התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברהפעולות שכבר ניסיתי, ללא הצלחה:
1- תיקון בעיות איתחול דרך windows repair2- שחזור המערכת דרך windows repair3- בדיקת שגיאות דיסק דרך תוכנה חיצונית. נמצאו ותוקנו 3 סקטורים פגומים, אך זה לא הועיל דבר.אברהם
חברזה כבל USB אוניברסלי ליציאת מדפסת.
ניתן לקנות בכל חנות למחשבים ומדפסות. מוצר בסיסי ופשוט.אברהם
חבראני בעצמי פירמטתי מחשב כזה שהגיע לידי, לאחר שלא מצאתי שום פיתרון.
אברהם
חברהילה, גם אני לא הגעתי לשם, אפילו שאני מחובר עם שם המשתמש שלי בדפדפן.
אולי התכוונת לזה? chrome://extensions/אברהם
חבר[QUOTE=דודו000]
בדקתי את הכפתור של הוויפי והוא דולק הכל תקין, ניסיתי להסיר את הדרייבר[/QUOTE]
בדקת את כפתור הWI FI בראוטר או במחשב?אברהם
חברקודם כל-
את מודעת לכך שאם שינית את הסיסמה בג'ימייל את צריכה להגדיר אותה גם באאוטלוק?אברהם
חברשימי
איזו מערכת הפעלה מותקנת על כל אחת מהמחשבים?אני מניח שהבעיה קשורה להרשאות רשת במחשב נייח. נסה לפעול לפי ההוראות (אני מתייחס לוינדווס 7):כנס ללוח הבקרה> מרכז הרשת והשיתוף. בצד ימין לחץ על 'הגדרות שיתוף מתקדמות' ותבדוק ששיתוף רשת מופעל.אברהם
חברשמעתי כבר על הצרה הזו. זה משהו שנדבק כמו מסטיק לנעל ולא יורד.
נסה להסיר את הכרום לגמרי ולהתקינו מחדש.אברהם
חבראין בעיות עם הדרייבר.
אברהם
חברא. אני לא מההנהלה, אני עונה בשמם על בסיס וולונטרי בלבד. איך אמרת? גם אני מתנדב.
ב. אכן, זה לא רוסיה פה. מותר לך להעיר הערות. אך גם מותר לענות לך תשובות.ג. אם את מתנדבת 24 שעות ביממה זה אומר שאת תורמת את השינה שלך בדרך כלשהיא. אשמח אם תגלי לי את הסוד.אברהם
חבראני מבין שאת משלמת להם סכום חודשי על העבודה שהם עושים כאן. אחרת לא היית מתלוננת.
אברהם
חברניסית שחזור המערכת?
אברהם
חברקליקר-
א- 1/2 דקה להתחבר לרשת זה המון זמן.ב- זמן ההתחברות זו לא הבעיה היחידה. ההתנתקות מהרשת בכל פעם שהוא חוזר ממצב שינה- גם היא בעיה מטרידה ועצבנת.10avraham 2015-05-01 11:55:12 אברהם
חברשלום דודו
האם ניסית כבר שחזור המערכת ?אברהם
חברעדכון,טרם מצאתי פיתרון לתקלה הזו…
10avraham 2015-05-01 11:52:52 -
מאתתגובות