי בתאריך שחזור שמלפני זה).חשוב להדגיש: המערכת חוזרת אחורה רק בהגדרות תוכנה, אך לא מבחינת קבצים.מה שאומר שתוכנות שהתקנת מתאריך השחזור ועד היום- ימחקו. לעומת זאת כל הקבצים (מסמכים, סרטים, מוסיקה) ישארו.אברהם
חבררפי, אצלי זה ממש לא ככה. הכרום שלי פתוח עם 4 כרטיסיות, וכפי שתראה בתמונה הCPU עומד על 10% (וגם זה רק בגלל שהפעלתי את כלי החיתוך. בלי זה זה פחות).
אברהם
חברשמא תנסי את הפיתרון הישן והטוב- שחזור מערכת. זו תרופת פלא שעשויה להועיל גם לזה.
אברהם
חברגם ב-WIN7 זה מופיע בשורת המשימות (אם אתה לא רואה את זה שם, יש ליד סימן של חץ קטנטן ^ שבלחיצה עליו הוא מראה אפשרויות נוספות).אם בכל אופן זה לא מופיע שם, הקלק קליק ימני על שורת המשימות, מאפיינים, התאמה אישית, בחלון שיפתח תגלול עד לשורה הזאת:ותשנה את ההגדרה ל'הצג סמל והודעות'. אישור.בהצלחה.אברהם
חברתכתוב יותר ברור את התקלה.
אברהם
חברבכדי לחסוך בחשמל אפשר גם להשתמש במצב שינה (לא המתנה!), שבזמן זה אין שום צריכת חשמל, וכך אני עושה כמעט תמיד בנייד שלי.
פעם בשבוע בערך אני עושה לו כיבוי מלא.אברהם
חברבדיוק כמו בXP התחל> הפעלה> CMD
– אם אתה לא מוצא את הפעלה, יש לך 2 אפשרויות, שתיהן פשוטות: 1- לכתוב 'הפעלה' בשורת החיפוש, מיד יופיע לך ברשימה.2- להקיש על צירוף המקשים WIN (זה עם הסמל של חלונות) + Rאברהם
חבראבי, תודה רבה על התשובה המפורטת 🙂
לעת עתה לא אנסה להתמודד עם הדרייבר, עד שנראה מה עושים עם המסך.. לא נראה לי שיהיה שווה להשקיע בהחלפתו (אם בכלל יש עדיין מסכים כאלו בשוק..), אדבר עם הלקוח.בינתיים תודה רבה!אברהם
חבראם זה חשוב: מתחת לשורת ה-stop מופיע שם קובץ: ati2mtag.sys
תודה, אברהם.אברהם
חברהסרת תוכנה מתבצעת דרך 'הוספה או הסרת תוכנה' בלוח הבקרה. אם תוריד אותה משם, שוב לא תראה אותה.
אברהם
חבראבי, אפשר לשנות גם למייל חד פעמי וזה יחזור אוטומטי? או שאחר שליחת המייל המסוים, צריך לחזור ולשנות הגדרות?
כי על פי הידוע לי צריך לחזור ולשנות (כמובן שניתן לעשות כך כמה פעמים שרוצים)אברהם
חברנקודות שחזור לא נקבעות חדשות לבקרים, סתם. הם בד"כ נקבעות על פי עידכוני וינדווס, או התקנת תוכנות שונות וכדומה.
(וינדווס מעדכן לעתים תכופות, כך שזה אמור להספיק).אם רק עכשיו שינית ל25%, תן לו כמה ימים ותראה אם הוא יצר לך נקודות.בהצלחה בינתיים.אברהם
חברידעתי גם ידעתי.
עשית מה שאמרתי לך ובכל זאת זה לא עזר? -
מאתתגובות