פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הגנה ל DOK [תשובה ניתנה]
- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 6 months by
itsho.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
5 בדצמבר 2012 בשעה 09:44 #50133
א.ש
חבראני נבוך תקופה ארוכה בנוגע לוירוסים שעוברים לDOK וממנו.
אני מתקין תוכנות במחשבים שונים מתוך ה DOK שלי וכשהמחשב המטופל נגוע בוירוסים הוא הורס ליאת כל החומר שב DOK . אני מחפש תוכנת הגנה על ה DOK ש"יושבת עליו" וחוסמתכל כתיבה עליו וממילא הוא יהיה מוגן מוירוסים. (אין לי כפתור על ה DOK)ניסיתי את התוכנות הבאות אך לא הגינו במאומה:1.usbsafeguard2.PenProtect (דמו. אם היא מומלצת לרכישה סבבה)3.UsbWriteProtectהתוכנה השלישית מקפיצה לי חלון error כשאני מפעיל את החסימה :כמו כן בכיוון ההפוך,אני צריך הגנה על המחשב מ DOK נגוע. יש לי avira ו Malwarebytes מעודכניםולאחרונה הכנסתי DOK נגוע חבל על הזמן והוא עשה לי טרור במחשב .אשמח מאד מאד לפיתרון במבוכה זו.נ.ב: מצאתי פיתרון חלקי דרך group pllicy – תצורת מחשב>תבניות מנהליות>מערכת>גישה לאחסון נשלף>דיסקים נשלפים:מנע גישת כתיבה, ואז ה DOK חסום לכתיבה (אני מקוה שבאופן זה גם וירוסים יהיו חסומיםלכניסה מן הסתם.אם אני טועה תקנו אותי בבקשה) אך האפשרות קיימת רק בוינדוס ויסטה ומעלה (כך כתוב שםבדרישות) חיפשתי ב XP ולא מצאתי. לכן צריך פיתרון גם למערכת הפעלה XPתודה.א.ש 2012-12-05 16:03:58 5 בדצמבר 2012 בשעה 22:42 #50142itsho
מנהל בפורוםצר לי לאכזב אותך, אך אם אין לDOK מתג-נעילה – אין דרך לנעול אותו מפני כתיבה.
כל התוכנות שציינת אמורות לנעול את המידע שעל הDOK – אך לא להגן עליו מפני כתיבה כלל (אפילו שהאחרונה מתיימרת לעשות זאת, היא נועלת רק על המחשב המקומי, ולא על מחשב אחר…).בכיוון ההפוך, Avira + Malwarebytes לרוב עושים את העבודה. האם תוכל לכתוב את שם הוירוס שעושה לך טרור ?
יתכן שמדובר ברוגלה רצינית.לגבי הGPO – שוב, הפתרון נכון לגבי המחשב המקומי. אם תחבר את הDOK למחשב אחר שאין לו את ההגדרה הזו בGPO – וירוסים שוב יוכלו להכנס ולהתעלל במידע שלך.
6 בדצמבר 2012 בשעה 08:42 #50148א.ש
חבראהלן ובוקר טוב
ראשית תודה רבה על המענה כהרגלך בקודש.אם אין תוכנה שתגן על ה DOK זה באמת מאכזב,דווקא הייתי בטוח שיש רק שלא נחשפתי אליה.אך אם הן מגינות על החומר שקיים בתוכו זה גם טוב ,הרע במיעוטו.העניין הוא שעם התוכנה הראשונההצלחתי למחוק את החומר מה– DOK למרות הפעלת התוכנה. והתוכנה השניה העלימה את החומר מה-DOKאז אמנם הוא מוגן אך לא ניתן להשתמש בו…המסקנה הפשוטה לרכוש לצורך זה DOK עם מתג וגמרנו סיפור.בנוגע לטרור שעשה לי הוירוס,avira הקפיץ לי חלון על מציאת וירוסים או unwanted program כל כמה שניותולא הפסיק עד שעשיתי restart .הוירוסים שמופיעים בקובץ ה log הם:W32/Sality.AT Windows virus,TR/****** Trojan (במקום הכוכביות כל פעם הופיע כיתוב שונה,אם יש צורך אפרטם).היו עוד המון קבצי log אך בטעות התקנתי את גרסת 2013 של avira לפני ששמרתי את קבצי ה log ועכשיוהם אינם.שוב תודה ענקית !!!6 בדצמבר 2012 בשעה 20:07 #50159itsho
מנהל בפורוםשמחתי לעזור.
-
מאתתגובות
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.