התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
א.ש
חברכל התקנה/העתקה שתעשה תקטין את הסיכויים להצלחת השיחזור!נתק את הדיסק קשיח וחבר אותו למחשב אחר (אפילו בחיבור חיצוני)ואז נסה לדוגמא את תוכנת השיחזור recuva החינמית.א.ש 2012-12-17 22:41:22 א.ש
חבראין כאן שום פאשלה
נכון,היצרניות מחשבות את הנפח בשיטה העשרוניתואילו מערכת ההפעלה מחשבת את הנפח בשיטה הבינארית.ראה הסבר מפורט כאן.א.ש
חבריש לך פונטים פגומים!!! יכול להיות שהתקנת לאחרונה פונטים…
למעשה עליך להתקין מחדש פונטים תקינים ממערכת הפעלה זהה לשלך .עיין כאן איך לעשות זאת בצורה הנכונה ובאילו בעיות אתה עלול להיתקל .בהצלחה!!!* כל הזכויות שמורות ל itshoא.ש
חבררק סימני קריאה מופיעים לך,או שיש גם שיבושים באותיות לפעמים?
האם זה מופיע לך גם בדפדפן כרום?א.ש
חברלהלן סדר הפעולות:
1. הורד את התוכנה WinToFlash מהקישור האחרון ש itsho שלח לך.2. תתקין את התוכנה על המחשב ותפעיל אותה.3. אתה צריך להגיע בתוכנה לחלון עם שתי שדות,כזה:בשורה הראשונה אתה צריך לנווט אל תיקיית ההתקנה של וינדוס.(מחולצת)בשורה שניה אתה צריך לבחור את הדיסק און קי (מהמחשב שלי).וכמובן "NEXT". (אם תופיע חלונית לחץ OK)כעת הדיסק און קי מוכן. כל החלק הזה מפורט בסרטון הזה.4. הכנס את הדיסק און קי למחשב וכעת עליך להגדיר ב BIOS שיעלה את המחשב מה USBולאחר מכן לתת למחשב לעלות.(כדי להעלות את הביוס,כשאתה מדליק את המחשב לחץ על DEL או F11 עדשיפתח לך חלון כחול. נווט אל הכותרת BOOT שם אתה אמור להגדיר למחשב לאן לפנותבעת עליית המחשב. כאן אתה צריך להגדיר לו שיפנה תחילה אל ה USB )כך זה אמור להיראות בד"כ:* אם החלון לא הופיע לך,אז שים לב כשתפעיל את המחשב תופיע שורה בתחתית המסךובה כתוב על איזה כפתור ללחוץ כדי להגיע לביוס.(בכל מקרה תוכל לקבל קצת עזרה בזה בקישור ששלחתי לך 4 תגובות קודם…)בהצלחה!!!א.ש 2012-12-11 12:55:14 א.ש
חברא.ש
חברתציגי קבצים נסתרים כולל קבצי מערכת ,ואז יופיע החומר שתופס לך את המקום.
החומר ה"חדש" יוצג באייקון בהיר.
תבדקי במאפיינים של התיקיות ותגלי באיזו תיקיה יש את החומר הכבד.א.ש
חברמסתבר באמת כמו שאמר אברהם שהבעיה היא לא אצלך אלא בראוטר הראשי.
בדקי אצל שכנייך אם הם נתקלים באותה תופעה. ופני לאחראי על כך בקיבוץ.או שתבדקי אם זה קורה עם מחשב אחר,כדי לשלול בעיה בחיבור ללוח אם במחשב שלך.א.ש 2012-12-10 17:46:37 א.ש
חברדווקא ציפיתי שהשרשור יתמלא.
חבל,זה נותן כח ומעודד…ישר כחכם!!!א.ש
חברמצויין ,שמתי מיד במועדפים…
עכשיו לעבודה…….תודה רבהא.ש
חברבאמת נכון,חיפשתי וחיפשתי ומצאתי טיפ פה טיפ שם,לא רציני.אוקי,אז נתאמץ לקרוא באנגלית,רק נרויח מזה.
