פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › דרישה לשנות את ערכת הצבעים [בעיה נפתרה]
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 1 month by
א.ש.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
19 בפברואר 2013 בשעה 08:44 #51025
א.ש
חברשלום,
לאחרונה קופץ לי חלון לשינוי ערכת הצבעים משום שוינדוס זיהה שביצועי המחשב איטיים:אני בוחר באפשרות השלישית וההודעה חוזרת שוב לאחר כמה דקות.אני נמצא בערכת צבעים של "נופים".מדוע הודעה זו עולה? אני לא חושב שחסר למחשב משאבים חומרתייםDUAL CORE E5200 2.5GHZ 4GB וכרטיס מסך פשוטRADEON X1550 SERIES 512MBytesהמקום הפנוי בהרדיסק – 7GB מתוך 80GBכמו"כ יש על המחשב את AVIRA מעודכן ואת MALWARBYTES מעודכןבוצעה סריקה בשניהם ולא נפתרה הבעיה.נ.ב: לא מדובר בשעת פעולה גרפית כבידה על המחשב.זה קורה גם בפעולות הפשוטות וגם כאשר אף תוכנה לא רצה ברקע.מודה מראש ליודעי דבר נדיבי האתר….א.ש 2013-02-19 08:56:00 19 בפברואר 2013 בשעה 13:45 #51031אבי לוי
מנהל בפורוםסגור את כל התוכניות והיישומים שפתוחים,בצע קליק ימני על איקון המחשב שלי > מאפיינים
בחלון שיעלה הפעל את מדד חווית WINDOWSבמידה ואתה רואה שם ציון למערכת, הפעל את ההערכה מחדש והמתן לסיום.בדוק שהגדרות התצוגה שלך מוגדרות על 32 סיביות צבע מלא.בדוק את דרייבר התצוגה שלך בחלון מנהל ההתקנים, תוודא שהוא מותקן כראוי ומזוהה ללא שגיאות.בהצלחה !20 בפברואר 2013 בשעה 00:43 #51042א.ש
חברשלום אבי,עשיתי כל מה שכתבת. כשהסתיימה הפעלת הערכה הערכים נשארו אותו הדבר.כמו כן הגדרות התצוגה מוגדרות על 32 סיביות צבע מלא.גם הדרייבר מותקן כראוי. לא בדיוק ידעתי איך בודקים אם הוא מזוהה ללא שגיאות. בכרטיסיית "משאבים"היה כתוב שאין התנגשויות אם לזה התכוונת.עכשיו אני נזכר שלפעמים כל התצוגה משתבשת ונעשית עם פסים שחורים ואז נכבה המסך לכמה שניות וחוזר מתוקןואז קופצת הודעה למטה שכרטיס המסך הפסיק להגיב וחזר …(אולי זה קשור לבעיה האמורה???)א.ש 2013-02-20 00:47:48 20 בפברואר 2013 בשעה 10:41 #51044אבי לוי
מנהל בפורוםדירוג המערכת גורם לך שבין היתר רכיב החומרה שאחראים על התצוגה יבדקו ויעבדו באופן מיטבי.
מאחר שבצעת זאת, מה שנותר לך זה לבצע את הפעולות הבאות:– תוודא שכרטיס המסך יושב במקומו ומהודק היטב.– שלוף אותו בעדינות, עבור על המגעים שלו וכן על החריץ שהם נקיים.– שים לב שבכמה לוחות אם יש מקום לשני כרטיסי מסך, באם יש לך לוח כזה, נסה להעביר את הכרטיס לסלוט השני.– הסר את דרייבר התצוגה מלוח הבקרה וגם מתוך מנהל ההתקנים, אתחל את המחשב ובדוק באם הוא מתקין את עצמו מחדש.– במידה וקיימת גרסה עדכנית יותר, התקן אותה.לא עזר… החלף כרטיס מסך התואם ללוח שלך.כדאי גם להציץ בהגדרות הביוס ולוודא שהוא מוגדר שם ככרטיס נפרד PCI וכן הגדרות הזכרון שלו תואמות את הכרטיס.בהצלחה !20 בפברואר 2013 בשעה 10:57 #51046א.ש
חבראוקי , אעשה זאת.
לבנתיים תודה על הליווי הצמוד.28 בפברואר 2013 בשעה 16:06 #51108א.ש
חברחזרתי…מאז שהפעלתי את ההערכה מחדש,ההודעה הנ"ל כבר לא מופיעה.כמו כן הוצאתי את כרטיס המסך בדקתי שאין אבק והחזרתי אותו.הוא לא התקין את עצמו כראוי אז הורדתי לו דרייבר מעודכן מ ATIעכשיו הכל טוב.תודה רבה -
מאתתגובות
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.