התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אילן
חבראני רוצה להתקין על 64 ביט. כי זה דרישות הקורס שבו אני לומד ואבחן על זה. אני רוצה לנסות את הדבר האמיתי, לא פחות מכך.
שאלה אחרת שרציתי לשאול אם אתה יודע: אני שמעתי שבמחשבים הניידים החדשים לא בכולם יש את אפשרות הוירטואליזציה. האם זה נכון או שבד"כ במחשבים אלה החדשים יש את האפשרות הזו ?אילן
חברהנה התמונה:
אילן
חבראת התוכנות שבאמצעותן ניתן להתקין את הקונסולות הוירטואליות. הצלחתי להתקין כמו שצריך. הבעיה, החלה כאשר רציתי להתקין את הקונסולות עצמן.
מצ"ב תמונה של תגובת תוכנת VMWARE למשל לנסיון להתקין WINDOWS SERVER 2008 R.2 ENTERPRISEאילן
חברזו התמונה של מה שהראה לי. אין לא VT ולא VT-X
אילן
חברהנה תמונה של המחשב שלי:
אילן
חבראגב שלחת לי קישור להתקנת sql server ולא windows server 2008
אילן
חברקודם כל, תןדה על התשובה המהירה. אני ניסיתי להתקין את 3 התוכנות ולהשתמש בהם לא בו זמנית. בכולם הצלחתי להתקין את המכונות הוירטואליות, אך לא הצלחתי ליצור את השרתים או הקונסולים שרציתי. מכיוון שאני לומד על המכונות האלה ורציתי לנסות את האפשרויות של כולם לא הצלחתי.
איך אני בודק את ה vt במעבדים ?אילן
חברניסיתי – אבל לא מצליח להוריד את הקבצים בקישורים שנתת לי.
אילן
חברתודה לך, אני אבדוק את האפשרויות האחרונות שהעלית.
לגבי חברת טאו – אני מכיר את האפשרויות שלהם, אך אני מעדיף לבדוק את הגירסאות החינמיות ואם יהיה צורך, אפשר לחב' שנותנות פתרון לבעיות שהועלו.שבת שלום,אילן.אילן
חברלשאלתך:
זה לא העניין למה אני עובד עם תוכנות עתיקות. פשוט נוצר מצב שאני נדרש למסמכים וקבצים שנוצרו בזמנו ושנשמרו בחלקם, אף בדיסקטים של 5.25".אני יודע שתגיד לי שאני יכול לבצע המרות של הקבצים, אך מאחר ואני אהבתי לעבוד במע' הפעלה DOS, שאלתי את השאלה.אילן
חבראריאל לא קבלתי תשובתך הנוספת.
תודה,אילן
חברשלום לכם,
לא קבלתי התייחסות.נסו לתת לי תשובה – העניין מאד חשוב לי.אילן
חברניסיתי – זה פתרון יפה, אבל לא מה שהתכוונתי.
אני לא רוצה לנסות להעתיק את מה שיצא לי ב-OUTPUT בוורד או אקסל או מה שזה לא יהיה.אני פשוט רוצה להדפיס את הרשימה מתוך מצב נתון.תראה, במעבד תמלילים QTEXT בגירסה 5.5 (DOS בזמנו), היית יכול להציג את הספריה וגם להדפיס אותה (כולל רשימת הקבצים מתוך הספריה) ולזה אני מתכוון. הבעיה שכיום, לא ניתן להציג/להדפיס את רשימת הקבצים מתוך חלונות 7 גם בתוכנות היותר מתקדמות עבור תוכנה זו (בגלל זה, כתבתי בתחילת השרשור "כמו שהיה בתוכנות של פעם").אילן
חבראריאל – לא הצלחתי עם התוכנה שהצעת לי.
סוניק – הקישור שנתת לי ממש אבל ממש גרוע. מדפיס לי ג'יבריש ולא בצורה מסודרת. -
מאתתגובות