המחשב נכבה בעת מאמץ

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים המחשב נכבה בעת מאמץ

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ELYASAF124
    חבר

תראה אני קניתי לפני איזה 10 חודשים מחשב נייד של DELL

המפרט זה I5-2430

4GB

NVIDIA525

עכשיו בהתחלה שיחקתי בו נגיד פיפא והכל היה טוב וזה אחרי איזה חצי שנה אני הרגשתי שהוא מתחיל ממש להתחמם ואז המשחק היה מתחיל לרוץ בקטעים כזה ואז התקנתי משחק יותר כבד מקס פיין החדש ואז אחרי כמה דקות המחשב היה מתחממם ממש ממש ונכבה עכשיו שלחנו אותו תיקון אחרי ריבים ובלאגנים עם החברה והחזירו לנו אותו אחרי איזה חודש ואז קיבלנו אותו עם בעיה בבהטענה שוב אחרי איזה חודש קיבלנו עכשיו בקיצור מה אתה אומר הבעיה כי בהתחלה הכל היה טוב ורק אז המחשב התחיל להתכבות גם משחקים שאני מריץ על מדיום נגיד אני מששחק איתם על הכי נמוך ועדין המחשב נכבה

itsho
    מנהל בפורום

אם המחשב נכבה תוך כדי משחק לא בהכרח מדובר בגלל מאמץ…
    עלינו לוודא כי המחשב נכבה בגלל מאמץ של המעבד (בד"כ זה גורם לחימום יתר של המעבד, ולוח-האם, כאמצעי זהירות מפני שריפת המעבד – מנתק את זרם החשמל).

ראה מדריך באתר שלנו – איך מאמצים את המעבד (בעזרת Prime95).

רק אז, אחרי שאתה בטוח שהמחשב נכבה במאמץ – עליך לפנות לחברה ולדרוש שיסדרו את המחשב.

itsho2012-10-31 23:01:15

ELYASAF124
    חבר

עשיתי את הבדיקה אבל המחשב בקושי התחמם וכתוב שהוא הספיק לעשות איזה 11 מבחנים 0 טעיות ו0 אזהרות בהכל מזה אומר?

itsho
    מנהל בפורום

במשך כמה זמן הרצת את הבדיקה ?
    ממליץ להריץ את הבדיקה שוב למשך כחצי שעה כשפתוחה גם תוכנה המראה את חום המעבד – SpeedFAN

ELYASAF124
    חבר

הרצתי לאיזה 40 דקות רציתי חצי שעה אבל לא שמתי לב….

ועכשיו תקשיב הרצתי שוב עם התוכנה שהבאת לי בהודעה למעלה ותוך איזה 5 דקות המחשב נכבה אבל שוב לא הרגשתי שהוא ממש מתחממם יכול להיות כי זה לא הרבה זמן וכשאני משחק זה טיפה זמן אז הוא מספיק להתחמם בקיצור אז מה אתה אומר הבעיה?

itsho
    מנהל בפורום

100 אחוז שהמעבד מתחמם.
    אם אין לך נסיון בזה – מומלץ לפנות בדחיפות למעבדה. אתה הרי לא רוצה שהמעבד ישרף באחד מהפעמים שהמחשב נכבה…
    בפרט שזה מחשב חדש – פנה לאחריות ודרוש בדיקה מקיפה. כדאי גם להסביר להם עם איזה תוכנה השתמשת.

ELYASAF124
    חבר

העניין המעצבן הוא שזה כל פעם ריבים לשלוח אותו לתיקון(הם טוענים שזה בלי אחריות הבית בזמן שבקניה הבטיחו לנו שזה עד הבית)ואז איזה חודש ומשהו המחשב אצלם וגם שלחנו אותו כבר בנוגע לבעיה הזאת והם טוענים שהמערכת קירור של המחשב לא טובה והם טוענים שהחליפו עכשיו זה המערכת קירור או המעבד לא טוב מה אתה אומר שצריך להחליף

בקיצור זה המערכת קירור שלא טובה ואז היא לא מקררת והמעבד מתחמם או שיש בעיה במעבד עצמו ובגלל זה הוא לא מתחמם כאילו לא קשור למערכת קירורELYASAF1242012-11-03 18:21:19

itsho
    מנהל בפורום

נשמע כמו מערכת הקירור (המאוורר או גופי הקירור עצמם).

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.