התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
ELYASAF124
חברסבבה תודה על העזרה
ELYASAF124
חבר[QUOTE=Rush] נשמע כמו עבודה חובבנית למדיי…
האם בקשת שגרסת XP הקודמת תשאר במקביל לחלונות 7 ?באם לא… מה שקרוב לוודאי התרחש, הוא שהבחור פשוט הכניס תקליטורהתקנה על מערכת XP שרצה והפעיל את קובץ ההתקנה.פעולה זאת גורמת למספר גדול של תקלות ומאטה את המחשב.יש צורך לפרמט מחדש, ולבצע התקנה כמו שצריך.[/QUOTE]
הוא הוסיף ארדיסק חדש(את הישנים הוא השאיר גם) ועליו התקין תווינדוס 7 ולא לא ביקשתי לא ביקשתי בכלל שישים לי 7 הוא החליט על דעת עצמו
ELYASAF124
חברווואי תודדה אחי זה הסתדר!
ELYASAF124
חברכבר פול זמן כמה שנים אפשר להגיד
ELYASAF124
חברהעניין המעצבן הוא שזה כל פעם ריבים לשלוח אותו לתיקון(הם טוענים שזה בלי אחריות הבית בזמן שבקניה הבטיחו לנו שזה עד הבית)ואז איזה חודש ומשהו המחשב אצלם וגם שלחנו אותו כבר בנוגע לבעיה הזאת והם טוענים שהמערכת קירור של המחשב לא טובה והם טוענים שהחליפו עכשיו זה המערכת קירור או המעבד לא טוב מה אתה אומר שצריך להחליף
בקיצור זה המערכת קירור שלא טובה ואז היא לא מקררת והמעבד מתחמם או שיש בעיה במעבד עצמו ובגלל זה הוא לא מתחמם כאילו לא קשור למערכת קירור
ELYASAF124 2012-11-03 18:21:19 ELYASAF124
חברהרצתי לאיזה 40 דקות רציתי חצי שעה אבל לא שמתי לב….
ועכשיו תקשיב הרצתי שוב עם התוכנה שהבאת לי בהודעה למעלה ותוך איזה 5 דקות המחשב נכבה אבל שוב לא הרגשתי שהוא ממש מתחממם יכול להיות כי זה לא הרבה זמן וכשאני משחק זה טיפה זמן אז הוא מספיק להתחמם בקיצור אז מה אתה אומר הבעיה?ELYASAF124
חברעשיתי את הבדיקה אבל המחשב בקושי התחמם וכתוב שהוא הספיק לעשות איזה 11 מבחנים 0 טעיות ו0 אזהרות בהכל מזה אומר?
ELYASAF124
חבראחי יתותח תודה רבה רבה אפשרות 2 פתרה לי את כל הבלאגן תודה אחי!!
ELYASAF124 2012-09-30 08:02:17 -
מאתתגובות