יש לי את החלק הראשון של דורון סיון (לטכנאים והקדמה לרשתות) די נהיניתי ממנו אך גם שם יש קצת פיספוסיםלפעמים הוא מדבר על נושא חדש בחושבו שהיסודות לנושא כבר בכיסך. אבל נראה לי שבכל זאת ארכוש את החלקהשני בהמשך.לגבי אקסס ,תודה רבה רבה על החומר שטרחת למצוא.באמת בזמנו מצאתי חומר רציני מהיסוד של מעל 300 עמודבקובץ PDF,שלחתי אותו להדפסה וכריכה ולמדתי דרכו.אך הוא לא הגיע לצערי לאופציות המורכבות והיכולות הנוספותשל אקסס.אני אעבור על החומר ששלחת לי ,הרבה תודות איש יקראגב,אני שמח שלא התאפקת………א.ש
חבראהלן ובוקר טוב
ראשית תודה רבה על המענה כהרגלך בקודש.אם אין תוכנה שתגן על ה DOK זה באמת מאכזב,דווקא הייתי בטוח שיש רק שלא נחשפתי אליה.אך אם הן מגינות על החומר שקיים בתוכו זה גם טוב ,הרע במיעוטו.העניין הוא שעם התוכנה הראשונההצלחתי למחוק את החומר מה– DOK למרות הפעלת התוכנה. והתוכנה השניה העלימה את החומר מה-DOKאז אמנם הוא מוגן אך לא ניתן להשתמש בו…המסקנה הפשוטה לרכוש לצורך זה DOK עם מתג וגמרנו סיפור.בנוגע לטרור שעשה לי הוירוס,avira הקפיץ לי חלון על מציאת וירוסים או unwanted program כל כמה שניותולא הפסיק עד שעשיתי restart .הוירוסים שמופיעים בקובץ ה log הם:W32/Sality.AT Windows virus,TR/****** Trojan (במקום הכוכביות כל פעם הופיע כיתוב שונה,אם יש צורך אפרטם).היו עוד המון קבצי log אך בטעות התקנתי את גרסת 2013 של avira לפני ששמרתי את קבצי ה log ועכשיוהם אינם.שוב תודה ענקית !!!א.ש
חבר[QUOTE=itsho]תודה רבה
כיף לקרוא הודעה שכזו 🙂איתמר.
[/QUOTE]א.ש : אין ספק אני מצטרף לכל השבחים שהוזכרו ובאמת בפרט מגיע קרדיט ענק ל itsho על תרומתו הנפלאהעל התשובות המלאות והמפורטות והכל בשמחה וסבלנות.אני מבקר כל יום באתר וכל יום יש מצטרפים חדשים שנענים כבר באותו יום. כיף ללמוד ולהשכיל מאתר זה.יש כאן ים של ידע ,נסיון ומומחיות.חיזקו ואימצו !!!אופירא.ש
חבר1. לא נראה לי שזה וירוס. אני פירמטתי לפני כן את ה DOK ,ולמרות זאת ההודעה הופיעה. לעניות דעתי נראה בכל זאת שיש איזו
תוכנית שרצה ברקע ו"תופסת" את ה DOK.2. דווקא אני נכוויתי בקטע הזה של הוצאת חומרה באופן בטוח. מערכת הקבצים על ה DOK היתה NTFS ,שמתי עליו חומר ושלפתי אותו(לא באופן הבטוח) וכשהכנסתי אותו למחשב הוא היה ריק מחומר,פשוט החומר נמחק כולו. האמת שקראתי פעם שמערכת קבציםNTFS היא יותר עדינה,אני לא יודע אם זה רלוונטי גם להיום.א.ש
חברכך בדיוק התרחש אצלי.הוא שיחזר לי גם הסרטות וידאו ששוקלות עשרות MB ובכל זאת חלקן לא נפתחו.
-
מאתתגובות