פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search replies: התגובות שלי בפורום מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 23 בנובמבר 2012 בשעה 14:02 בתגובה ל: בעת מזעור החלון אינו מציג את שם הקובץ בשורת המשימות #50010 אורית נחבר הרצתי-לא עזר. חיפשתי בתוכנות את איזשהי ערכת נושא מתוקנת-לא מצאתי וניסיתי לשנות לערכת נושא אחרת-גם לא עזר… 22 בנובמבר 2012 בשעה 08:08 בתגובה ל: בעת מזעור החלון אינו מציג את שם הקובץ בשורת המשימות #50001 אורית נחבר מצורף צילום מסך יש לי XP אך בעבר היה על מחשב זה ויסטה אז אולי יש איזשהו מיקס..? או שזה ויסטה עם תצוגה של XP..? בכל אופן בצילום מסמך פתחתי את המאפיינים בשורת משימות ואני לא רואה אופציה שרלוונטית לי כפי שתוכל לראות… לגבי התקלה השניה-הסתדר תודה 🙂 21 בנובמבר 2012 בשעה 15:26 בתגובה ל: בעת מזעור החלון אינו מציג את שם הקובץ בשורת המשימות #49991 אורית נחבר אגב לא ציינתי שהמחשב שלי באנגלית, ועוד שאלה (אם כבר אז כבר) מסומן לי וי באפשרות quick launch ואכן מופיעים לי מספר סמלים, אך דווקא הסמל שממזער את כל החלונות בלחיצה לא מופיע שם, כיצד משחזרים אותו..? מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)