פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הסרת תוסף ADBLOCK מגוגל כרום
- This topic has 12 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 9 months by
נענע10.
-
מאתתגובות
-
28 במאי 2015 בשעה 17:48 #57774
אובר
חברהורדתי לכרום את התוסף ADBLOCK, אבל מאז הוא רק גרם לי נזק (הוא לא מעלים פרסומות, אלא להיפך). ולא רק, אלא שהפרסומות מאוד לא צנועות.
הבעיה שלא ניתן להסיר את התוסף (האופציה של "הסר מכרום" אפורה ואינה פעילה).
גם כשאני מנסה להורידו דרך הגדרות ותוספים, אין אפשרות להורידו. במקום אייקון של פח אשפה, הוא מראה אייקון של בנין ולצידו כתוב "מותקן לפי מדיניות של ארגון". מה עושים ? איך מורידים? ניסיתי כבר מס' אנטי וירוס (AVG, Malwarebytes Anti-Malware). תודה על עזרתכם.28 במאי 2015 בשעה 20:50 #57775אברהם
חברשמעתי כבר על הצרה הזו. זה משהו שנדבק כמו מסטיק לנעל ולא יורד.
נסה להסיר את הכרום לגמרי ולהתקינו מחדש.28 במאי 2015 בשעה 23:07 #57779אובר
חברניסיתי. לא עוזר. חוזר עוד פעם ועוד פעם. יש למישהו רעיון ?
28 במאי 2015 בשעה 23:27 #57780הילה
חברתנסה את זה:
תכנס לכרום, תכתוב בשורת הכתובות למעלה:
chrome://appsתהיה לך רשימה , תחפש בה את התוסף הבעייתי תעשה קליק ימני ותבחר uninstall
סגור את הדפדפן ותפעיל מחדש את המחשב.
בדוק אם הבעיה נפתרה.
תעדכן אם זה עזר.30 במאי 2015 בשעה 23:37 #57785אובר
חברמה שקיבלתי זו לא רשימה, אלא איקונים של היישומים המותקנים (למשל : GMAIL וחנות האינטרנט של גוגל). איך בדיוק אני מגיע לאותה רשימה ?
31 במאי 2015 בשעה 08:07 #57786הילה
חברשלום,
אתה צריך להיות מחובר עם שם המשתמש שלך בגוגל בדפדפן כרום.
ואז אתה אמור לראות את התוספים שמותקנים אצלך ותוכל להסיר את הבעייתי.31 במאי 2015 בשעה 14:20 #57787אברהם
חברהילה, גם אני לא הגעתי לשם, אפילו שאני מחובר עם שם המשתמש שלי בדפדפן.
אולי התכוונת לזה? chrome://extensions/31 במאי 2015 בשעה 14:41 #57788אבי לוי
מנהל בפורום31 במאי 2015 בשעה 23:59 #57795הילה
חבר[QUOTE=10avraham]הילה, גם אני לא הגעתי לשם, אפילו שאני מחובר עם שם המשתמש שלי בדפדפן.
אולי התכוונת לזה? chrome://extensions/[/QUOTE]
כן, טעיתי…
(זה לא היום שלי. מהבוקר הכל הולך לי הפוך)
יש ימים כאלה..1 ביוני 2015 בשעה 20:38 #57797אובר
חברלצערי אף לא אחת מההצעות עזרה. מה שהבנתי זה שמדובר כנראה בחיקוי או זיוף של ה- ADBLOCK המקורי. הוא פשוט משתלט על הכרום. עוד מישהו הצעה, לפני שאני מפרמט ?
8 ביוני 2015 בשעה 19:44 #57799אברהם
חבראני בעצמי פירמטתי מחשב כזה שהגיע לידי, לאחר שלא מצאתי שום פיתרון.
17 ביולי 2015 בשעה 16:15 #57885admin
מנהל בפורוםעדכון – פתרון להסרת תוסף adblock מהגוגל כרום
1. Uninstall suspicious programs from Control Panel
Windows 8 users: Press Ctrl+X and select Control Panel > Programs and Features.
Windows Vista/7 users: Click Start > Control Panel > Programs and Features.
Windows XP users: Click Start > Settings > Control Panel > Add or Remove Programs > Programs and Features.Look for unwanted programs (especially ones with a similar name to the unwanted extension) and uninstall them.
2. Remove the unwanted extension from Google Chrome
Click on the Menu icon at the top right of the browser (or the Wrench in outdated versions of Chrome) > Tools > Extensions. Tick the Developer Mode checkbox.
Write down or save the ID of the unwanted extension shown below the extension title.
3. Remove the related registry entries
Press the Windows Key+R and type regedit (without quotes).
In the Registry Editor, select HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE, then select Policies > Google >Chrome > ExtensionInstallForcelist.
NB: If you cannot find ExtensionInstallForcelist in this place, try selecting HKEY_CURRENT_USER >SOFTWARE, then select Policies > Google > Chrome > ExtensionInstallForcelist.
Remove the registry key which has a Data value the same as the extension's ID which you wrote down or saved above. Right click on the registry key and select Delete. Accept the warning by selecting Yes.
4. Remove the extensions files
Press the Windows Key+R and type:
Windows Vista/ 7/8 users: %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\
User Data\Default\Extensions
Windows XP users: %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\ExtensionsFind the folder with the ID of the extension and delete it.
takala 2015-07-17 16:18:25 20 ביולי 2015 בשעה 11:34 #57898נענע10
חבר[QUOTE=אובר]לצערי אף לא אחת מההצעות עזרה. מה שהבנתי זה שמדובר כנראה בחיקוי או זיוף של ה- ADBLOCK המקורי. הוא פשוט משתלט על הכרום. עוד מישהו הצעה, לפני שאני מפרמט ? [/QUOTE]
היי גם לי הייתה את אותו הבעיה אבל חיפשתי באינטרנט כמה פיתרונות וכתבו שלמחוק את גוגל כרום לצמיתות ואז להחזיר אותו זה צריך ליפתור את הבעיה. גם לי היה את התוסף הזה (לא שהוא העלה לי פרסומות לא צנועות אלא שהוא לא חסם את הפרסומות) הפתרון שלי זה לגבות את הסמניות שיש לך בגוגל כרום (תיכנס עם החשבון משתמש שלך ואז תעשה גיבוי לסמניות/סיסמות/ועוד מה שאתה צריך. ואז תמחוק את הכרום (אני ממליץ גרך revo ) אבל אם אין לך תיכנס ל לוח בקרה-תוכניות ותוכנות-ומשם תימחק את גוגל כרום.
מחכה לתשובה ומקווה שעזרתי 🙂 -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.