מדוע הדפדפן של גוגל כרום מנצל 50% מה-CPU?

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מדוע הדפדפן של גוגל כרום מנצל 50% מה-CPU?

מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    רפי
    חבר

שלום לכם.

מדוע הדפדפן של גוגל כרום מנצל 50% מה-CPU? כאשר הוא המצב מנוחה. כלומר: כאשר אני פותח את הדפדפן ,הוא מראה לי 3%. אבל כאשר אני מוריד את הדפדפן למנוחה למטה {לסרגל הכלים התחתון} בבדיקה של ה-CPU הוא מראה לי על 50%,גם בבדיקה של המערכת וגם בכל שאר התוכנות האמינות הם מראות ניצול CPU .
    כאשר אני גולש דרך– nternet Explorer זה שונה לחלוטין כאשר אני מניח אתר כלשהו על הסרגל הכלים התחתון-הוא נותן לי ניצול של-3%. 

לכל מי שיש גוגל כרום יכול כרגע לבדוק בזמן אמת ולכולם תהיה אותה הבעיה.

כי בדקתי זאת בשלושה מחשבים שברשותי וברשות ילדיי.

איני אוהב לגלוש דרך אקספלורר כי זה איטי ונתקע כל הזמן, אני אוהב את הגלישה המהירה של גוגל כרום.

מישהו יכול להעלות על הבעיה הזאת ??

אשמח לשמוע.
    אורן
    חבר

היי רפי,

הדבר הגיוני.
    ככל שפתוחות יותר כרטיסיות בדפדפן, כך השימוש בCPU גדל.
    נסה לעבוד עם כמה שפחות כרטיסיות פתוחות.
    אם הבעיה ממשיכה, נסה לאפס את הדפדפן בעזרת המדריך הבא:
    אורן
    רפי
    חבר

שלום לך אורן- כנראה לא קראת טוב אחי. מספיק רק כרטיסייה אחת שאתה פותח ומוריד אותה למנוחה בסרגל הכלים {אין לי הגדרה אחרת חח} אז ורק אז הCPU מראה על ניצול של 50% בכל מחשב ומחשב- גם עכשיו במחשב בעבודה,ומי שיש לו שינסה עכשיו ויבדוק. רק דפדפן אחד בלבד- כרטיסייה אחת{נניח מנוע חיפוש או כל אתר שתחפוץ}  — אבל כאשר גולשים דרך אקספורלר של ווינדוס -גם אם תפתח 5 כרטיסיות- זה מנצל רק 4 % ההבדל הוא עצום!! כמובן שהבדיקה צריכה להעשות רק כאשר מורידים למנוחה בסרגל הכלים התחתון את הכרטיסייה. זה מדהים איך זה קורה- למי יש מענה  ???

רפי
    חבר
    ואגב אורן, אין לי בעייה של איטיות כלל וכלל- המחשב עף !! ואני מאפס כל שבוע לערך.
    רפי
    חבר

ועוד שכחתי לומר: גם אם אני פותח דרך גוגל כרום 10 כרטיסיות זה עדיין נע בין 50% ל-60%, אין תוספת על עוד כרטיסיות.

רפי
    חבר

מה שעולה לי ברא כרגע- זה כנראה שגוגל כרום לוקח מקדם CPU של 50% מראש- כדי שלא יתקע לך האינטרנט,כך שגם אם נפתח 10 כרטיסיות עם וידאו- הוא לא יקרוס- זה הכי נשמע כרגע הגיוני- מה אתם אומרים ??

אברהם
    חבר

רפי, אצלי זה ממש לא ככה. הכרום שלי פתוח עם 4 כרטיסיות, וכפי שתראה בתמונה הCPU עומד על 10% (וגם זה רק בגלל שהפעלתי את כלי החיתוך. בלי זה זה פחות).

רפי
    חבר

השאלה אברהם- האם הכרטיסיות מונחות למטה בסרגל הכלים ?

רפי
    חבר

רגע… אולי אני מתבלבל בין זיכרון פיזי לCPU ? כי אני בודק דרך הלשונית ביצועים- ולא תהליכים. אני אגיע הבית ואבדוק- כי כאן מנהל המשימות לא נפתח.

אברהם
    חבר

אכן, מונחות למטה בסרגל הכלים.

אולי אתה מתבלבל? תבדוק. 
    השאלה היא כזאת: האם, מלבד מה שאתה רואה במנהל המשימות, אתה באמת מרגיש איטיות ביחס לאקספלורר?  כי אם כן, זה מאוד משונה. הרי בד"כ הכרום מהיר בהרבה.
    רפי
    חבר

הנה הגעתי הבית- ואכן זה שימוש ב-CPU 52% . אבל רק כאשר הכרטיסיה {אחת מהן-לא משנה איזה} מונחת למטה.

ולשאלתך :  לא- ממש לא ! הוא עף לי המחשב בגוגל כרום- אין שום איטיות, נפתחים כרטיסיות במהירות האור ! לעומת זאת באקספלורר הוא איטי ונתקע .
    פשוט מתוך סקרנות אני לא מצליח להבין מדוע בשלושת המחשבים הוא מנצל 50 % בCPU ? זה הורג אותי.
    אברהם
    חבר

באמת מוזר.

אבל העיקר שהוא עף. עם הסקרנות אתה יכול להסתדר… קריצה
    רפי
    חבר

כן-אני מצטער שאני נודניק, אבל מלבד הסקרנות אני עובד עם כרטיס קול מקצועי שלא מזמן התקנתי והוא ידרוש CPU גבוה ואיתו עוד תוכנות שדורשות גם הן ניצול- מה אעשה אז?  מוזר ביותר. המוזר הוא שזה בכל מחשב שאני נוגע- גם פנטיום 4 גם E5200  וגם E8400 . ורק בגוגל כרום.

רפי
    חבר

יש כאן מישהו שיכול לבצע בדיקה ולומר גם אם לו זה קורה ?     לפתוח דף אינטרנט דרך גוגל כרום-ולהוריד את הכרטיסיה למטה – כאשר רואים רק את שולחן העבודה. מעניין ?

מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.