התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
MeduZa
חברהבעיה מתרחשת לאחר שהמחשב חוזר ממצב שינה.
ברגע שמנתקים את הבננה ומחזירים אותה שוב למקום, הסאונד חוזר.אני מניח שהמחשב מכבה את ההתקן בעת כניסה למצב שינה, ולא מעלה אותו בחזרה.
איך ניתן לפתור את הבעיה?
MeduZa
חבר[QUOTE=Ugot-IT]YOUTUBE זה פלאש, וסרטים במחשב זה כבר קודקים ואין קשר ביניהם.
מה שמשותף בין שניהם זה הכרטיס מסך (דרך אגב, תפתח TASK MANAGER בזמן שאתה מפעיל סרט ותראה אם ה-RAM לא עולה לך גבוה).אני הייתי מנסה הסרה של דרייבר כרטיס מסך והתקנה מחדש (כמובן דרייבר הכי מעודכן)[/QUOTE]
הסרתי את הדריבר והתקנתי אותו מחדש במצב תאימות של וינדוס XP.
עכשיו רואים בצורה טובה את הסרטונים בפייסבוק וב-Youtube.גם ב-VLC ובמדיה פלייר רואים עכשיו את הסרטים.
הבעיה שרואים שהם כל שניה נתקעים וממשיכים (כאילו הם רצים בפרימים) ולא רצים בצורה חלקה.חשוב לציין שבמערכת הקודמת לפני הפרמוט (XP), הכל היה רץ כמו שצריך.
מישהו יודע מה הבעיה?
MeduZa
חבריש לי לוח אם מסוג ASUS P4S8X-X
http://www.baber.com/motherboards/asus/asus_p4s8x-x.htmכיצד אפשר לעשות עדכון ל-BIOS?
MeduZa
חבר[QUOTE=Rush]
האם התקנת לאחרונה דרייבר חדש, או תוכנה חדשה ?
נסה לחשוב על הכל, כולל עדכונים ממיקרוסופט.
האם יש לך תוכנות שונות המטפלות ברישום, או שהיתה איזו שהיא התעסקות בקבצי הרישום ?
בדוק את החיבורים והכבלים המחוברים למחשב, שקעים ותקעים.
[/QUOTE]
אני תמיד מתקין עדכונים של מיקרוסופט.
לא התקנתי שום דריבר או תוכנה בזמן האחרון.אחרי טראומה עם הרגיסטרי פעם אחת, אני לא נוגע בזה יותר ולא מפעיל תוכנות שמטלפות בזה.
לא מזמן ניקיתי את המחשב מאבק בעזרת פן (משהו שאני עושה קבוע פעם בחודשיים בערך). הפעם החלטתי לנקות גם את איזור החריצים של הזכרונות והוצאתי אותם.
יש מצב שהסדר שהחזרתי אותם גורם לבעיה? (למרות שקשה לי להאמין ואני כמעט בטוח שהחזרתי אותם בסדר שהם היו).לדעתי זאת בעיה בתוכנה ולא בחומרה מכוון שהכל עובד מעולה במצב בטוח.
MeduZa
חבר[QUOTE=elilian]
[QUOTE=MeduZa]לפי מה שראיתי, המחשב לא קופא ב-Safe Mode.
חשוב לציין שהמחשב "קופא" כאשר מדליקים אותו אחרי זמן מסויים (למשל בבוקר, אחרי שהוא היה כבוי בלילה). אחרי פעמיים-שלוש שהוא נתקע ועושים לו ריסט דרך הכפתור, הוא עובד רגיל.
[/QUOTE]תן תשובה חד משמעית!
האם המחשב קופא במצב בטוח או לא
עבוד איתו יום יומיים במצב בטוח ובדוק
שנדע לאיזה כיוון לגשת חומרה \תוכנה
[/QUOTE]
לאחר בדיקה שעשיתי, המחשב לא קופא במצב בטוח, ועובד מעולה!
כנראה שיש בעיית תוכנה ולא חומרה.מה יכולה להיות הבעיה?
MeduZa
חברמישהו?
MeduZa
חבראיך בודקים את המעבד?
MeduZa
חברמישהו?
MeduZa
חברלפי מה שראיתי, המחשב לא קופא ב-Safe Mode.
חשוב לציין שהמחשב "קופא" כאשר מדליקים אותו אחרי זמן מסויים (למשל בבוקר, אחרי שהוא היה כבוי בלילה). אחרי פעמיים-שלוש שהוא נתקע ועושים לו ריסט דרך הכפתור, הוא עובד רגיל.
MeduZa
חברעכשיו הבנתי מה הבעיה.
ביטלתי את ה-Firewall הפנימי של וינדוס על החיבור הזה, וזה עבד.
מישהו יודע איך אפשר להגדיר את החיבור כחריג או משהו? אני מעדיף שיהיה לי Firewall במחשב.MeduZa
חברתודה על התשובה, רק לא הבנתי דבר אחד.
על איזה חיבור לעשות את זה, ובאיזה מחשב?
במחשב המרכזי עם המודם של בזק יש 2 כרטיסי רשת:
Local Area Connection – מתחבר למודם של בזק.
Local Area Connection 2 – מתחבר למחשב השני באמצעות כבל רשת.ובמחשב שמתחבר למחשב המרכזי יש:
Local Area Connection שמתחבר באמצעות כבל רשת למחשב המרכזי.על איזה חיבור לעשות את זה ובאיזה מחשב? ומה ההבדל בין 10Mbps ל-100Mbps? לא עדיף 100Mbps?
תודה!
MeduZa
חברבזק בנלאומי אמורים לתמוך בזה?
הבעיה מופיעה במחשב שמתחבר באמצעות כבל רשת למחשב המרכזי שמחובר לאינטרנט דרך מודם.MeduZa
חברמישהו יודע? תודה
MeduZa
חברסליחה על הבורות, אבל איך עושים את זה במחשב נייד?
MeduZa
חבריש למישהו פיתרון?
תודה! -
מאתתגובות