התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
א.ש
חבראיזו הודעה יש על המסך לפני שהוא נכבה שוב?
מעבר לכך,נתק את המקלדת ונסה להעלות את המחשב.א.ש
חברא.ש
חברתודה איתמר.
התקנתי הבוקר וינדוס 7 ,נכנסתי לקישור שנתת לי "אשף זיהוי החומרה"לחצתי על "Check your system for the latest updates "התקנתי JAVA ,ביטלתי את חומת האש,"עשיתי ככל אשר ציוויתני…" (I hope)אבל הוא לא הצליח לסיים את המשימה: enternet explorer – הפסיק לעבודgoogle chrom – נתקע ב "analyzing computer"ניסיתי כמה פעמים והתיאשתי.השארתי את וינדוס 7 כך וזהו. חוץ מהמשחקים המובנים שרצים לאט,משחקים אחרים עובדים טוב.(כמובן לא משהו ברמה גבוהה,סתם משחקי ילדים). וידאו עובד ג"כ.סוף טוב הכל טוב.תודה על הכל חבר'האופירא.ש 2013-03-08 15:43:56 א.ש
חברזה מחשב שעבד עד עכשיו??
א.ש
חבראוקי אוקי , הבנתי.
אני סקרן כבר לנסות. אמנם התקנתי עליו בסוף XP אבל אני אתאוורר קצתמההתקנות והתקלות המעייפות ואתקין עליו 7 עם הדרייבר הגנרי.אדווח בהמשך אם עבד בצורה תקינהחן חן על תיקוני הטעות,על הפירוט – על ראשון ראשון ועל אחרון אחרוןעשר אתה…א.ש 2013-03-07 09:43:43 א.ש
חברזה מחשב נייח.
אין לי עוד פרטים מלבד מה שמופיע בתמונה למעלהא.ש
חברצודק איתמר התבלבלתי, אין עליך…
הבנתי עכשיו מהו דגם לוח האם ,אבל למה לא מופיע הדגם של לוח האם בתוכנה CPU-Z ???לעניינינו,בעזרת הדרייבר הגנרי הנ"ל , וינדוס 7 יכול לרוץ כמו שצריך על לוח זהאו שבעצם הבעיה שנתקלתי בה התרחשה בזמן שהדרייבר הגנרי היה קיים (כמו שציינת,שאשף זיהוי החומרה מוריד לבד)? א"כ,אז אני מבין שלוח זה יכול לקבל רק XP בצורה תקינה..???תודה רבה על העזרה… ועל הקישורים הספציפיים והמפורטיםעבודה נפלאהאופירא.ש 2013-03-05 13:55:49 א.ש
חברחזרתי…מאז שהפעלתי את ההערכה מחדש,ההודעה הנ"ל כבר לא מופיעה.כמו כן הוצאתי את כרטיס המסך בדקתי שאין אבק והחזרתי אותו.הוא לא התקין את עצמו כראוי אז הורדתי לו דרייבר מעודכן מ ATIעכשיו הכל טוב.תודה רבהא.ש
חבראוקי , אעשה זאת.
לבנתיים תודה על הליווי הצמוד.א.ש
חברשלום אבי,עשיתי כל מה שכתבת. כשהסתיימה הפעלת הערכה הערכים נשארו אותו הדבר.כמו כן הגדרות התצוגה מוגדרות על 32 סיביות צבע מלא.גם הדרייבר מותקן כראוי. לא בדיוק ידעתי איך בודקים אם הוא מזוהה ללא שגיאות. בכרטיסיית "משאבים"היה כתוב שאין התנגשויות אם לזה התכוונת.עכשיו אני נזכר שלפעמים כל התצוגה משתבשת ונעשית עם פסים שחורים ואז נכבה המסך לכמה שניות וחוזר מתוקןואז קופצת הודעה למטה שכרטיס המסך הפסיק להגיב וחזר …(אולי זה קשור לבעיה האמורה???)א.ש 2013-02-20 00:47:48 א.ש
חברתענוג של הסבר!!!
א.ש
חבראוקי.
שוב תודה על ההתייחסות הרצינית.אתה וכל המנהלים פה פשוט צוות לעניין!!!משקיעים פתרונות מפורטים בלי לחסוך בפרט ובזמן.אין עליכם!!!אדווח כשתהיה לי התקדמות.א.ש 2013-02-17 17:23:45 א.ש
חבראלף תודות אבי על התשובה המושקעת.
אנסה לחפש כזה כרטיס.תודה!א.ש
חברתודה על התשובה המהירה .
ראשית רציתי לציין שכשחיברתי אותו שנית לחשמל,אז הצלחות בתוכו הסתובבו (כך חשתי במגע יד)האם יש לך מושג מהי הטעות שעשיתי? חיברתי חשמל וכבל נתונים סה"כ …להלן תמונת המעגל שנשרף:א.ש 2013-02-17 15:30:13 א.ש
חברניסית לנתק את הכבל חשמל ולחברו חזרה?
-
מאתתגובות